Отзывы покупателей о Швабра для пола с микрофиброй 42 см. и распылителем (LJQ-003)
- Роман Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина насадки: 42
При повороті постійно щось "перескокує" у механізмі повороту, через що вона перестає адекватно реагувати на поворот, і ти постійно вимушений витрачати пару секунд та свої зайві зусилля щоб пластмаски встали назад в свої "пази" і швабра почала знову "відгукуватись" на те, як ти її направляєш. Ця проблема майже з самого початку користуання. Дуже бісить.
- Достоинства:
- Шваброю вцілому можна мити підлогу
- Недостатки:
- Дуже незручна
- ЮРІЙ Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина насадки: 42
Прийшла без пляшки для розпилювача. Побачив вдома
Представник постачальникаДобрий день. Вибачте за незручності, у Вас є 14 днів на повернення товару. Дякуємо.
- Дарья Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина насадки: 42
Здравствуйте… Не работает распылитель воды (((
- Юля Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина насадки: 42
Ну таке собі , щоб просто пройтися вже по чистій підлозі то Ок, підлогу брудну , а особливо, в кого є діти тільки порозмазує бруд. Тому за таку ціну не вартує уваги. За рік використання тріснув пластик , викинула
- Константин Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина насадки: 42
Непогана річ для регулярних вологих прибирань.
- Достоинства:
- Зручна, все працює і без жодних нарікань
- Недостатки:
- Не виявив
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина насадки: 42
Швабра зручна у використанні, якісна збірка.
Продавец надійний, дякую.- Достоинства:
- Все добре
- Недостатки:
- Не виявлено.
Купив цю швабру ще літом, але був у відїзді, тому не користувався. Тільки зараз зразумів, що в комплекті має бути мікрофібра окремо. В мене немає жодної. Судячи по фото їх має бути дві штуки.
- Достоинства:
- невідомо
- Недостатки:
- Не повна комплектація
Представник постачальникаДоброго дня! Зв'яжіться з нами ,будь ласка, за номером +38 0444640268
ми вирішемо Ваше питання.
Дякуємо.- Андрей
Питання вирішено дуже швидко и позитивно. Продавець надійний, швабра добра.
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина насадки: 42
Ємність для води пошкоджена і протікає.
- Недостатки:
- Пошкоджений товар
- Тимошенко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина насадки: 42
Користуюсь місяць. Швабра дуже сподобалась.
- Достоинства:
- Зручна в користуванні
- Недостатки:
- Поки немає
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина насадки: 42
Швабра на свої гроші. Розетка "порадувала" відсутністю мікрофібри у комплектації
- Достоинства:
- Швабра
- Недостатки:
- Не повна комплектація, не ідеальна маневреність
- Дарья В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина насадки: 42
Дуже сподобалась швабра. На свої гроші - ідеально. Закажу ще для мами.
- Оксана О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина насадки: 42
Таке враження, що була в користуванні. Купляла для батьків. Якщо ще і працювати не буде... .. Пізніше відпишуся.
- Достоинства:
- Очікую випробування
- Світлана В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина насадки: 42
Дуже сподобалась! Зручно мити. Якість гарна.
- Недостатки:
- Шелганцев Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина насадки: 42
Після розпакування швабри, виявилося що в комплекті немає мікрофібри
Представник постачальникаДоброго дня! Зателефонуйте, будь ласка, нам за номером +38 0444640268
ми вирішемо Ваше питання. Вибачте за незручності. Дякуємо.
- Юлия П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина насадки: 42
Чудова швабра, справляється зі своїми задачами на відмінно.
- Руденко Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина насадки: 42
Придбала на днях, цю швабру і не можу їй нарадуватись, прибирання стало легке. Багато пишуть, що розмазує бруд, але і звичайна буде розмазувати бруд, якщо не прибрати його спочатку. А так вона чудова, тепер протираю підлогу кожного дня, і в квартирі чистота, а я знаю про що кажу в домі дві маленьки дитини і раніше про чистоту тільки мріяла. Вона вузенька в висоту і маневрена, тому залазить всюди
- Достоинства:
- Маневрена, вузька, всюди залазить
- Недостатки:
- Якщо її покласти, то витікає рідина з контейнера, а якщо стоїть, то все супер
Нормальна швабра, користуємося вже більше року , задоволена. Ну але така швабра підійде тільки для чистої підлоги, легке вологе прибирання, так як вона тільки буде розносити бруд
- Достоинства:
- Зручно для легкого вологого прибирання
- Недостатки:
- Не практична
- Анатолий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина насадки: 42
Користуюсь більше року.
