Отзывы покупателей о Навушники Bluetooth BASEUS Encok True Wireless Earphones W04 Pro чорний

Оценка пользователей 3.87/5
  • Артем М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetto. Цвет: Black

Можна користуватись, але радити купити не буду. Хоча за таку ціну може кращого і нема, я би хотів щоб такі товари не виготовляли в принципі.

Достоинства:
    Гарні, звук відповідає ціні. Заряду кейса вистачає на 2 тижні якщо кожен день користуватись.
    Недостатки:
    Дуже часто пропадає звук на якісь мілісекунди. На всіх девайсах так. До сенсорного управління звикнути важко.
  • Василь
    Отзыв от покупателя. Продавец: zakupu. Цвет: White

Втратив приблизно місяць перш ніж получив свій товар. Спочатку прийшла не та модель, зробив повернення. Продавець відправив новий товар тільки через 2 тижні!

Самі навушники хоча і економ варіант, але і на таку ціну не тягнуть. Звук тихий, із мікрофона сенсу немає тому що на іншій стороні мене дуже погано чутно. Через місяць користування перестали нормально підключатись до девайсів. Тобто при вийманні навушників із кейсу вони не завжди автоматично підключаються до пристрою.
    Не можу рекомендувати даного продавця та навушники. На жаль потратив час і гроші впусту

• Тарас Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetto. Цвет: Black

Все пройшло відмінно. Навушники класні.

• Олександр В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Geekon. Цвет: White

Хотів придбати недорогі навушники на тичасову заміну і зупинився саме на цих.
    Чесно кажучи купляв їх без очікувань, так як ціна в 30 євро все ж таки є доволі великим лімітуючим фактором, однак був дуже приємно здивований.

За зовнішнім виглядом це майже ідентична копія AirPods 1-го покоління і помітити різницю можна лише при ретельному огляді. За ергономічними показниками також мають схожість. Кейс з логотипом компанії трошки більший однак лише на лічені міліметри і в кишені поміщається спокійно, навіть в міні-кишенці джинсів.
    Наявність USB-C це великий плюс, особливо за таку ціну. Майже всі гаджети якими я користуюсь саме на USB-C і приємно коли не треба ритись в коробці з десятками різних зарядок, а просто взяти любий провід, як наприклад від зарядки до телефона. Коли лінь заряджати від провода - кладу просто на пристрій безпровідної зарядки, що знову ж таки за таку ціну це просто супер!
    Звуком також був приємно здивований. Навушники звучать доволі непогано і тримають заряд досить довго щоб вистачало на день з інтервалами підзарядки. Звичайно по якості вони не доганяють навушники для аудіофілів, однак не варто забувати що по ціні вони в рази дешевші.

На жаль не обійшлось і без мінусів. Сенсорне керування на жаль працює з натяжкою і не дуже зручно. Зазвичай я слухаю подкасти, або плейлисти з музикою без переключень, тому персонально це не є проблемою, плюс я більше звик до керування телефоном, однак для інших це може викликати труднощі.
    Також на корпусі була виявлена потертість. Не знаю чи це заводський брак, чи ці навушники були дисплейним експонатом який потім продали мені, але це не міняє факт того що був виявлений дефект.

На даний момент користуюсь ними лише декілька днів і загалом товаром за такі гроші я дуже задоволений, незважаючи на виявлені недоліки. Однозначно рекомендую!

Достоинства:
    USB Type C, Бездротова зарядка, Дизайн, Ергономіка, Звук, Ціна
    Недостатки:
    Сенсорне керування, Потертість на корпусі
  • Дмитро П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetto. Цвет: White

Користуюсь вже 6 місяців. Без нарікань.Працюють чудово.Рекомендую.

Достоинства:
    Ціна та якість
    Недостатки:
    Поки не виявлено
  • Василий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetto. Цвет: Black

Не советую, самый Ваш худший выбор.

Достоинства:
    Как минимум, звук есть и работают, а как работают - горе.
    Недостатки:
    Цена слишком большая, пользуюсь 2 месяца. Звук слышно не из того места, откуда нужно. Шумоподавление отсутствует вообще. Из уха выпадают даже если не двигаться. Левый наушник громче правого. Качество звука - без комментариев, будто я утопил 5 раз наушники (качество звука ужасное). Лучше не покупать, тем более за такую цену. Вокруг тебя звук слышно, будто ты включил музыку на динамике. Не чувствую, что наушники предназначены для iOS, так же для Android они никак не предназначены. В приложении “Baseus” данные наушники вообще не отображаются.
  • Наталия О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetto. Цвет: White

Доброго дня!Користуюсь другий день!Питання не підключається лівий навушник,в чому проблема???
    Вчора все було ок

• Наталия О***

Дякую, що зателефонували і пояснили причину чому не працював навушник як один з варіантів, тепер все працює урааааа)))

• Продавец  Perfetto

Дякуємо за Ваш відгук. Він буде корисним для інших користувачів.

• Володимир Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetto. Цвет: White

Наушники Г***о, уже неработает правый наушник Зачем такое продавать!!!

