- Федор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TutTehno. Цвет: Розовый
ждал доставку 3 дня, коробка целая, при осмотре заметил легкий люфт левого стика, при попытке подключения к ПК через блютуз ошибка (может дело не в геймпаде)
- Достоинства:
- работает
- Недостатки:
- легкий люфт левого стика, проблемы с блютуз подключением
- Продавец TutTehno
Доброго дня
Дякуємо за зворотній зв'язок. Нам прикро, що Ви зіткнулись з такою проблемою
Можливо, це програмна помилка - якщо це вносить дискомфорт у Ваш геймінг - можете звернутися у наш сервісний центр
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: TutTehno. Цвет: Розовый
Пропрацював не більше 5 хвилин і більше не вмикається ні від шнура через ПК, ні від інших батарейок.
- Достоинства:
- Рожевий
- Недостатки:
- Брак
- Продавец TutTehno
Вітаємо!
З Вами на зв'язку менеджер Августіна
Отримали Ваше звернення на повернення товару
Розкажіть, будь ласка, детальніше про проблему - Наталія
Всі деталі були описані у зверненні на повернення.
- ВласОтзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет: Черный
Відправили на наступний день як замовив, все файно ніби, айзек довольний
- ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: toGame
Чудово працює ось вже цілий місяць.
Граю в парі з Xbox One Wireless Controller на ПК, використовуючи bluetooth адаптер від геймпаду Xbox One (на фото).
(обидва працюють без нарікань, хоча обидва геймпади і різної ревізії)- Достоинства:
- Оригінальний геймпад Xbox Series X, все працює чудово
- Дмитро І***
Вітаю! Ярославе, де ви купували фірмовий майкрософт адаптер?
- Алексей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: toGame
Все отлично, приходит с хорошими батарейками. Советую покупать именно тут. Ребят если у вас есть Bluetooth на ноуте или ПК, не надо покупать адаптер, геймпад подключается и без него.
- Достоинства:
- Цена, обслуживание
- Ярослав С***
Можешь подсказать пожалуйста? Если нет блютуса, адаптер нужен?
Вопрос может показаться глупым, но у меня мышь от логитеч, там вставляется адаптер, который держит беспроводную связь с мышью) - Алексей Г***
Адаптер от мыши не подойдёт, т.к. он привязан только к мыши.
Если хбокс адаптер дорог для тебя, можешь купить отдельно любой адаптер блютуз - его вставляешь как флешку и можно юзать, но я не пользуюсь безпроводныи способом потому что есть задержка и она чувствуется, может быть от оригинального хбокс адаптера её не будет, но это не точно.
Советую купить большой тайп си провод и не морочить голову. - Артём С***
Підскажіть будь ласка, йому потрібні бвтарейки для роботи? Чи його можна заряджати через розетку 220?
- Али Р***Отзыв от покупателя. Продавец: NiceGadget. Цвет: Розовый
Дуже швидко прийщов по пошті, вже оновив його через систему xbox. Буду дивитися далі. Геймпад ориганльний, прийшов новий та гарна упакованний. На фото, можна побачити який якравий та приємний колір у реальному житті
- Достоинства:
- Ергономічність, красивий дизайн, швидке налаштування геймпаду
- AnastasiiaОтзыв от покупателя. Продавец: RM Store. Цвет: Черный
Топовий геймпад, добре що не пожаліла грошей і взяла цей а не звичайні дротові. В руках відчувається комфортно, нічого не люфтить, не скрипить, перший раз користуюсь оригінальним - чудова якість! Вібрація це щось, спробувала на 5ій форзі, так прикольно відчувається кожен поворот та прискорення).
В комплектації ще є АА батарейки, на скільки їх вистачить не знаю, тому що одразу купила акумулятор від цього ж продавця, по його ж рекомендації (посилання на акумулятор ссылка), він прикольний тим що можна заряджати прямо втикаючи кабель в геймпад (кабель в комплекті, дуже довгий).
До речі обслуговування на висоті, мені зателефонували в той же день, ввечері, а я думала що мінімум через день тільки наберуть) За це окреме дякую!
