- Дарія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: MAVOXTrade
Використовуємо як гачок для побутових речей, тож губку точно витримає :)
- Достоинства:
- Тримається добре.
- Недостатки:
- Наразі не виявлено.
- ЄгорОтзыв от покупателя. Продавец: MAVOXTrade
Все супер, дякую.
- Достоинства:
- Дуже швидка доставка.
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: MAVOXTrade
прикольні штуки, нарешті губка в раковині не валяється, а має своє місце. добре тримає. зручно, що в одному магазині можна купити різні кольори, замовляла вже і в офіс, і додому, і на дачу. швидко відправили, гарно запаковані по 4 штуки в маленьку коробочку.
- Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: MAVOXTrade
Використовую для тримання обробних дошок. До фартуха приклеїлися добре, вагу дошок витримують. Я задоволена
- Валерія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: MAVOXTrade
Якщо для сухого приміщення (не кухня чи ванна), то показують себе чудово
- Олена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: MAVOXTrade
Отримала гачкі чорні на кухонні губкі. Дуже задоволена. Вже місяць користуюся міцно тримаються. Води не бояться. Рекомендую
- ЮлияОтзыв от покупателя. Продавец: MAVOXTrade
Продавця рекомендую, оскільки неодноразово купувала у нього, але ці тримачі виявилися менш надійними. Менше, ніж через 2 місяці відклеїлися у раковині. Гарні, але не на мокру поверхню. Краще клеїти у шафу або на іншу немокру поверхню.
- Достоинства:
- Стильні
- Недостатки:
- Недовго служать на мокрій поверхні
- Продавец MAVOXTrade
Дякуємо за зворотній зв'язок. Тестові зразки тримаються в мокрій зоні вже майже 2 роки. Можливо є вплив/особливості поверхні монтажу або якість її обробки. При потребі ми можемо безкоштовно надати клей.
- Тетяна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: MAVOXTrade
Корисні у господарстві дрібнички. Майже два місяці у використанні, не відклеюються (якісний двосторонній скотч). Якістю обслуговування і термінами доставки задоволена.
- Достоинства:
- Міцно і надійно тримаються.
- Вікторія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MAVOXTrade
Дуже зручні, якісні тримачі. Міцно тримаються.
- Павлова И***Отзыв от покупателя. Продавец: MAVOXTrade
Доставка на наступну добу. Ваше швидко і приємно.
- Достоинства:
- Дуже гарні гачки. На гранітний мийці тримається супер кріпко.
- Владислав Д***Отзыв от покупателя. Продавец: MAVOXTrade
Товар прийшов супер швидко.
Тримачі гарно викрашні, без сколів, зручні, губки тримають так ніби народилися з ними)
Рекомедую продавця)- Достоинства:
- Дуже зручна штука
- Елена Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: MAVOXTrade
Дуже швидко виконали замовлення. Товар відповідає опису, гарної якості. Рекомендую