Отзывы покупателей о Гель для прання Perwoll для темного та чорного 3720 мл

Оценка пользователей 4.64/5
  • Ярослав П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 3.75 л. Количество упаковок: 1

чудовий засіб для прання

Достоинства:
    швидко відправили
    Недостатки:
    не виявив

Ярослав, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Олена Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4 л. Количество упаковок: 1

Гарний,але його начебто розвели водою,нажаль продавця не рекомендую.

Достоинства:
    Гарний порошок
    Недостатки:
    Розвели водою,був не повністю наповнений

Олена, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.

• Майя М***

Гарний гель,запах

Достоинства:
    Велика ємність
    Недостатки:

Майя, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Петровская С***

вже користуюсь білше 5 років. Рекомендую купувати цей засіб для прання

Достоинства:
    сберігає колір чорного одягу
    Недостатки:

Свiтлана, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!

• Василий К***

Самый лучший товар из этой серии

Достоинства:
    Имеет приятный запах и отлично стирает
    Недостатки:

Василь, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!

• Анна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4 л. Количество упаковок: 1

Дуже подобається цей гель! Чудовий аромат. Підтримує колір тканини. Беру не перший раз! Рекомендую!

Достоинства:
    Приємний аромат
    Недостатки:

Анна, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!

• Інна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4 л. Количество упаковок: 1

Беру не вперше, відповідає ціна якості

Інна, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Сергій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4 л. Количество упаковок: 1

Замовив, швидко відправили, все добре, дякую

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:

Сергій, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л. Количество упаковок: 1

Гарна річ, постійно користуюсь. Має гарний аромат і підтримує чорне чорним.

Достоинства:
    Аромат, реально підтримує колір

Володимир, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!

• Юлия Г***

Користуюся не перший рік. Хороший гель для прання за доступною ціною.

Достоинства:
    Легкий, ненав'язливий аромат. Різні варіанти літражу.
    Недостатки:

Юлiя, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Олександр Р***

файно

Олександр, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!

• Котік
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4 л. Количество упаковок: 1

Колір зберігає довше, але сильно пінеться, це не подобається

Дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Василий К***

Ок

Достоинства:
    Ок
    Недостатки:

Василь, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Світлана С***

Все було чудово.

Світлана, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Тетяна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4 л. Количество упаковок: 1

Гель гарний. Але упаковка із дуже тонкого пластику. При транспортуванні тріснула і гель витік. Побажання пакувати ретельно та вказувати щоб не кидали.

Тетяна, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.

• Роман Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ClinHub. Объем 1 шт: 2.9 л

Товаром повністю задоволений,дуже приємна ціна,швидко відправили.

Достоинства:
    Якісний товар,був дуже добре запакований.Продавця рекомендую.
    Недостатки:
    Відсутні
  • Євгеній О***

Чудовий засіб для чорного

Достоинства:
    Добре пере
    Недостатки:
    Відсутні

Євгеній, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!

• Андрій К***

Хороший пральний порошок.
    Не залишає сліди на чорному.
    Рекомендую.

Достоинства:
    Не залишає сліди на чорному.
    Недостатки:

Андрій, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Михайло О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2 л. Количество упаковок: 1

Рекомендую

Михайло, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!

• Валентина Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4 л. Количество упаковок: 1

Порошок мені подобається, свою функцію виконує

Валентина, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!

• Олена Я***

Раджу до придбання

Достоинства:
    Чудовий, гарний, зручний, функціональний, якісний, запах просто супер!
    Недостатки:
    Немає.

Олена, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!

• Вячеслав Т***

Гарна якість

В'ячеслав , дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Чикало Л***

Гарний гель

• Сергей Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4 л. Количество упаковок: 1

Дружина дуже задоволена якістю Геля.

Достоинства:
    Дуже добрий для прання.