• Станислав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetto. Цвет: White

Комментарий = графе достоинства, читай выше

Достоинства:
    быстро и без проблем подключился к телефону, звук превосходный, неожиданно удивительно для этого ценового сегмента. Рекомендую
    Недостатки:
    только начали пользоваться недостатков не выявлено
    • Продавец  Perfetto

Дякуємо за Ваш відгук. Він буде корисним для інших користувачів

• Дмитро П***

Швидка доставка укр.поштою
    доступна ціна, хороша якість звучання
    Зручні у використанні

Достоинства:
    ціна
    • Продавец  Perfetto

Дякуємо за Ваш відгук. Він буде корисним для інших користувачів

• Влад Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: All-In-One Store. Цвет: White

По первым ощущениям наушники классные, звучание крутое и материал так же

Достоинства:
    Качество звука, добротный кейс, материал неплохой
    Недостатки:
    Пока не выявил
  • Евтушенко В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAXIMALL. Цвет: Grey

Добрый день. Один наушник не заряжается, свяжитесь со мной, пожалуйста

• Продавец  MAXIMALL

Виктория, здравствуйте!

Наш менеджер свяжется с вами для согласования всех деталей и оперативного решения вопроса.

С уважением,
      Команда MAXIMALL

• Світлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAXIMALL. Цвет: White

У мене різне розряджання батареї на навушниках, хоча ніколи їх не використовую окремо. Коли правий повністю розряджений, лівий показує ще 70% батареї

Недостатки:
    Проблеми з батареєю. Правий навушник вистачає лише на 3 години максимум прослуховування музики тихо.
    • Продавец  MAXIMALL

Світлана, доброго дня!

Наш менеджер зв'яжеться з вами для узгодження всіх деталей і оперативного вирішення питання.

З повагою,
      Команда MAXIMALL

• Микола П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAXIMALL. Цвет: Black

Прийшли швидко

Достоинства:
    Хороший звук, гарний зовнішній вигляд,батарея
  • Михайло П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetto. Цвет: White

Купил наушники, опасаясь многих факторов: от размеров до качества звука. В итоге после того как приехали наушники только позитивные емоции. Размер ушей отличается от подсов на несколько процентов, эргономичны, в ушах сидят отлично и не выпадают. Качество звука отличное ка кдля наушников за такую цену. Приятно был удивлен автономной работой наушников, от кейса могут зарядится 3-4 раза полностью, а сами наушники без кейса реально живут больше 4 часов, я был в шоке и до сих пор счастлив этому факту. После первых заказал и вторые сестре, тоже рада.
    Вообщем и целом рекомендую!
    за эти деньги это лучшее что может быть.

Достоинства:
    Звук, время автономной работы, сборка, внешний вид
    Недостатки:
    Нету
  • Галина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Perfetto. Цвет: White

4 день наслаждаюсь звуком!!! Они такие, такие классные!!! Все хорошо!!!
    Доставка быстрая, после проверки оплатила!

Достоинства:
    Звук идеален!!! Сидят незаметно!!! Я рада новому гаджету!!!
    Недостатки:
    Пока нет!!!
    • Руслан В***

Співрозмовники вас добре чують?

• Надежда
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAXIMALL. Цвет: Pink

Уважаемый продавец! очень хочется получить от вас инструкцию на руском или украинском языке к наушникам Baseus Encok TWS W04 Pro с функцией беспроводной зарядки Qi. Так как они достаточно подозрительно себя ведут. То работают то нет. Постоянно мигает красным левый наушник... Короче хочется просто ознакомится с инструкцией. Или же вернуть вам ваш товар!

• MAXMALL

Надежда, здравствуйте!
      К сожалению, производитель не предоставляет инструкцию на русском или украинском языке. Для Вашего удобства, мы подготовили краткую инструкцию на русском языке к наушникам Baseus Encok TWS W04 Pro – высылали в личном сообщении в кабинете Розетки.
      С уважением,
      Команда MAXMALL

• Олександр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Oxygen LTD. Цвет: Grey

Товар был собран и отправлен в кротчайшие сроки.Никаких проблем с доставкой небыло,но сам товар был с заводским браком.На мою проблему быстро откликнулся менеджер и без проблем предложил обменять данный товар.Сейчас происходит замена,а так то работой магазина доволен, всё на высшем уровне

• Oxygen L***

Спасибо за Ваш отзыв

• Александр И***
    Продавец: Perfetto. Цвет: White

Здравствуйте,как ведёт себя микрофон в частности шумоподавление?

• Perfetto

Здравствуйт, у даной модели есть Active Noise Cancellation, это процесс, предполагающий использование микрофона для отслеживания окружающего шума и его фильтрации в наушниках

• Валерий
    Продавец: Vorona

Будут ли работать с блютуз 4.0?

• Микола
    Продавец: Perfetto. Цвет: White

Какая у них задержка в играх?

• Perfetto

Доброго дня, немає офіційної інформації стосовно Вашого запитання

• Михаил Щ***
    Продавец: Oxygen LTD. Цвет: Grey

Товар пришёл открытым, без чека и гарантийного талона.
    + на наушнике был видеть след склейки

• Ростислав Д***
    Продавец: Perfetto. Цвет: White

Все хорошо!!! Доставка быстрая! При получении все проверили и лишь потом проплатили!

Достоинства:
    Звук идеален!!!
    • Руслан В***

Співрозмовники вас добре чують?

• Denis Z***
    Продавец: Nice Gadget. Цвет: Grey

Перестал работать левый наушник после 3 недель пользования

• Nice G***

Denis, попробуйте протереть зону контактов на наушниках и в кейсе. Бывает такое, когда контакты засоряются и наушники попросту не могут зарядится из-за загрязненного контакта.