З недоліків мабуть тільки візуально коробка була трішки потерта та сам геймпад в пилу, але для мене це не сильно то і мінус. Були якісь непорозуміння як його виключити, по інструкції в інтернеті треба затиснути кнопку xbox на 10 сек, але вона в мене спрацювала тільки через 20, не знаю чи це ок.
Замовленням задоволена! Рекомендую- Достоинства:
- В коментарі
- Недостатки:
- В коментарі
- Продавец RM Store
Дякуємо за відгук! Ми раді, що Ви задоволені покупкою. Кожний клієнтський досвід має велике значення для нас. З нетерпінням чекаємо на Ваші наступні замовлення. Гарного дня!
- Наталия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: RM Store. Цвет: Синий
Цвет бомба! Я думала что он синий, оказался сине-бело-черный.
Перезвонили очень быстро, отправили в этот же день. Всё работает, покупкой довольна.- Достоинства:
- Цвет
- Недостатки:
- Их нету
- Продавец RM Store
Добрый день ! Спасибо Вам за отзыв , мы рады что Вы остались довольны покупкой.
- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: toGame
Отличный геймпад.
Заказ пришёл за ~2 дня. Как только получил, сразу распаковал и опробовал. Подключал к Пк по проводу, никаких проблем не возникло. Очень удивила тактильная отдача в виде вибрации. Необычные и приятные ощущения. Понравился дизайн и увесистость манипулятора.
В комплекте с геймпадом были батарейки (2 шт.), а также код активации 14-ти дневной подписки Game Pass. (Довольно приятный и неожиданный бонус.)
Одним словом, всем доволен. Рекомендую.- Достоинства:
- Тактильная отдача, Приятный дизайн, Вес, Габариты.
- Недостатки:
- Не нашёл.
- Константин Щ***
f rfа какой провод нужен для подключения?
- Дмитрий
Провод USB - USB Type-C.
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет: Черный
Доставили швидко. Купувався як другий геймпад для xbox one s, але в результаті став основним геймпадом для пк :)
В комплекті йде шнур usb-c - to - usb a, тобто спокійно до пк по проводу підключається.
Також без проблем підключається по блютуз до смартфону.
Зручний в руці, без дріфтів чи інших недоліків.- Достоинства:
- Зручний
- Андрій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет: Черный
Зручний, розпізнається всіма іграми що запускав, цілком задоволений покупкою
- Достоинства:
- Зручний, приємний на дотик геймпад
- Недостатки:
- відсутній бт адаптер, але на щастя вмене був адаптер з попередньої версії геймпаду
- Продавец anytech
- Владислав Л***Отзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет: Черный
Підтвердив замовлення 18.02 забрав 20.02 з НП, запаковано непогано і з пломбою на коробці, геймпад на дотик приємний, руки не пітніють, в програмі Аксесуари Xbox обновив його, по блютузу працює без затримки хоча зараз сиджу на звичайному кабелі тайп сі від телефона так як батарейки уже сіли а в акумуляторі як такої потреби нема, протестував в Yakuza та Assetto Corsa працює чудово.
- Достоинства:
- Пломба. Матеріал. Зручно сидить у руках.