Дуже зручна, швидке прибирання. Декілька разів обережно розбирали, збирали.- Достоинства:
- Авто зволоження.
- Недостатки:
- Залишився засмучений, не зміг знайти внутрішне ущільнююче кільце кришки бачка.
Представник постачальникаДоброго дня! Вибачте,за незручності. У разі некомплекту чи браку товара Ви маєте 14 днів на повернення цього товару. Зв'яжіться з нами , будь ласка, за номером +38 0444640268,
спробуємо вірішити Ваше питання з кільцем. Дякуємо.
- Сергій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина насадки: 42
Конструкція зручна, користуватись зручно
Якість деяких елементів з пластмаси викликала побоювання відпочатку.
Ось минулого тижня й зламалась фіксація тримача мочалки на держаку, не витримала кліпса.
Користувався місяці 3, раза 4 на місяц.- Достоинства:
- Вдала конструкція.
- Недостатки:
- Якість пластмасси.
- Сергій О***
Через півроку зламалось кріплення тримача мочалки.
Якість пластика далась в знаки.
- Каскевич Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина насадки: 42
Значить, швабра.
Купив я собі цю вундервафлю, тому що звичайні та дешеві швабри постійно ламаються. Думаю, треба купити якусь дорожчу. Вибрав саме цю, думаю, вигляд має нормальний та ще й з резервуаром для миючого засобу, а також запасною мікрофіоброю, джекпот, якщо коротко.
Забрав я її з магазину, думаю, треба ж і випробувати відразу, я що, не чоловік? Купив, використовуй.
Так ось, розпакував я її, упаковка, до речі, ні чим не програє айфонівським, приєднав резервуар для рідини, начепив мікрофібру (до речі вона тримається на липучках і тримається доволі міцно навіть після довгого використання), в резервуар залив рідину для миття підлоги, а в себе трішки пінної рідини на основі солоду та хмелю і погнав дрифтувати з нею по ламінату. Під час використання вона почала скрипіти, спочатку думав, що це мої коліна (30 років, все таки), але як виявилося, то швабра. Не дивлячись на скрипи (не плутати зі скрепами), вона доволі міцна і легко входить у повороти, рідина розпилюється рівномірно та на велику площу (з лінійкою не міряв, тому не питайте на яку, але на доволі велику), тому користуватися нею доволі зручно і швидко.
Але з часом, висловлюючись словами великого народного класика - бачок потік. На жаль, десь через трішки більше ніж пів року почав протікати резервуар для рідини, а точніше почалося пропускати в місці, де він з'єднується зі шваброю. Назвати це критичною поламкою, я не можу, але це невеличка неприємність.
Якщо підсумувати, то швабра доволі зручна у користуванні, свої функції виконує добре. Єдине, це тільки резервуар підвів, але це може тільки у мене так. Чи раджу її купувати? Так, раджу.- Достоинства:
- Зручність
- Недостатки:
- Бачок потік
- Грабінська С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина насадки: 42
дуже зручна швабра, особливо, що не потрібно руки у відрі з хімією мочити. Легко і акуратно можна протерти підлогу. Та це для легкої, не сильно забрудненої підлоги
- Достоинства:
- легка в використанні, не потрібно додатково відро з водою
- Недостатки:
- делікатна вилгядає
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина насадки: 42
Ніколи не купуйте, не користувались, так як воно прийшло не пригодне до використання. Пластик крихкий. Дуже засмутилася, бо купувала на подарунок і коли вже подарувала, виявилось, що зломане.
