- Євген Б***Отзыв от покупателя. Продавец: NOP
Ок
- Продавец NOP
Дякуємо за відгук! Раді, що Bluetooth 5.0 адаптер HS-PS5101 виправдав ваші очікування
- Альберт К***Отзыв от покупателя. Продавец: NOP
Все добре , робить те що і має. Купував для підключення плейстейшн з блютуз навушників
- Достоинства:
- Все добре
Дякуємо вам за відгук!
Раді, що адаптер повністю виконує свої функції та успішно використовується для підключення Bluetooth-навушників до PlayStation. Дякуємо, що поділилися власним досвідом — ваша інформація буде корисною для інших покупців, у яких інколи виникають труднощі з підключенням.
Дякуємо за вибір нашого магазину та будемо раді новим замовленням!
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: NOP
Не підключаються до пс 5 приставка їх не бачить х***я
Дякуємо за ваш відгук.
Звертаємо увагу, що адаптер сумісний із Sony PS5 та PS4, однак для коректної роботи навушники мають підтримувати Bluetooth-аудіопрофіль, а також потребують правильного режиму сполучення (pairing).
Рекомендуємо:
підключити адаптер безпосередньо до USB-порту консолі;
перевести навушники в режим сполучення;
зачекати кілька секунд для автоматичного з’єднання;
переконатися, що навушники не підключені одночасно до іншого пристрою.
Якщо проблема зберігається, будь ласка, проінформуйте нас в чаті по замовленню або зателефонуйте за вказаним номером в замовленні. Ми допоможемо.
- СвятославОтзыв от покупателя. Продавец: NOP
Успішно підключив AirPods Pro до PS5. При підключенні головне не зважати на меню пристрої, підключення по блутуз. Переходимо тільки в меню Звук, далі Вивід звуку і знаходимо наш адаптер.
По ціні-якості кращий варіант- Достоинства:
- - Топ за свої гроші.
- Затримка звуку відчувається нуууу дуже мінімально. Тому зарахував би навіть в переваги
- прекрасне рішення проблеми підключення блутуз навушників - Недостатки:
- - Звичайно краще використовувати провідні навушники, або блутуз навушники які напряму підходять до ПС5. Тоді буде 3д звук і краще звучання
- Продавец NOP
Добрий день. Дякуємо що знайшли час для зворотної відповіді. Ми надзвичайно раді що залишились задоволені покупкою!
- Станислав Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: NOP
Швидко прийшло.
Відповідає опису. Підключення до ПС5 зайняло сукенди дві/три.
Звʼязок з китайськими навушниками не втрачає. Я задоволений покупкою.
Рекомендую.- Продавец NOP
Добрий день. Дякуємо що знайшли час для зворотної відповіді. Ми надзвичайно раді, що ви залишились задоволені покупкою!
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: NOP
Развалился в руках при первом (1!) использовании: штекер от джека остался в колонке, а конструкция адаптера оказалась полой пластиковой трубочкой с затычкой. Это не просто "некачественный товар", это осознанный ОБМАН и отправка мусора за чек в 500 грн. Требую бана продавца.
- Достоинства:
- что это?
- Недостатки:
- обман
- Продавец NOP
Добрий день. Нам дуже шкода що у вас виникли труднощі з товаром. Адаптер і дійсно є невеличкий і функціональний. Нам важливо отримати неякісний товар для подальшої рекламації постачальнику та уникнення таких випадків в майбутньому. Найближчим часом з Вами зв'яжеться менеджер для уточнення даних по поверненню та обміну товару на новий чи повернення коштів. Перепрошуємо за незручності. Гарного дня
- Дима Г***Отзыв от покупателя. Продавец: NOP
Підключив до пс5 за 5 хвилин. Працює відмінно. Подивимся на скілько часи вистачить чьой чудо штуки
- Продавец NOP
- Устрицький П***Отзыв от покупателя. Продавец: NOP
Прекрасно працює
- Олексій З***Отзыв от покупателя. Продавец: NOP
Працює ідеально. Перше підключення займає 20 секунд. Далі все підключається автоматично. Мікрофон на PS 4 працює без нарікань.
- Достоинства:
- Швидке вирішення проблеми з підключенням бездротових навушників
- Продавец NOP
Добрий день. Дякуюємо за зворотну відповідь