- Продавец anytech
- Judgement K***
Wow, Breakin’ the law
Breakin’ the world
- Олег С***Отзыв от покупателя. Продавец: RM Store. Цвет: Черный
Прийшов за 1 день , брав для Пк , за секунду геймпад сконектився до мого пк , і все чудово працює ) рекомендую
- Достоинства:
- якісний геймпад
- Недостатки:
- не знайшов
- Продавец RM Store
Дякуємо за відгук)
- Євгеній
Тільки збирався шукати чи підходить до ПК, і тут ваш відгук, дякую :)
Буду брати, мб на чорну пятницю буде знижка)
- Анатолий Т***Отзыв от покупателя. Продавец: iBoom Store. Цвет: Белый
Купив тут білий геймпад для іксбоксу (бо він найдешевший). Оригінальний геймпад, працює нормально, що ще додати? Ну мабуть DUALSHOCK PS5 буде більш технологічним, сенсорним і т.д.... Але - чи потрібна ця технологічність, коли "старомодний" xbox геймпад тримає заряд 3-4 дні, а dualshock - 3-4 години? :)
- Достоинства:
- Оригінальний геймпад XBOX, власне це і є великим плюсом
- Максим Т***Отзыв от покупателя. Продавец: toGame
В захваті від контроллера це краще що може бути для пк за такі кошти)))
Комплектація: батарейки, макулатура та код на 14 днів геймпасу- Достоинства:
- Ергономіка, сам девайс))
- Недостатки:
- При розпаковці контроллер був в якійсь пилюці хоча коробка була з пломбою
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: toGame
Якщо у вас відвалюється джойстик по блютуз на ПК то оновіть його прошивку, мені допомогло
- Достоинства:
- Такий як і в комплекті з консолькою
- Богдан К***Отзыв от покупателя. Продавец: iBoom Store. Цвет: Белый
Купив геймпад тиждень тому. В цілому геймапд добрий, без проблем оновив його через USB (обов'язково треба це робити, не забувайте про це). Стіки не веде що добре. В цілому використовую для гри на ПК. Проблем ніяких не виявлено.
Але зразу попереджаю що це більш стара модель контролера QAS-00001 не QAS-00002- Достоинства:
- Якісний геймпад
- Недостатки:
- Стара версія QAS-00001
- Евгений С***
У чому рiзниця мiж QAS-00001 та QAS-00002?
- Продавец iBoom Store
Нажаль, виробник не уточнює
- Артур Т***Отзыв от покупателя. Продавец: toGame
все круто, класна річ, дякую магазину за швидке відправлення
- Достоинства:
- все ок
- Недостатки:
- відсутні
- Лановий І***Отзыв от покупателя. Продавец: toGame
Приїхав швидко. Підключив через кабель до ПК і зразу все запрацювало .
Навіть батарейки не вставляв.- Достоинства:
- Все адекватно працює.
- Недостатки:
- Не виявив.
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: toGame
Треба брати хлопці
- Володимир М*** Два ГеймпадиОтзыв от покупателя. Продавец: RM Store. Цвет: Черный
Усе гууд, звичайний оригінальний геймпад з батарейками, десь бачив питання як підключати: підключати к консолі за допомогою маленької кнопки на консолі і збоку геймпада
- Достоинства:
- Як з заводу Майкрософт
- Недостатки:
- Ціна, хотілось би такий же, тільки за 500 грн
- Продавец RM Store
Доброго дня ! Дякуємо Вам за відгук , раді що Ви залишились задоволені покупкою .
- Артём Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: toGame
Купував для смартфону Redmagic 10 Air 16/512, у мене є 43 дюймовий телевізор, телефон підтримує його по безпровідному каналу дуже добре і захотілося пограти, але це вийшло настільки круто, Steam ігри такі як GTA V, Holow Knife silksong, The Shadow You, Tiny Bunny, та мобільні ігри Zenles Zone Zero підтримує геймпад, гралось просто чудово, вже награв на ньому 10 годин, не знаю на скільки вистачить двох пальчикових батарейок, але це дуже схоже на ігрові приставки
- Достоинства:
- -Зручний -Є вібрація, відчуття поглиблення в ігри -Добре працює Bluetooth з Android
- Недостатки:
- -Живлення від батарейок
- Павел М***Отзыв от покупателя. Продавец: THANOS. Цвет: Красный
Читав, що деякі користувачі повідомляли про проблеми з підключенням. Сам з цим зіштовхнувся, але все банально, я не правильно підключав до XBOX. В кого не було практики використання геймпадів, не соромтеся, дивіться мануали, на ютуб їх достатньо.
В цілому, все працює Ок.- Достоинства:
- Якісний
- Недостатки:
- не має
- Владіслав С***Отзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет: Зеленый
Дуже гарний геймпад. Найкращий подарунок на 40 рочків
- Достоинства:
- Красивий, зручно грати
- Денис К***Отзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет: Черный
Все якісно, швидко.
