- Айше Х***Отзыв от покупателя. Продавец: 360 Degrees Online Market. Цвет: Черный
Добрий вечір.
Чи можливо замовити у вас зарядний шнур до цієї моделі?- Продавец 360 Degrees Online Market
Доброго дня! Вибачте, окремо комплектуючих немає, все в комплекті лиш.
- Марина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: 360 Degrees Online Market. Цвет: Черный
Все на висоті, швидка безкоштовна відправка НП,машинка така як на фото, коробка ціла, все працює, щиро дякую
- Яна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Черный
Чудова машинка. Брала дитині на подарунок, дитина в захваті, їздив нею і по асфальту і по траві, у дитини куча позитивних емоцій, грався нею весь день, пульт не випускав із рук)) Але вона дуже різка, достатньо трохи натиснути вперед чи вбік і вона швидко їде.) Доставка доволі швидка. Дякую продавцю за машинку))
- Достоинства:
- Їздить в різні сторони: вперед, назад, по діагоналі, в сторони, і крутиться на місці.
- Недостатки:
- Акумулятора вистачає приблизно до 30-50 хв.
- Продавец opsale
Щиро дякуємо за такий детальний та теплий відгук, а також за вибір цієї машинки для подарунка дитині. Раді, що іграшка виправдала очікування та дарує стільки емоцій. Нехай машинка й надалі тішить цікавими трюками та активними іграми кожного дня!
- Кристина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Черный
Брали на подврунок,прийшла вчасно,браку не було.Іменинник задоволений
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук і за те, що обрали цю машинку як подарунок. Раді, що замовлення приїхало вчасно, без браку, а іменинник залишився задоволений. Нехай іграшка довго тішить яскравими трюками та активними іграми. Завжди раді бачити вас серед наших покупців!
- Олександра С***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Черный
Чудова іграшка, дуже сподобалась не тільки дитині
- Продавец opsale
Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку товару. Раді, що машинка на пульті сподобалася не лише дитині, а й дорослим — це найкращий комплімент для іграшки. Дякуємо за вибір нашого товару та бажаємо багато яскравих емоцій і приємних ігор!
- Марія К***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Черный
Машинка чудова, гарно переїздить перешкоди, дитина в захваті
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що машинка виправдала очікування, добре долає перешкоди, а дитина у захваті від гри. Це найкращий комплімент для товару. Бажаємо ще багато цікавих і радісних моментів з цією машинкою-трюкачем!
- Алина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Черный
Цікава іграшка
- Достоинства:
- Зручно заряджати
Міцний пластик
- Наталя Б***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Черный
Дитині подобається
- Недостатки:
- Поки незнайшли
- Продавец opsale
- Сергій О***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Серый
Чудова іграшка. Дитина у захваті.
- Марина Х***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Черный
Чудова іграшка. Брали на подарунок
- Іванов В***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Черный
дитині все сподобалось. машинка рухаться на всі 360 градусів
- Достоинства:
- хороша зарядка, цікаве управління
- Владислав А***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Серый
Все працює
- Дмитро П***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Черный
Гарний подарунок
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Серый
Гарна машинка.
- Маргарита К***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Серый
Гарний подарунок, товар повністью підходить описанню
- Достоинства:
- Проходить майже всюди
- Людмила Г***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Черный
В замовленні РОЗ536993423
Машинка прийшла в запечатаній скотчем коробці, але всередині не було кабеля зарядки- Недостатки:
- Недокомплектований товар
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук. Нам шкода, що товар виявився неповним. Будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки — ми розглянемо вашу ситуацію та постараємося знайти рішення.
- Тарас П***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Черный
Все чудово.
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Черный
Гарна іграшка
- АлександрЧмерукОтзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Черный
Машинка бегает как живая
- Достоинства:
- Пришло товар ,который заказывали
- Недостатки:
- Недостатков нет
- Продавец opsale
- Аліна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Черный
Хорошая цена и товар
- Нина С***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Серый
Машинка дуже крута!!! Дитина задоволена. Пульт для дитячих рук гарного розміру, заряду вистачає надовго! Рекомендую!!!
- Достоинства:
- Швидка, зручна у керуванні, яскраве світло, що дозволяє гратися на вулиці ввечері.
