Топи продажів

Отзывы покупателей о Детские умные смарт часы Lemfo K26 с GPS, видеозвонком, прослушкой и 2 дополнительными корпусами в комплекте Розовый

Оценка пользователей 4.64/5
на основе 1071 отзыв
  • AI аналіз відгуків
    498 відгуків:  75% позитивні, 15% нейтральні, 10% негативні
    Аналіз відгуків засвідчує, що більшість покупців задоволені дитячим смарт-годинником: відзначають легкість використання, гарну якість зв’язку та можливість завжди бути на зв’язку з дитиною. Щиро хвалять роботу магазину за швидку доставку, допомогу з налаштуванням та гарне обслуговування. Годинник подобається дітям, заряд в основному тримає від 1 до 3 днів, а базовий функціонал (дзвінки, повідомлення, прослуховування, визначення локації) працює коректно. Серед недоліків часто згадують приблизність (або неточність) геолокації, швидке розряджання акумулятора з часом, рідше – проблеми з додатком, інколи – поломки кнопок чи ремінців, роботу камери та крокоміра. Загалом годинник вважають гідною альтернативою телефону для молодших учнів, особливо якщо не очікувати преміальної якості за таку ціну.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Роман Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink

Купляли цей годинник доньці, їй дуже сподобався, особливо що у комплекті з годинником був чохол, в якому годинник можна носити на шиї, їй на даний час так зручніше ніж на руці.
    Загалом користуємося майже місяць нарікань ніяких не маємо, зв'язок годинник ловить, при розмові чутно добре, заряду батареї вистачає на два дня.

Достоинства:
    На свої гроші працює
    Недостатки:
    Поки немає
  • Анастасія Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Blue. Цвет ремешка: Blue

Купувала годинник для дитини, дуже задоволена, все працює

• Павел Ш***

Доброго дня!

Придбав(ла) у вас дитячий смарт-годинник. Під час налаштування в застосунку SeTracker2 виникла проблема.

Годинник успішно підключений, працюють геолокація, дзвінки та інші функції. Проте в застосунку відсутня функція «Прослуховування» (Voice Monitor / Remote Monitor), хоча вона зазначена в описі товару на Rozetka.

Крім того, при відкритті розділу «Інформація про авторизований пристрій» з'являється повідомлення про необхідність авторизації, ніби годинник уже був прив'язаний до іншого акаунта.

Прошу перевірити:

чи повністю відв'язаний годинник від попереднього акаунта (unbind/reset);
    чи має моя модель підтримувати функцію прихованого прослуховування;
    якщо так, як її активувати.

Дякую! Чекаю на вашу відповідь.

Достоинства:
    Чудовий годиник
    Недостатки:
    не можу підключити прослуховування
  • Чабан А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink

Не рекомендую . Менш року . Батарея розряджається за декілька годин напевно годиник пролежав довго на складі при покупці дреба уважно дивитися рік виготовлення , штрих код несканується і неоновлюється.

Достоинства:
    Вже немає
    Недостатки:
    Несканується код , батарея .
    • Продавец  Focus M

Добрий день! Для довговічності батареї потрібно заряджати правильним адаптером в описі товара це вказано, кожний елемент має свій ресурс в тому числі і батарея, вартість акумулятора 150 грн тому зверніться до найближчого сервісу та зробіть заміну акумулятора.

• Алла Ш***

Проработали 4 месяца и перестали видеть сим карту

• Леся Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black

Годинник працює класно, дитина задоволена, легкий та цікавий у користуванні! Рекомендую!

• Іван С***

Годинник вмер на 2й місяць

• яна м***

дякую, дуже сподобалися)

• Таисия О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink

Товар соответствует описанию , дитина задоволена я також

• Надія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink

Купляли на подарунок, загалом всім задоволена

Достоинства:
    Надійне пакування
    Недостатки:
    Поки не виявили
  • Михайло С***

Все добре

• Євген Г***

Гарний смарт годиник

• Анжела Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Blue. Цвет ремешка: Blue

Замовлення опрацювали швидко, доставка нп за пару днів.
    Часи працюють, раджу продавця.

• Наталія Ч***
  • Наталя Р***

• Олег
    Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink

Годинник нормальний. Дитина задоволена, користується постійно. Періодично злітає час, але вирішується синхронізацією з батьківського телефону (прикро тільки, що це треба робити вручну).
    Відправка швидка і оперативна.
    -1 зірочка виключно за надмірну наполегливість у проханнях про відгук.

• Ірина Я***

• Марина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink

Все прийшло вчасно і в гарному стані, в е працює

• Катерина В***

Все добре.

• Олександра А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Blue. Цвет ремешка: Blue

Товар підійшов, все швидко відправили. Дякую!

• Андрій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink

Все добре, заряд тримає, звʼязок без нарікань, локацію добре показує

• Наталія Р***

Годинник супер
    Дитина задоволена)))

• Інна В***

Годинник супер.
    Все швидко і якісно.

Достоинства:
    Швидко і якісно
  • Евгений К***

Купував на подарунок. Все подобається

Достоинства:
    Зручний
  • Андрій О***

Гарний дитячий смарт-годинник за свою ціну. Дитині дуже сподобався, зручний у використанні та має всі необхідні функції. Заряду вистачає надовго, звук і зв’язок хороші. Загалом покупкою задоволені, рекомендую.

• Аліна М***

• Костюк К***

Рекомендую

Достоинства:
    Легкий у використанні, справно працює, швидка відправка
  • Михайло В***

Товар відповідає опису

• МАРИЯ Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Blue. Цвет ремешка: Blue

Купили годиник,луже гарний, дитині сподобався.

• Дмитрий Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink

Брали на подарок, всё хорошо и доставка и упаковка и товар

• Євгенія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Blue. Цвет ремешка: Blue

Замовляли годинник в травні. Не виникло ніяких проблем! Все зроблено швидко і якісно!!! Роботою інтернет-магазину задоволена на всі

• Юлія К***

Супер годинник дитина в захваті

• Марина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink

Чудовий годинник, дитині сподобався.

Достоинства:
    Динамік працює добре, батарея тримає заряд який вказаний у характеристиці виробника.
  • Юлія С***

Все сподобалось

• Анна Л***

Купувала на подарунок сестрі, їй дуже сподобався! Недоліків не виявили

Достоинства:
    Красивий та якісний годинник
  • Анатолій П***

Годиник чудовий сину подобається геолокацію плюс мінус показує точно, заряду вистачає на 2-3 дні але залежить від часу використання