- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Tiny Planner
Хочу додати до попереднього відгуку. Дійсно продавець зв'язався через особисті повідомлення, з'ясували подробиці, та був відправлений новий планер. На жаль, брак трапляється, але продавець дуже приємний в спілкуванні та вирішує питання. Дякую за обслуговування та клієнтоорієнтованість.
- Продавец Tiny Planner
Дякуємо за відгук, бажаємо приємного користування
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Tiny Planner
- Достоинства:
- Добрий день. Отримала посилку. Під плівкою якийсь білий бруд, в одному кутку плівка відходить. Що робити?
- Продавец Tiny Planner
доброго дня, зв'язались з вами в особистих повідомленнях, замінили планер на новий.
- Дмитрий Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Tiny Planner
Очень качественный планер, покупкой доволен на все 100,
Продавцу респект !
Рекомендую Товар и Продавца !- Достоинства:
- Цвет, покрытие, полное прилегание к поверхности, качество !!!
- Недостатки:
- Никаких
- Продавец Tiny Planner
Дмитро, щиро вдячна вам за гарний відгук. Рада, що вам все сподобалось.
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Tiny Planner
- Недостатки:
- Плівка по боках відходить, не якісно прикріплена. Знизу намальований авокадо, якого не видно на картинці коли замовляєш
- Продавец Tiny Planner
Доброго вечора. Пришліть будь ласка фото ламінації. Вона не мала відходити.
Стосовно авокадо - це наша торгова марка, дійсно її не видно за картинкою з маркерами, приймемо до уваги і замінимо прев'ю - Продавец Tiny Planner
Питання вирішене. Відправили вам новий планер за наш рахунок. Прев'ю замінили, тепер видно що на планері присутній наш логотип. Приємного користування
- Інна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Tiny Planner
Дуже задоволена. Маркери що у подарунок мають слабкий магніт, при цьому - дуже дякую вам хоч за такі . ❤️
- Достоинства:
- Ціна і якість
- Продавец Tiny Planner
Доброго дня, Інно. Вдячні вам що знайшли час залишити відгук і раді, що вам сподобався планер. Приємного користування