Сергiй, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Ганна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4 л. Количество упаковок: 1

Гель Perwoll для тёмных и чёрных вещей 4000мл очень понравился,не сильно жидкий,нормальной консисентиции с приятным ароматом,цвет вещей после стирки выглядят более насыщенным

Достоинства:
    Цена-качество
    Недостатки:
    Не обнаружила

Ганна, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Арслан

Після прання звичайними бюджетними засобами стало помітно, що темні речі почали виглядати не дуже охайно і колір став вже не той, що був раніше. Тому після недовгих пошуків вибір зупинився на Perwoll Black Detergent.

Поки що перше враження - позитивне. Засіб справляється зі своїм завданням. Колір не змінюється, речі виглядають доглянутими.

Порадував великий об’єм, що робить покупку вигідною, а також ефективність при пранні на невисоких температурах. Загалом хороший варіант якщо ви шукаєте засіб для щоденного прання і догляду за темними речами.

Арслан, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Дмитрий Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4 л. Количество упаковок: 1

Отличный гель для сохранения цвета!
    Пользуюсь Perwoll для черных вещей уже больше года.После стирки вещи выглядят как новые — нет выцветания, серого налета или потускнения. Ткани остаются приятными на ощупь, а черный цвет — действительно глубоким и насыщенным. Экономичный, хватает надолго. Однозначно рекомендую всем, кто ценит свой темный гардероб!

Дмитрo, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!

• Віктор Т***

Справляється з поставленим завданням

Достоинства:
    Перволь
    Недостатки:

Віктор, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Андрей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4 л. Количество упаковок: 1

Гарний порошок для чорних речей, при постійному користуванні речі не так швидко втрачають колір .

Достоинства:
    Ціна-якість

Андрiй, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!

• Анастасия К***

Чудовий результат після прання. Головне що немає дуже різкого запаху прального порошку на речах!!!

Анастасiя, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!

• Євгенія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4 л. Количество упаковок: 1

Чудовий гель. Густий. Чудово підходить для чорних речей та особливо для верхнього одягу, розводів не залишається. Але особисто для мене різкуватий запах.

Достоинства:
    Пере без розводів на речах

Євгенія, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Ткаченко О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4 л. Количество упаковок: 1

Користуюсь Perwoll для темних та чорних речей 4000 мл вже кілька місяців — в основному для джинсів, футболок і светрів темних кольорів.
    Гель Perwoll для темних та чорних речей дійсно допомагає зберегти насиченість кольору та вигляд одягу після багаторазового прання. Тканина виглядає доглянутою, а чорні речі — не тьмяніють навіть через кілька прань.

Достоинства:
    Дуже добре зберігає насиченість чорного і темних кольорів — речі не вигоряють після прання. Не залишає розводів чи білих слідів на тканині. Приємний, ненав’язливий аромат, який тримається після прання. Великий об’єм — вистачає на багато циклів прання. Гарно розчиняється у воді, навіть при нижчих температурах.
    Недостатки:
    Для дуже забруднених плям іноді потрібне додаткове замочування чи засіб передпрання.

Олександр, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Друзик О***

Користуюсь цим гелем близько 2 років. Не уявляю прання чорних речей без нього. Саме цього об'єму вистачило на 8 місяців. Запах гарний, легкий. Можна кондиціонер не додавати, оскільки речі і так будуть в кінці прання пахнути делікатно приємно. Колір чорних речей зберігається. Маю ще серветки для відновлення чорного кольору, то поки стоять без діла.
    Речі після прання не липкі, гель гарно змивається з волокон тканин.

Достоинства:
    Зберігає чорний колір речей, запах, об'єм.
    Недостатки:

Оксана, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Игорь К***

Чудово

Iгор, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Ігор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4 л. Количество упаковок: 1

Якісний гель з приємним ароматом. Речі залишаються насичено чорними.
    Найблільша упаковка (4л.) серед Перволів. Якщо купувати по акції, виходить дешево і вистачає на тривалий час.

Достоинства:
    Аромат, якість прання

Ігор, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!

• Ігор

Найкращий гель для чорних речей. Зупинився на ньому близько 5 років тому і з того часу перу тільки ним.

Достоинства:
    Приємний запах, не залишає плям на одязі

Ігор, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!