- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Те, що мені було потрібно
- Андрій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Класна сумка. Користуюся вже майже два роки і не маю жодних нарікань. Ніде не подерся, ніде не порвався.
- Достоинства:
- Зручний для носіння, в тому числі у магазинах, тому що максимально плаский для свого об'єму
- Недостатки:
- Не знайшов
- Александр А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Нормальное качество, вместительный.
- Достоинства:
- Не промокает
- Руслан В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Рюкзак для міста на кожний день. Виготовлений з дешевого матеріала. Конструкція - "простіше не придумаєш", молнія проста дешева, матеріал тонкий но є підкладка. Маленький, багато не положиш. По якості, на 1-2 роки повсякденної носки. Фото відповідає дійсності. Брав під колір куртки, підійшло.
- Достоинства:
- Легкий, тонкий, потрібний колір, ціна відповідна..
- Недостатки:
- З дешевих матеріалів, 2 роки може проходить.
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Користуюсь 10 місяів. РЮКЗАК виготовлено якіснио, все сподобалось Навіть під шаленим дощем в середині рюкзака СУХО! , АЛЕ; мабуть БРАК ;- порвалася підкладка з середини у другому кармані. додаю фото
- Достоинства:
- РЮКЗАК
Соответствует
Доброго дня. Вдячні за придбання нашої продукції та за Ваш відгук. Приємного та тривалого Вам користування.
- Микола Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Норм
Доброго дня. Вдічні за придбання нашої продукції та за Ваш відгук. Приємного та тривалого Вам користування.
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Придбав, задоволений!
- Евгений С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Сподобався, міцний.
- Достоинства:
- Якісний
- Недостатки:
- Вибір кольору відсутній.
- лариса Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Хороший рюкзак ...
- Достоинства:
- Вместительный ..
- Недостатки:
- Хотела поменьше...
- Світлана О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Сподобався рюкзак. Якість чудова, зручний, компактний, але вмісткий (купувала чоловіку, який не дуже акуратно користується замками, але поки всі цілі і працюють - користується уже пів року).
Розетці окрема подяка за сервіс - як завжди доставка вчасно, зручно))- Достоинства:
- якісний, зручний за помірну ціну
Соответствует
Доброго дня. Вдячні за Ваш відшук. Дуже раді, що Вам все сподобалось. Приємного та тривалого Вам користування.
- Денис К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Виконаний не дуже. Вистачило на пів року.
Доброго дня. У разі виявлення недоліків вироби протягом гарантійного терміну Ви маєте право на їх безкоштовне усунення відповідно до положень чинного законодавтсва України.
- Алексей Н***Отзыв от покупателя. Продавец: GOODBAG. Цвет: Черный
Рюкзачен неплохой скромненкий, неброский, крепкий и удобный для неболшых объёмов вещей то что нужно.
- Продавец GOODBAG
Алексей , дякуємо за гарний відгук. Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Будемо раді знову запропонувати Вам корисні товари
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Хорошое качество пошива, практичность, удобный рюкзак для города.
Довольно вместительный- Достоинства:
- Недостатки:
- Пластмассовые молнии
Доброго дня. Вдячні за відгук. Приємного Вам користування.
- levchenko_katyaОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Відмінна річ за ці кошти.
- Достоинства:
- Хороший рюкзак. Якісний. Шви зроблені хорошо. Молнія працює добре. Нам рюкзака цієї фірми вистачало на 3-4 роки.
- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Файний рюкзак ,брала на подарунок
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Заглом гарний рюкзак. Досить непогана якість матеріалу й пошиття. Міцний. Запаху не має. Розміром трішки більший, ніж я очікував. По скидці - взагалі чудовий варіант!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не має
- Горбач М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Гарний рюкзак. Якість супер, вмісткий
- Анатолій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Просто супер.
- Достоинства:
- Якість і зручність.
- Андрей Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Чудова якість! Матеріал дозволяє легко відтерти будь які забруднення. Досить міцний! Не об'ємний, на спині майже не помітно, тому не заважає використовувати в громадському транспорті чи в людних місцях! Гарний вигляд! З легкістю замінить не зручну офісну чоловічу сумку чи барсетку! Достатньо місця для всих дрібничок які необхідні в повсякденному житті!
- Достоинства:
- Висока якість та міцність! Швидка доставка
- Недостатки:
- Не помітив
Доброго дня,дякуємо за відгук та оцінку.
- Назар Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Доброго дня,дякуємо Вам за оцінку.
- Микола А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Рюкзак хороший, має чудовий дизайн. Блискавки пересуваються "Як помаслу". З недоліків лише невелика ємкість... міцність провіримо з часом.
- Достоинства:
- Дизайн, компактність
- Недостатки:
- Ємкість
Вдячні Вам за відгук. Приємного користування
- Виталий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Рюкзак был упакован в прозрачный пакет. Имеет два отделения и внешний карман на молнии с одним бегунком. Отделение у спины имеет карман для ноутбука на липучке, молния имеет 2 бегунка. Следующее отделение поменьше имеет небольшие карманы на подкладке для мелочей внутри, закрывается на молнию с 2 бегунками. Внутри везде есть черная подкладка. Серая ткань плотная, так же есть уплотнения между отделениями и внешним карманом. Держит форму. Для девушки может быть великоват, но вместительный, если смотреть сбоку - плоский. Простой рюкзак за скромные деньги.
#МійЛук- Достоинства:
- ціна-дизайн
- Недостатки:
- поки не виявлено
Доброго дня. Вдячні Вам за відгук. Приємного Вам користування
- ЮлияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Отличный рюкзак на каждый день! Достаточно отделений, крепкий и удобный. Надёжные материал и молнии.
- Достоинства:
- Удобный, качественный
- Недостатки:
- Не обнаружено
Доброго дня. Вдячні Вам за відгук. Приємного користування
- ВладиславПродавец: Rozetka. Цвет: Серый
В порівнянні з моїм таким же чорним, трішки відрізняється тип шлейок, вони більш товсті, щодо кольору - він далеко не такий як на фото, хочу на бірці вказано сірий.
Доброго дня. Дякуємо за Ваш відгук. Щодо кольору, то Ви маєте рацію. Дуже перепрошуємо, дійсно змінився матеріал, та помилково не змінили фото. Дякуємо, що звернули увагу, це дуже нам допомгло виявити помилку. Ще раз перепрошуємо за незручності.
- Валерий А***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Якість непогана, але тонкий ноутбук 17" не заходить, хоча за розмірами повинен був.
- Достоинства:
- Якість.
- Ганна Д***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
гарна якість