- Достоинства:
- Купив 2шт. Ще й до кожного джойстіка поклали по 2 дюрасельки, дрібничка але приємно
- Продавец anytech
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: NiceGadget. Цвет: Фиолетовый
Прийшов дуже швидко, в руках приємно тримати. Дуже красивий колір! Завдяки йому я вже підкорюю світ Фоллауту)
Плюс приємно, що продавець надіслав в комплекті батарейки- Достоинства:
- Компактний, не дуже важкий, красивий
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- ВладОтзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет: Черный
Продавець швидко зв'язався зі мною після отримання замовлення і відправив геймпад у той же день.
Сам геймпад у відмінному стані, то ж до товару жодних питань не виникло.- Достоинства:
- Швидка доставка, сам геймпад без дефектів, працює чудово.
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Продавец anytech
- Максим Р***Отзыв от покупателя. Продавец: iBoom Store. Цвет: Красный
Доставили дуже швидко, товар відповідає опису, оригінал, підключився до консолі одразу, задоволений на всі 100%. Продавця рекомендую.
- Достоинства:
- Оригінал, якість
- Продавец iBoom Store
Дякуємо за гарний відгук .
- ПанкОтзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет: Черный
Купил, доволен. Минус, нету кабеля для подключения к пк, все же лень мне заряжать каждый раз батарейки, а был бы норм кабель я бы подключил к компу с задней стороны и никогда не отключал.
- Достоинства:
- Все норм
- Недостатки:
- Нету кабеля
- Продавец anytech
Доброго дня! Бездротовий геймпад MicMicrosoft Xbox Series X | S Wireless Controller Carbon Black + USB Cable (XOA-0010, 1V8-00001, 1V8-00002) коштує на 50 грн дорожче.
- Продавец anytech
- МикитаОтзыв от покупателя. Продавец: RM Store. Цвет: Черный
Чудовий геймпад, рекомендую
- Достоинства:
- Немає дефектів, приємно грати
- Дмитро В***Отзыв от покупателя. Продавец: RM Store. Цвет: Синий
Геймпад супер, за свої кошти саме те шо треба, від батарейок дюрасел заряд тримається близько тижня, в день по 4-6 годин, з ноутбуком зʼєднався за дві секунди, стіки та курки працюють дуже плавно, я задоволений що придбав саме у цього продавця, дякую все супер, прийшов за два дні)
- Достоинства:
- Гарна якість, швидка доставка, гарне обслуговування
- Ярослав А***Отзыв от покупателя. Продавец: RM Store. Цвет: Черный
Геймпад повністю справний, працює як на ПК через провід Type-C так і по Bluetooth на Айфоні. Є мінімальний дрифт стіку якщо виставити нульову мертву зону, але це вирішується виставленням мінімальної мертвої зони на 4% ( це в Апексі, в інших іграх не помітив дрифту).
Дякуємо за відгук
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: RM Store. Цвет: Черный
Брав для Xbox series x. Такий самий як комплектний, не зміг знайти відмінностей. Рекомендую.
Дякуємо за відгук)
- Дмитро Т***Отзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет: Черный
Хороший геймпад. Шкода тільки аккумулятору немає у комплекті і потрібно докупляти, але аккум можна купити від попередніх версій, щоб не переплачувати.
- Тимофій Д***
а в геймпаді батарейки чи спеціальний акум?
- Эдик Г***Отзыв от покупателя. Продавец: iT Family. Цвет: Черный
Геймпад просто супер. Зручний, приємний та якісний на дотик.
- Достоинства:
- Якість,зручність,гарний в управлінні
- Игорь Я***Отзыв от покупателя. Продавец: iBoom Store. Цвет: Белый
Все супер. Підключив контролер до комп'ютеру. Спочатку іноді губився зв'язок на декілька секунд, але після оновлення прошивки проблема зникла.
Дякуємо за ваш відгук!