Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Набор для йоги 2в1 коврик для йоги + массажный ролик, валик для массажа спины мфр ролл OSPORT Set 27 (n-0058) Черный

Оценка пользователей 4.67/5
  • Анастасія К***

Ніби все супер

Достоинства:
    Гарний набір
    • Продавец  CHAMPS

Анастасія,щиро дякуємо за відгук ! Користуйтеся із задоволенням )Гарних тренувань!

• Зоряна
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS

Гарний прорезинений килимок, не ковзає сам і не дає ковзати ступням.
    Рол жорсткий, для новачків через ребристу поверхню може бути занадто болючим. Але для моїх цілей виконує функцію на 100%.

• Продавец  CHAMPS

Дякуємо за відгук! Завжди раді бачити вас клієнтом нашого магазину.

• Тетяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS

Доставка швидка, менеджер ввічлива, опис відповідає дійсності

• Продавец  CHAMPS

Дякуємо за ваш відгук. Будемо раді бачити вас в якості наших клієнтів ще!

• Тойка С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS

Не рекомендую для придбання.

Недостатки:
    Валік дуже низкої якості. При вазі 80 кг, вистачило менше ніж на місяць після придбання.
    • Продавец  CHAMPS

Добрий день, нам, безумовно, шкода, що Ви засмучені покупкою, проте дуже просимо у таких ситуаціях звертатися до нас протягом 14 днів з моменту її придбання. Сподіваємося, що надалі якщо потрібна наша допомога, Ви скажете нам трохи раніше, а покупки будуть приносити лише позитивні емоції.

• Тойка С***

Тобто треба просити валік не ламатися якщо пройшло більше ніж 14 днів?

• Світлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS

Отримала комплект, дуже швидко відправили, все гарної якості. Килимок відповідає своїм розмірам, можна помістити все тіло навіть високої людини. Рол також міцний, мої 65 кг витримує гарно. Займаюся кожного вечора, спочатку трохи болісно на забитих м'язах, але приносе чудове розслаблення в кінці заняття. Рекомендую!!

• Лаврук Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS

Жахлива якість, при вазі 55 кг він тріснув, на що він розрахований?

• Продавец  CHAMPS

Добрий день. Нам дуже шкода, що у вас склалось таке враження. Так, як з моменту покупки пройшло більше часу ніж термін для обміну, повернення запропонувати вже неможливо, нажаль. Роли розрахованні на масажування окремих ділянок тіла, але не повної ваги людини. Дякуємо, за Ваш відгук.

• Анастасия
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS

Граний ролик , за таку ціну якість супер. Після тренування дуже боліли мʼязи, після одного масажування вже були відчуття полегшення)

Достоинства:
    Ціна-якість
    Недостатки:
    Не знайшла поки
    • Продавец  CHAMPS

• Ілона Г***

Все сподобалось

Достоинства:
    Все дуже гарної якості!
    • Продавец  CHAMPS

Дякуємо Вам за вибір нашого магазину. Будемо раді в подальшому бачити Вас серед наших постійних клієнтів!

• Роман Ш***

Пєсня, мені понрав.

• Продавец  CHAMPS

Роман, дякуємо за замовлення!) Користуйтесь із задоволенням)

• Юрий Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS

Користувався доволі обережно, але вистачило на 3 заняття, а почав тріщати ще з першого)) Моя вага 96 кг, якщо у вас 50, то точно протягне більше.

Достоинства:
    Дешевий
    Недостатки:
    Слабкий
    • Продавец  CHAMPS

Доброго дня, з Вами зв'язався менеджер для вирішення даної ситуації. Дякуємо

• Ольга С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS

товар прийшов швидко, якісь гарна. Коврик міцний, але трошки забруднюється під час тренування. Замовленням задоволена

Достоинства:
    гарна якість, прийшло швидко
    Недостатки:
    забруднюється коврик
    • Продавец  CHAMPS

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS

Гарна якість та швидка доставка

• Антон П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS

Дуже сумнівався у міцності масажного ролика. Купив обдивився поклав поруч на підлогу, на перший погляд гарна якість, підсковзнувся впав на ролик, прохрустіло все що могло, враховуючи що я 185см і 110 кг ваги, ролик краш тест витримав. Якщо з роликом такий форт буаяр до килимка боюся підходити.

