- Руслана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Tiny Planner
Дуже зручно і гарно виглядає
Єдине маркер поганенько пише трохи- Продавец Tiny Planner
дякуємо за відгук, нам приємно, шо сподобався планер
- Елизавета Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Tiny Planner
Все добре, але зручніше було б якби продукти були написані послідовно що за чим вводити, або хоча б по віку, тому що наврядчи горіхи це перші продукти ...
- Продавец Tiny Planner
Дякуємо за відгук, згідно сучасних рекомендацій всі продукти, які є в планері, можна пропонувати дитині поступово від початку прикорму, формуючи тарілку здорового харчування. Виключення становлять алергени, якими власне і являються горіхи. Алергени потрібно пропонувати поступово і про це також є інформація на планері в примітках.
Рекомендації щодо пропонування в певній черговості продуктів дитині є застарілими. Так само застарілою є порада давати монопродукти дитині протягом певного проміжку часу, наприклад давати тиждень тільки кабачок. При створенні планеру нас консультував лікар-педіатр, який в свою чергу опирається на сучасні рекомендації таких організацій як ВООЗ та ААП. Саме з цієї причини в нашому планері немає черговості пропонування продуктів і ви самостійно визначаєте в якій послідовності знайомити дитину з новими продуктами
- Веронікп П***Отзыв от покупателя. Продавец: Tiny Planner
Планер класний. Клеїться добре. А от з маркером біда. Він не витирається до кінця, спочатку відлетів магніт, а зараз взагалі перестав писати. Висох. В використанні не був.
- Достоинства:
- Гарна якість. Зручний планер
- Недостатки:
- Маркер
- Продавец Tiny Planner
Вітаю вас. Маркер не має стиратись, про це вказано в характеристиках планеру
- Оксана В***Отзыв от покупателя. Продавец: Tiny Planner
Планер чудовий,дуже якісно виконаний
- Продавец Tiny Planner
Оксано, вельми вдячні за гарний відгук. Приємного користування
- Євгеній К***Отзыв от покупателя. Продавец: Tiny Planner
Дуже сподобався товар. Після відкриття пахне не дуже - лакофарбою але думаю то вивітриться. На маркеті слабенький магніт але свою фунцію виконує.
Доброго дня. Раді, що вам сподобався планер. Приємного користування
- Марія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Tiny Planner
Очень понравился товар
- Недостатки:
- Продавец Tiny Planner
Марія, дякую за гарний відгук. Бажаємо приємного користування та легкого прикорму
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Tiny Planner
Все чудово! Зручно і гарно
- Елена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Tiny Planner
Є невеликий запах, але упаковка, лайнер і маркер дуже класні.
Рекомендую всім мамам - Анастасія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Tiny Planner
Планер сподобався.
- Продавец Tiny Planner
Анастасія, щиро вдячні вам, що лишили позитивний відгук про наш планер. Для на це дуже важливо. Приємного користування.
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Tiny Planner
Просто бомбезна штука: перелік відповідно до відомої групи по прикорму маленьких, з урахуванням всіх сучасних рекомендацій, у зручному форматі, з фломастером-подарунком, а ще приємний дизайн, основа-магніт та гарна подарункова упаковка. Рада, що побачила даний планер завчасно. Він є не тільки шпаргалкою для батьків, а і мотиватором, котрий вносить елемент гри, змагання у процес прикорму.
- Продавец Tiny Planner
Щиро вдячні вам за такий чудовий відгук Адміністратор тієї відомої групи приймала безпосередню участь в створенні планеру, тому за його зміст можна бути дійсно спокійними бажаємо вам легкого прикорму і приємного користування