- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Tiny Planner
Товар гарний, але отримала у звичайному файлі, без наклейки, як на фото. Шкода, бо хотілось на подарунок і такий вигляд був би доречним, а так доведеться самій щось думати
- Достоинства:
- Гарний подарунок
- Недостатки:
- Відрізняється пакування від фото
- Продавец Tiny Planner
Вітаю! Дякуємо вам за відгук і зауваження. Дійсно, на даний момент пакування може відрізнятися від того, що представлено на фото. На жаль, через перебої зі світлом та опаленням наразі складно якісно запаковувати товар у папір тіш’ю — він дуже тонкий, і в холодних умовах це зробити непросто.
Водночас ми й надалі додаємо до кожного замовлення мотивуючу наліпку для матусь та фірмову коробку. Щиро шкода, що саме пакування вплинуло на вашу загальну оцінку, адже ми дуже стараємось, щоб сам планер і його наповнення були максимально корисними та якісними. Тож нам дуже шкода бачити негативну оцінку - Продавец Tiny Planner
Ми переглянули ваше замовлення та звернули увагу, що разом із планером ви також замовляли посуд. У такому випадку запакувати планер у папір тіш’ю, на жаль, неможливо навіть за сприятливих умов, оскільки під час транспортування він може зім’ятися через наявність додаткових товарів у посилці. Саме тому було обрано більш безпечний варіант пакування, щоб зберегти товар у належному стані.
- Наталія К***
Ну а як щодо наліпки? Її не було, тільки файл. Вона б теж постраждала через наявність інших товарів у замовленні?
І у вас ж є подарункові набори, які, очевидно, ви пакуєте самостійно, тому запакувати це в Крафт коробку (повторюсь за додаткову плату) не повинно б викликати проблем
Дуже багато виправдань, але насправді неуважність менеджера, тому що мені прислали тільки заготовлений лист, навіть не попередивши, що пакування буде відрізнятися.
Хотілось би отримувати товар, що ти обираєш
Такого асортименту на Розетці повно, а ваш магазин було обрано за особливе пакування, яке у вас підкреслено на фото (зокрема наліпка, окрема коробка для планера)
Тому надалі обиратиму для себе інший магазин
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Tiny Planner
Якісний планер, все класно скомпоновано, зручно користуватися, маркер робочій. Швидко доставили!
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Tiny Planner
Швидке обслуговування, гарна ціна за такий планер
Дякуємо вам за відгук, бажаємо приємного користування
- Вікторія Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Tiny Planner
Задоволена все супер)
- Продавец Tiny Planner
Дякуємо за замовлення, бажаємо приємного користування ))
- Анастасія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Tiny Planner
Гарний дезайн та полегшує планування прикорму
- Достоинства:
- Гарний дезайн та полегшує планування прикорму
- Продавец Tiny Planner
Дякуємо вам за відгук, бажаємо приємного користування
- ЮлияОтзыв от покупателя. Продавец: Tiny Planner
Спасибо очень удобно пользоваться, быстрая доставка
- Продавец Tiny Planner
Дякуємо вам за відгук, бажаємо легкого прикорму та приємного користування
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Tiny Planner
Все чудово
- Продавец Tiny Planner
Дякуємо Вам за відгук, бажаємо приємного користування )
- Тетяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Tiny Planner
Все супер, товар якісний
- Продавец Tiny Planner
Дякуємо за відгук бажаємо приємного користування )
- Екатерина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Tiny Planner
Планер хороший, но маркер через несколько дней перестал писать.
- Продавец Tiny Planner
Добрий день. Раді що вам сподобався планер
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Tiny Planner
Цікава штука, можна перевірити що кріпить, що слабить, щоб гарно поєднувати продукти на прикормі.
- Продавец Tiny Planner
Раді що вам сподобалось. Приємного користування
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Tiny Planner
Планер гарний,все як на фото.
Маркер все ок. Але погано що в комплекті немає магнітів,чи щоб він сам бук на магніті
Бо тепер треба до купляти магніти щоб вчепити на холодильник як і сам маркер(який доречі на магніті)- Достоинства:
- Гарний друк,плотний папір.Маркер на магніті в комплекті
- Недостатки:
- Немає магнітів
- Продавец Tiny Planner
Анно, дякую вам за детальний відгук. Взяли в роботу ваше зауваження стосовно магнітів
- Виктория Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Tiny Planner
Прийшов другий планер 100 перших продуктів (фламінго) замовляла з ведмедиками…..
- Продавец Tiny Planner
Добрий день. Нам дуже шкода, що сталась помилка. Ми зв'яжемось з вами для вирішення даної ситуації
- Продавец Tiny Planner
Намагались з вами зв’язатись по телефону двічі, ви не відповідаєте. Вайберу по цьому номеру немає. Зв’яжіться з нами для вирішення питання
- Цимбал В***Отзыв от покупателя. Продавец: Tiny Planner
Зручна річ.
- Достоинства:
- Якісний
- Недостатки:
- Довго відправка здійснюється
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Tiny Planner
Гарний, прийшов швидко
- Роман Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Tiny Planner
Планер з хорошим друком
- Достоинства:
- Зручний розмір, якісний друк та гарне пакування
- Продавец Tiny Planner
Доброго дня. Ми готові провести експеримент і якщо планер дійсно не має ламінації, ми вишлемо вам новий планер новою поштою за наш рахунок. Спробуйте порвати планер. Якщо він у вас порветься як звичайний папір, то ламінації дійсно нема (що в принципі дуже мало вірогідно, ми на 99,9% впевнені що ламінація присутня). Якщо поверхня планеру буде тягнутись за рахунок захисного шару ламінації, то ваш відгук не правдивий і ми напишемо звернення до підтримки з проханням видалити даний відгук. Можливо ви очікували побачити щільну пластикову ламінацію з бортиком?
- Продавец Tiny Planner
Також є другий спосіб перевірити ламінацію. Крапніть на планер краплю води. Якщо вода вбереться у поверхню, то це виробничий брак (ми не можемо виключати такий варіант, хоча це майже неможливо). У разі якщо вода залишиться на поверхні краплею, то ламінація дійсно є