Достоинства:
    Міцно, надійно, дуже надійно
    Недостатки:
    Тепер боюсь килимка
    • Продавец  CHAMPS

Дякуємо вам за залишений відгук. Бажаємо отримувати лише задоволення від вашої покупки! )

• Роман Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS

За ці гроші відмінний ролик і коврик

Достоинства:
    Якість-ціна
    Недостатки:
    Дуже смердить спочатку, але 2 дні пролежало на балконі і запах зник
    • Продавец  CHAMPS

• Андрій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS

Не сподівався на таку якість, думав ролик зламається від першої розминки. Проте ролик і килимок виявились доволі гарної якості.

Достоинства:
    Ціна/якість

• Валентина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS

все в гарному стані, швидка доставка! Дякую)

• Андрей М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS

Отличный набор, доставили очень быстро

Достоинства:
    Качество
    Недостатки:
    Не вижу
    • Продавец  CHAMPS

• Катя С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS

Задоволена, що придбала цей набір, не дорого і якісно. Килимок не загинається і не ковзає, рол зручний, міцний всередині. Тому рекомендую

Достоинства:
    Матеріал приємний, все як на фото, гарна ціна

• Дар'я К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS

Класний набір по гарній ціні. Недоліків немає, килимок набагато більший ніж очікувалось. Швидка відправка)

• Марина К***

Дуже задоволена

• Яна Х***

Дуже задоволена,якість супер

• Альона А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS

Чудовий набір, швидка доставка, дуже дякую)

Достоинства:
    Доставка, якість, ціна
    • Продавец  CHAMPS

Альона , клас) дякуємо за покупку, користуйтесь із задоволенням)

• Ярослав П***

Дуде граний килимок,не скручується,ролик в ідеальному стані)10/10

Достоинства:
    1111111100000000/10

• Крістіна І***

Задоволена набором

Достоинства:
    Якісно і недорого
    Недостатки:
    Немає зовсім
    • Продавец  CHAMPS

• Вячеслав
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS

За ці гроші коврик + ролик це дуже вигідна пропозиція а головне, що якість здивувала. Дівчині було зручно та приємно займатися. Дякую)

• Продавец  CHAMPS

Дякуємо за ваш відгук, гарного користування) Завжди Вам раді)

• Людмила Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS

Покупкою задоволена. Якість хороша, все гарне)
    Доставка вчасно

• Продавец  CHAMPS

Дякуємо за ваш відгук, гарного користування) Завжди Вам раді)

• Оксана Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS

Все круто та швидко, дякую

• Продавец  CHAMPS

Дякуємо за відгук! Завжди раді бачити вас клієнтом нашого магазину.

• Света П***

Прийшло за 1 день
    Гарно спаковане
    До якості прилеглі взагалі немає

Достоинства:
    Тільки
    • Продавец  CHAMPS

Дякуємо за ваш відгук. Будемо раді бачити вас в якості наших клієнтів ще!

• Пикалова Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS

Набором задоволена , килимок зручний ,не скручуєтся !!!! Швидка доставка ,чудовий сервіс - замовлення робила в неділю ввечері, і на моє здивування зразу передзвонила менеджер і уточнила деталі замовлення! Ролик для мене зручний у використанні!! Дякую за гарний сервіс і якісний товар!!!

• Продавец  CHAMPS

Людмила, дякуємо за ваш відгук, нам дуже приємно, що ви оцінили нашу роботу. нехай Ваша покупка приносить тільки позитивні емоціі.

• Елизавета К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CHAMPS

дуже гарний рол та килимок. килимок не скручується.