- Недостатки:
- Не знайшли
- Продавец opsale
Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми щасливі, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування!
- Марина И***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Черный
Гарна машинка, дитині сподобалась
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Черный
Син задоволений.
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук! Раді, що товар вам сподобався та відповідає очікуванням. Гарного користування!
- Богдан С***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Черный
Ідеальна машика для радіокерування, дуже швидка і мобільна за рахунок розмуру, джойстик до неї тільки так собі.
- Достоинства:
- Швидка, моторчик в ній сильни. Всі функції прекрасно себе показали - їздить у всі сторони.
- Недостатки:
- Достатньо важка в управлінні, так як вона дуже різка в поворотах. Джойстик замалий, і не дуже надійний.. Плюс стіки на ньому швидше як кнопки, ніякої плавності, до кінця не подаються а тільки трошки до звуку натиснення кнопки, і тільки тоді машинка реагує.
- Продавец opsale
Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.
- Олександра К***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Черный
Машинка сподобалась. Купували на подарунок. Вдома перевірили. Замовили ще одну, своїй дитині.
- Достоинства:
- Якість матеріалів
- Продавец opsale
- Константин С***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Черный
Дякую, все ок
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Черный
Машинка прийшла гарно запакована (ми купували на подарунок, тому це було важливо). Сама машинка дуже гарна, виконує всі заявлені функції, добре заряджається, дитині сподобалась.
- Достоинства:
- Їздить добре по любій поверхні, легке керування
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Черный
Купляли як подарунок. Все працює. Іменинник задоволений. в шоці.
- Достоинства:
- Все працює.
- Недостатки:
- Заряд вистачає на 30 хвилин
- Продавец opsale
- Арсений Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Черный
Брал год назад для игр с собакой, спустя год проблемы только с колесами. Машинка падала, грызрлась, билась, обливалась водой и слюнями. Каталась по песку, асфальту, земле, плитке, ступенькам. Думаю она вечная если не учитывать что собака иногда отгрызает части колес, но их легко поставить обратно отверткой которая в комплекте.
- Достоинства:
- Крепкая
- Валерій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Черный
Вроде бы все хорошо,только когда на джойстике жмешь назад,она едет вперёд.Когда жмешь вперёд ,она едет назад.Так и должно быть?
- Достоинства:
- Скорость,выглядит качественно.
- Недостатки:
- Непонятно с управлением.Если это не брак ,то немного неудобно.
- Валерій Б***
Отбой ,это же перевёртыш ,перевернул обратно и все нормально.Пока 5 из 5 за эти деньги.
- Продавец opsale
Валерій, дякуємо за відгук! Приємного користування
- Анастасія В***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Черный
Дитина в захваті, рекомендую
- Олексій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Черный
Дуже гарна та проста в керуванні навіть для дітей маленького віку, тому кому дарував сподобалась
- Продавец opsale
Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені покупкою. Звертайтеся ще, ми завжди раді вам допомогти!
- Яна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Черный
Класна машинка, дитині дуже сподобалося, швидка
- Анастасія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Черный
Іграшка чудова, сину дуже сподобалась, та і мені як мамі також) швидка, яскраво світяться очі, цікаво ганяти) зручний пульт керування
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Серый
Саму машинку не перевіряла, брала на подарунок, всі комплектуючі на місці, але пакування - ніяке.
Коробка приїхала пом'ята, брудна, з обох сторін заклеєна скотчем, блістер в середині розірваний, на подарунок таке не підійде- Достоинства:
- Класна машинка
- Недостатки:
- Погане пакування
- Продавец opsale
Щиро дякуємо за ваш відгук! Шкода, що ви зіткнулися з неприємностями. Ми цінуємо ваш зворотній зв'язок і обов’язково виправимо ситуацію.
- Катерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Payparts. Цвет: Черный
Вже другий раз купляла точно таку ж машинку. В перший раз син наїхав беговелом і відпало колесо без можливості відремонтувати. Зрозуміло, ви в цьому випадку самі.
Але машина дійсно цікава, тому вирішила купити точно таку ж в того ж продавця. На другий день машина вдарилась об ножку лавки і знову відпадає колесо, хоча машина протиударна і повинна такі звичайні удари витримувати.
Тож ідея машини класна, а якість на низькому рівні