Отзывы покупателей о Детские умные смарт часы Lemfo K26 с GPS, видеозвонком, прослушкой и 2 дополнительными корпусами в комплекте Черный
- Пащенко Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink
Дуже гарні )
- Артем К***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Швидка доставка, замовили на подарунок.
Все добре, якість відмінна.
Менеджер швидко вийшов на зв’язок.- Достоинства:
- Недостатки:
- Анастасия Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Blue. Цвет ремешка: Blue
Чудовий годинник
- Тая Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Blue. Цвет ремешка: Blue
Чудовій товар
Дитини сподобалось
Процюе добре - Инна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Відправили одразу . Прийшов вчасно. Брали на подарунок. Дуже задоволена
- Достоинства:
- Швидка доставка.
- Недостатки:
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Годинник не тримає заряд. Зарядила ввечері, ніхто ним не користувався, а на ранок він вимкнувся, тому що, розрядився. До школи дитина взяти не змогла. Якщо ним користуватись (тільки дзвінки, без ігор) тримає години дві.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не тримає заряд батареї. Хочу повернути, мені не відписує продавець
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Годиник придбала місяць назад,телефоную продавцю розповідаю проблему ,одразу направили до типу майстра який допоможе .Отже зателефонувала я йому типу проблема в блочку ****скинула все ,а мене тупо ігнорять. Купила дитині години не з дешевих на ринку. Нераджу взагалі тут щось купувати.Підіть краше на пряму купіть.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Нетримає заряд і дня
- Олександра Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink
Дуже розчарована цим дитячим смарт-годинником, який, до речі, не є самий дешевим на ринку. Купували дитині саме для безпеки та зв’язку, але на практиці це виявилося суцільним нервуванням. Годинник постійно втрачає мережу, зв’язок працює нестабільно, додзвонитися до дитини просто неможливо. Геолокація також може не оновлюватися або працювати некоректно.
Найгірше те, що це дитячий годинник, а отже основна його функція — забезпечувати нормальний зв’язок із дитиною. Якщо в потрібний момент не можна додзвонитися і не видно актуального місцезнаходження, то навіщо взагалі такий пристрій?
З налаштуваннями теж постійні проблеми: контакти можуть злітати, синхронізація працює через раз, коректно підключити до додатку теж нереально. Замість зручного гаджета отримали пристрій, за яким постійно потрібно стежити й усе перевіряти.
Не рекомендую. За такі гроші очікуєш хоча б стабільної роботи основних функцій, а тут одне розчарування.
І також не рекомендую даний магазин, оскільки проігнорували і відмовили у поверненні!- Достоинства:
- Недостатки:
- Все - один суцільний недолік
- Христина Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink
Хороший годинник як на свою ціну.
Для тесту чи взагалі таке дитині підходить і треба - ідеальний варіант- Достоинства:
- Ціна. Дизайн. Українська мова. Легкість налаштування.
- Недостатки:
- Геолокація в додатку дуже повільно оновлюється.
- Яна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink
Повністю відповідає заявленим вимогам, все працює та функціонує.
- Катерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink
Все супер
- Тетяна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink
Годинник хороший, все сподобалось. Швидка доставка
- Раиса Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Годинник сподобався.
- Вікторія Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink
Чудово працює, добре чути розмову.
- Назар П***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink
Категорично не рекомендую цього продавця та товар! Придбав дитячий годинник Lemfo K26, але вже через добу він повністю перестав бачити мережу — SIM-карту не зчитує, зв'язок відсутній, використовувати за призначенням неможливо. При спробі зв'язатися з продавцем для вирішення проблеми та повернення чи обміну — повний ігнор, на повідомлення не відповідають.
- Недостатки:
- Через добу він повністю перестав бачити мережу — SIM-карту не зчитує
- Вадім Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink
Покупкою задоволений. Очікування виправданні.
- Ярослава Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink
Дуже дякуємо за годинник!Швидка доставка,все працює супер!
Необхідний гаджет для кожної дитини в теперішній час!
Товаром задоволені ,рекомендуємо придбати саме такий смарт-годинник! - Оксана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink
Годинник пропрацював три місяці, після чого перестав тримати заряд, з 4 днів ледь стало вистачати на декілька годин. Вимикався, час показував рандомно, локація постійно видавала місцезнаходження в Перу. Гарантія від продавця 3 місяці взагалі ні про що, бо саме тільки на цей час його і вистачило. За такі гроші дуже сумно отримувати товар такої якості.
Добре, що купили додаткову гарантію від Support.ua
Відправили їм на діагностику та ремонт, ремонту не підлягає. Надали в замін сертифікати на купівлю товару від Розетки на суму покупки. - Олена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink
Дуже задоволена покупкою! Смарт-годинник сподобався, виглядає гарно, дитині дуже подобається. Підключення пройшло добре, функції працюють, користуватися зручно. Окремо хочу відзначити хорошу роботу магазину та приємне обслуговування. Дякую! Рекомендую
- Дарья Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink
Дуже швидка доставка і годинник якісний. Є похибки де знаходиться дитина на пару метрів, але це не критично.
Всім раджу - Мілана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink
все сподобалось. Дитина в захваті!
- Достоинства:
- гарний дизайн, зручні, подобається, що можно змінювати корпуси і носити, як кулон. дитина на зв'язку, це добре
- Недостатки:
- поки не побачили
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink
Все чудово працює
- Юліанна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink
Годинником задоволена, працює добре.
- Достоинства:
- Все працює як треба для цього годинника.
- Недостатки:
- Не побачила
- Мария О***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink
Рекомендую.
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Недостатки:
- Паша Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink
Очень отличьна вещь я очень доволен этими смарт часами и дочьке очень понравились
- Достоинства:
- Можно в любой момен подключится и послушать что делает твой ребёнок
- Недостатки:
- Нету дедоликов меня всё устрайвает
- Инна З***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Рекомендую
- Достоинства:
- Все чудово, працює добре,дитина швидко розібралася
- Марія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink
Дуже задоволена годинником. Виглядає стильно, якість чудова, на руці сидить зручно. Повністю відповідає опису та моїм очікуванням. Рекомендую!
Швидка доставка - Михайло П***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink
Все супер.
- Достоинства:
- Швидко та якісно.
- МартаОтзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink
Приїхало все швидко та вчасно, працює все справно)
- Роман Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink
Все Чудово, працює без нарікань.
- Інна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink
Годинник працює, все добре, дякую за швидку доставку.
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink
Продавець відправив замовлення в день оформлення. Товар хорошої якості, з налаштуванням sim-карти довелось трошки просити допомоги в чата GPT. Але загалом все ясно і зрозуміло, дитина тиждень користується без нарікань. При неактивному використанні батареї вистачає десь на півтора- два дні.
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Недостатки:
- Анастасія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Дякую за замовлення!
Годинник працює , справний
Магазин відправив швидко- Недостатки:
- Светлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink
Гарний годинник, швидка доставка
- Микола М***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink
Годинником задоволені, дякую інтернет магазину, швидко відправили рекомендую
- Достоинства:
- Зручний,гарно чути і гарна камера
- Недостатки:
- Сергій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Focus M. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink
Чудово