- Юлия Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина насадки: 42
Купила і активно користуємось більше місяця. Досить зручна швабра, доя плитки та ламінату - супер. Також пробувала протерти фасади щафи купе, вони темного кольору, переживала шо розводи будуть видними. Але ні. Єдине, коли перевертаю для вертикального прибирання може капати. В інших випадках не тече.
- Достоинства:
- Ціна і якість.
- Недостатки:
- При вертикальному прибиранні капає, але не суттєво
- АнатолийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина насадки: 42
Первое пользование. Течёт вода из ёмкости.
- Достоинства:
- Удобная, экономит время (увлажнение микрофибры)
- Недостатки:
- Отсутствие герметичности
- Анатолий
Нет уплотнителя на крышке.
- Анастасия Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина насадки: 42
Крепление сразу сломалось при сборке. Жаль, что вы продаете вещи, которыми нельзя пользоваться.
- Достоинства:
- Не обнаружено
- Недостатки:
- Очень хрупкая и непродуманная конструкция.
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина насадки: 42
Оранжевое крепление сразу разлетелось
Разочарована- Достоинства:
- Не успела заметить
- Недостатки:
- Хрупкое крепление
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина насадки: 42
Швабра, наче використовувалась раніше. Грязний балон, при нажатті на кнопку бризгає вода, таке враження що шваброю вже користувались :(
- Достоинства:
- Не знайшов
- Недостатки:
- Шваброю хтось користувався
- Ирина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина насадки: 42
Первый раз такое вижу!!
Прислали б/у швабру, это просто ужас в бочка для воды была куча камней и он был ужасно грязный!!!- Достоинства:
- Нету!!!
- Недостатки:
- Прислали Б/У товар
- ВикторияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина насадки: 42
Перед заказом почитала отзывы, видела отрицательные, где швабра была доставлена в ужасном виде. Понадеялась, что меня это минует, но нет - блок для воды был полностью грязный снаружи и с паутиной внутри. Непонятно, где швабра хранилась и почему при таком количестве негативных отзывов до сих пор не обратили внимание на этот вопрос. Сама по себе швабра удобная, но в следующий раз воспользуюсь услугами другого интернет магазина.
- Достоинства:
- Цена. И сам формат швабры удобный
- Недостатки:
- Пришла в ужасном состоянии
- Екатерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина насадки: 42
Отличная швабра цена=качество, моет хорошо, для влажной постоянной уборки самое то
- Достоинства:
- легко, быстро моет, не оставляет грязи, удобная
- Ксения Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина насадки: 42
Заказали швабру, перед этим почитали отзыва по этому взяли на свой страх и риск. Не течёт,хорошо моет,удобная,для меня лично одни плюсы
- Мария В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина насадки: 42
Прекрасная швабра! Очень удобная, кассета для воды не мешает зайти шваброй под низ шкафов/кровати, добавляю в воду немного доместоса, кассета хорошо опрыскивает пол
- Достоинства:
- Есть дополнительная тряпка
Удобна в использовании
Не нужно ведро с водой и не нужно полоскать тряпку во время мытья благодаря опрыскиванию с кассеты с водой
- Анастасия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина насадки: 42
Користуюсь майже рік. Моя любов з першого використання. Єдине,що боюсь зламати, коли витягую контейнер, для цього треба докласти сил
- Вікторія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина насадки: 42
Користуємося 4 місяці. Швабра супер. Проблем з прибиранням немає. Рекомендуємо.
- Достоинства:
- Прибирання в задоволення
- Недостатки:
- Таисия З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина насадки: 42
покупала себе - пол года пользуюсь без нареканий. Со временем купила 2-ю для родителей, тоже никак проблем нет. Швабра удобная, легкая и маневренная
- Антон Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Длина насадки: 42
При покупке на картинках красиво смотрелась, но на самом деле крайне не функциональное устройство. Пульвилизатор брызнает перед собой и чтоб смочить нужную область надо изголяться, а так как влюбом случае надо мыть ткать, особой пользы от него нету.. Не функциональна и качество сборки своих денег не стоит.
- Достоинства:
- На вид не плохо
- Недостатки:
- крайне плохо собирает за сбой грязь, пульвилизатор не удобный. Не естоит своих денег.