Отзывы покупателей о Вешалка для одежды в прихожую New simple floor clothes rack с полками для обуви металл Черный (5577SMPL) CLS55
- Юрий Р***Отзыв от покупателя. Продавец: СlarisseStore
Для сборки запаситесь черной изолентой для укрепления соединений, так как диаметр трубок и уголков под них отлит с погрешностью, по этому уголки лопаются даже не прилагая усилий, потому как пластик соответствует цене, ну и будьте готовы к тому что вешать на крючки можно только легенькие вещи, иначе всю конструкцию выгнет:)
- Достоинства:
- Цена.
- Недостатки:
- Все криво косо сделано, очень хрупкий пластик.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: СlarisseStore
З'єднання туго входять одне в одне, при надмірному старанні тріскають, тож не треба тиснути треба побризкати силіконовою змазкою чи хоча б олією і все зайде.
На свою ціну норм товар.- Достоинства:
- Зручна конструкція. Розмір невеликий а місткість хороша.
- Недостатки:
- за свою ціну немає.
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: СlarisseStore
Полиця досить непогана за свої гроші, витримує взуття на полицях та жіночі сумочки на гачках. Єдине але- замовляла чорну, а прийшла повністю біла
- Достоинства:
- Недостатки:
- Колір
- Юрий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: СlarisseStore
По запросам,на любителя.
- Достоинства:
- На любителя.
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: СlarisseStore
Крепления треснули ,ужас одним словом. Не рекомендую
- Вероніка К***Отзыв от покупателя. Продавец: СlarisseStore
Супер! Я купила щоб тримати назовні квартири в коридорі і залишати там дитяче взуття (особливо гумаки), легенькі куртки і дощовики. Виконує свою функцію на відмінно! Але навіть не думайте щось важке вішати, бо прогнеться.
- Достоинства:
- Сама скрутила без жодних шурупів як конструктор. Багатоооо гачків для легеньких курток, пакетів, сумочок Ціна дуже хороша! Думаю потім візьму ще таку вішалку.
- Недостатки:
- Трохи важко заходили інколи трубки і тріскались, але оскільки там великої ваги не буде - то не поламається.
- Наталия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: СlarisseStore
Замовляла чорну, а прислали білу
- Достоинства:
- Сподобалась
- Недостатки:
- Не той колір
- Ніна К***Отзыв от покупателя. Продавец: СlarisseStore
Якість жахлива, не рекомендую
- Достоинства:
- Недостатки:
- Замовили чорну, отримали білу
- Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: СlarisseStore
Прислали без одного з'єднання!!!Потім відправили це з'єднання,але за доставку я мав платити!Типу це моя вина,шо його не було!Але і це не все!Прислали не то з'єднання!!!!
- Світлана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: СlarisseStore
Непогана за свою вартість
- Достоинства:
- Багато поличок, не займає багато місця
- Недостатки:
- Конструкція не розрахована на велику вагу
- Руслана К***Отзыв от покупателя. Продавец: СlarisseStore
Якщо хочете понервуватися - купуйте, максимально неякісно, при збірці ломаються вугли. Не рекомендую
- Ольга Р***Отзыв от покупателя. Продавец: СlarisseStore
Гарна і якісна вішалка, навіть не очікувала таку якість за такі невеликі кошти, дякую за Вашу роботу!!! Рекомендую до покупки.
- Достоинства:
- Швидко та якісно
- Марія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: СlarisseStore
Класна вішалка,дуже задоволена,рекомендую Дякую
- Достоинства:
- Компактна,вмістка
- Марина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: СlarisseStore
Гарна вішалка, брала для кабінету, стильно виглядає, зібрала швидко і без проблем. Клієнтка попросила посилання на неї бо теж хоче замовити)
- Достоинства:
- Легко збирається, добре виглядає
- Недостатки:
- Хотілось би щоб була важча для стійкості
- Оксана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: СlarisseStore
Поличка перевершила мої сподівання! Дуже класна, зручна, якісна
- Достоинства:
- Легко збирається із запчастин
- Марина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: СlarisseStore
Поличка дуже класна за таку ціну!