Отзывы покупателей о Сухий корм Club 4 Paws для цуценят всі породи 400 г

Оценка пользователей 4.73/5
  • Отзывы про товар продавца ХвістоЛапи
  • Віталий М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ХвістоЛапи. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 2 кг

Вже доїдають

Достоинства:
    Всім сподобався і мамі і малечі
    Недостатки:
    Потрібно ще куплять
  • Оксана А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 2 кг

Замовили корм ,якісний ,для цуценяти смачний .Відправили швидко ,всім задоволена)

Достоинства:
    Якісний ,доступна ціна ,гарне упакування
  • Елена О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BaksPetBarsik. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 2 кг

Все супер

• Ірина П***

Собачка задоволена

• Ірина К***

Корм чудовий.Смачний.Собачуня зацінив.

Достоинства:
    Ціна,якість.
    Недостатки:
    Їх не має.
  • Лідія І***

Дякую за швидку доставку та якість

• Елена О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SpinatUa. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 2 кг

Быстрая доставка.

Недостатки:
    Нету
  • Василь Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZooLis. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг

Корм крутий велике упакування якісне . Собака в захваті . Головне на довше вистачає

Достоинства:
    Розмір і смак подобається олюбленцю
  • Олена Б***

Гарний корм. Відповідальний продавець, швидко все відправили. Рекомендую.

Достоинства:
    Ціна = якість.
  • Катерина С***

Лучшие

• Людмила С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 14 кг

Швидка доставка! Дякую!

• Марина А***

Все прийшло в цілості

• Вікторія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЕКСПЕРТПЕТ. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 14 кг

ПРИЇХАВ ЗАПАКОВАНИЙ , ДРІБНИЙ ДУЖЕ ДОБРЕ ПІДХОДИТЬ ДЛЯ ЦУЦЕНЯТИ

Достоинства:
    КОРМ ХОРОШИЙ
    Недостатки:
    НЕМАЄ
  • Михайло

Не рекомендую

Достоинства:
    Недостатки:
    Не підходить середнім та великим породам. По розміру гранул - це корм для собак вагою 2-5кг.
    Німецька вівчарка їсть без задоволення, кокер спаніель взагалі не їсть цей корм. Інший корм їсть залюбки.
      Представник бренду

Вітання. Смакові вподобання улюбленців можуть змінюватись впродовж усього життя.Саме тому лінійка нашого бренду налічує різні смаки готового харчування для собак. Спробуйте інший корм з лінійки КЛУБ 4 ЛАПИ, можливо він смакуватиме собаці більше. Пам'ятайте, новий корм необхідно вводити у раціон улюбленця поступово впродовж 7-10 днів, аби уникнути шлункових розладів. Обирайте те харчування, яке до вподоби вашому чотирилапому другу!

• Анна Г***

Упаковка була з диркою, і зверху обмотана плівкою.. корм гарний.

• Ирина О***

Безпорадний пес їсть корм, але без ентузіазму

Достоинства:
    Немає. Звичайний корм

• Ірина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЕКСПЕРТПЕТ. Количество в упаковке: 1

Собака їсть з задоволенням.Хороший корм.

• Валентина К***

Собаки ели с удовольствием

• Наталія П***

Приїхала порізана пачка, не знаю хто винен, але неприємно!!!

Недостатки:
    Приїхала порізана пачка,не знаю хто винен,але неприємно, забрала бо дуже треба!

• Валентин М***

Моїй собаці подобається

• Скржипчак В***

Хороший корм

• Инна А***
  • Ірина Г***

Моє щеня із задоволенням їсть корм, дуже дякую, що даєте акції.

• Альона

Гарний корм, свіжий, беру для малінуа. Ветеринар та заводчик запевнили що цей корм закриє базові потреби цієї породи. Песик їсть з задоволенням!

Достоинства:
    Ціна, якість
  • Наталя Р***

Собаки едят с удовольствием, единственный корм которому я доверяю. Для мелких собак как мини шпиц и мини чихуахуа самое оно.

Достоинства:
    Маленький размером, не воняет
  • Наталія П***

Дякую, швидко, зручно)

• Сергій С***

Цуцик задоволений

• Анжела В***

Прийшов швидко, корм якісний, ціна задовільна.

• Марина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZooLis. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 14 кг

Все супер

• Тетяна Г***

Гарний корм, маленька гранулами, цуцикам зручно їсти, подобається слбаки, рекомендую.

Достоинства:
    Маленька гранула
    Недостатки:
    Не виявила
  • Юлия Л***

Якісний корм , цуценятам смачно )

• Олена Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Petsplay. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 2 кг

Дуже дякую за оперативність! Песик вже скуштував) Йому сподобалося

Достоинства:
    Дуже швидка доставка
  • Євгенія Т***

Гарний корм

• Валентина Х***

Корм для цуценя вівчарки 3місяці не підійшов почалась алергія. Буду шукати інший корм.

Достоинства:
    Прийшов вчасно
    Недостатки:
    Для цуценят великих порід маленькі гранули.
      Представник бренду

Вітання, Валентина. В організму тварин, як і людей, є схильність до алергій. Вам варто порадитись з ветеринаром щодо компонентів, на які у вашого улюбленця може проявлятись алергія, та уникати їх при подальшому підборі раціону. Пам'ятайте, новий корм необхідно вводити у раціон улюбленця поступово впродовж 7-10 днів, аби уникнути шлункових розладів.Обирайте харчування, яке найбільше до вподоби вашому улюбленцю.

• Сергиенко Р***

Все отлично

• Наталія З***

Прийшов звичайний мішок,писали,що є застібка,але нажаль

Достоинства:
    Сроки нормальні, швидко доставили
    Недостатки:
    Немає застібки