Отзывы покупателей о Украинская женская вышиванка белая летняя с красной вышивкой "Кейси" на шифоне 12063-48 (L)

• Олена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Franka. Размер: 3XL. Цвет: Белый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Вишиванка дуже гарна! Тканина легка, приємна на дотик, вишивка якісна, красива, яскрава, повністю відповідає опису і фото. Щиро дякую за професійну консультацію персоналу, попередньо допомогли визначитись з розміром. Рекомендую!

Достоинства:
    Красива, яскрава, легка
    Недостатки:
    Не помітила
    • Соответствие размерной сетке

• Продавец  Franka

Олено, ми щасливі знати, що вишиванка Вам сподобалась. Нехай ваша нова вишиванка від SERPANOK FOLK приносить вам радість і гордість за нашу українську культуру.

• Оксана Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Franka. Размер: 3XL. Цвет: Белый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Вишиванка чудова. Добре сіла (розміри уточнювали з майстринею телефоном). Дуже вдячна за таку красиву роботу.

Достоинства:
    Красива й легка
    Недостатки:
    Не помітила
    • Соответствие размерной сетке

• Продавец  Franka

Оксано, нам приємно, що ви відмітили нашу жіночу вишиванку такою високою оцінкою. Тішимось, що вишиваночка Вам підійшла і порадувала. Ваші слова дарують нам радість та натхнення для створення нових шедеврів вишиванок.

• Ірина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Franka. Размер: 3XL. Цвет: Белый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

Дякую команді! Дуже вправно працюють! Відповіли на всі запити,допомогли з переадресацією,з відправкою на бажану для отримання товару дату!Щиро дякую! Бажаю подальших успіхів! З повагою,Ірина.

Достоинства:
    Дуже гарна вишивка!Приємна до тіла тканина!
    Недостатки:
    Відсутні
    • Соответствие размерной сетке

• кальницкая е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Franka. Размер: 48. Цвет: Белый

Гарна вишиванка , все як на фото , якісно зроблено. Рекомендую.

• Продавец  Franka

Олено, щиро дякуємо за ваш відгук! Ми надзвичайно раді, що ви обрали наш бренд і задоволені покупкою рідної української вишиванки.

• Надія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Franka. Размер: 48. Цвет: Белый

Замовляла вишиванку для дочки, все підійшло, дуже сподобалась. Дуже приємно працювати з продавцем (Вікторія), уважно вислухала вимоги що до замовлення. Зичу процвітання. Всім мирного неба.

• Продавец  Franka

Надіє, Ваш відгук - це найкраща нагорода для нашої команди. Нам завжди радісно, що Ви цінуєте не тільки красу і якість наших вишиванок, а ще й відзначаєте клієнт-сервіс. Повертайтесь і ми залюбки ще виконаємо замовлення для Вас!

• Алексеева Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Franka. Размер: 48. Цвет: Белый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

дуже гарна вишиванка,яскравий колір вишивки. приємна на дотик,шифон. придбали для подарунку.
    оформлення товару швидке. дякую за турботу и гарний настрій. ❤

• Соответствие размерной сетке

• Продавец  Franka

Наталю, ми вдячні за Вашу довіру та такий приємний змістовний відгук. Тішимось, що ця традиційна українська вишиванка Вам до вподоби і завжди раді виконати для Вас ще не одне замовлення, яке подарує щастя. Гарного дня та нехай необхідні ресурси линуть до Ваших рук!

• Лілія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Franka. Размер: 50. Цвет: Белый

Блузу купила на подарунок для подруги, якість дуже порадувала, тому я навіть зробила фото, щоб показати цю красу. Вишиваночка дуже ніжна, легенька і просто неймовірна. Розмір впевнена, що підійде, бо на мене сіла блузочка ідеально, а отже і на подрузі буде гарно ввиглядати, бо вона така ж як я :) Щиро дякую! Успіхів Вам і радо буду рекомендувати вас друзям!

• Продавец  Franka

Ліліє, щиро радіємо, коли читаємо, що Ви задоволені. Ваш відгук для нас - це не просто слова, а джерело невимовної вдячності та мотивації. Красно дякуємо, що поділилися своїм теплими емоціями від нашої жіночої вишиванки! Носіть із задоволенням і отримуйте компліменти від оточуючих. Будемо вдячні за фото в вишиваночці!

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Franka. Размер: 2XL. Цвет: Белый

Симпатична вишиванка, пошита не дуде акуратно, ниточки стричать. Ну головне, ткпнина дійсно легка

Достоинства:
    Дуже файний узор, яскравий і багатий
    • Продавец  Franka

Вітаємо Ольго!
      Дуже дякуємо за Ваш відгук і увагу до наших робіт ❤️
      Тканина блузочки відповідає заявленій - шифон.
      Якщо ж Ви мали на увазі італійський шовк-шифон, то це дійсно не він. На такій тканині виконується лише під запит і бажання клієнта, відповідно вартість такої вишиванки, як на фото, на шовк-шифоні - від 5000 грн.

Що стосується самої вишивки, то ми раді чути, що орнамент блузи Вам припав до смаку.

З найкращими побажаннями, команда Franka

• Рубен Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Franka. Размер: 46. Цвет: Белый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Дуже гарна вишиванка! Тканина легка, вишивка якісна, яскрава. Товар повністю відповідає опису і фото.
    Окремо хочу зазначити фахову роботу персоналу – реагують на замовлення миттєво, професійно консультують по всіх питаннях, відправка товару здійснюється дуже швидко, день-в-день.

Достоинства:
    Легка літня тканина, якість вишивки, співвідношення ціна/якість.
    Недостатки:
    Не знайшов
    • Соответствие размерной сетке

• Продавец  Franka

Рубене, дякуємо Вам за те, що обрали саме нашу жіночу вишиванку! Ваша підтримка дуже важлива для нашого бренду. Кожен вишитий орнамент – це своєрідний мовник нашої історії та культури.

• Данило Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Franka. Размер: 46. Цвет: Белый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Вишиванку відправили дуже швидко, попередньо професійно проконсультували і допомогли визначитись з розміром! Сама вишиваночка дійсно якісна і красива. Рекомендую!

• Соответствие размерной сетке

• Продавец  Franka

Даниле, Ваш відгук є найкращою нагородою для нас. Дякуємо за ваші приємні слова про якість та красу жіночої вишиванки. Ми завжди горді, коли наші клієнти задоволені вишитим одягом, який ми створюємо.

• таня ц***
    Продавец: Franka. Размер: 46. Цвет: Белый

Вишиванка дуже гарна. Все підійшло, проконсультували. Та швидко відправили. Дякую

• Продавец  Franka

Тетяно, ми щасливі знати, що вишиванка Вам сподобалась. Нехай ваша нова вишиванка від SERPANOK FOLK приносить вам радість і гордість за нашу українську культуру.