Отзывы покупателей о Переноска-рюкзак для животных 35 см х 42 см Черный

• Сергій П***

супер _прикольно
    Кітті понравилось)))

• Продавец  Ale OO

Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Ви залишилися задоволені, бажаємо мирного вам неба.

• Віталій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ale OO

Дуже зручна комплектація та гарний дизайн, але моїм котикам категорично не сподобалися. Вони до 5 кг, але місця їм було мало і незручно сидіти. Звичайна переноска їм більше подобається, бо вони можуть там вільно сидіти чи лежати.

Достоинства:
    Гарний дизайн
    Недостатки:
    Котикам не сподобалось
    • Продавец  Ale OO

• Евгения
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ale OO

Дуже гарне зроблено, виконує свою функцію

Достоинства:
    якісна

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ale OO

Моїй кицьки сподобалось, вмістка та зручна для транспортування котика, швидка доставка

Достоинства:
    Дуже зручна та компактна
  • Александр Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ale OO

Если Вы желаете задушить животное, то она Вам подойдёт...
    Животное просто задыхается, не смотря на выветривание более недели...

Достоинства:
    Красивая
    Недостатки:
    Крайне плохо продумана система вентиляции
  • Ганна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ale OO

кіт не дуже радий і швидко виріс стало затісно

Достоинства:
    Подобається
  • Оксана Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ale OO

Переноска загалом чудова. Для нашого кошеняти підійшла добре. Єдине - мало все ж таки там всередині повітря. Кошеня важко дихало, розкривши рота, мусила під час руху містом відкрити зверху переноску, це не допомогло, тому відкрила практично повністю і це було дуже незручно, їдучи в маршрутці. В більш неспекотну пору ця переноска буде кращою)) І порівняно з пластиковими загратованими переносками ця - кращий варіант. Кішка бачить те, що відбувається навколо, це дає їй хоч якесь відчуття контролю. І коли ми сіли в потяг, вона спершу сиділа в переносці і ховалась - тобто, це був її захисток. Лиш згодом вийшла на полицю, коли заспокоїлась.

Достоинства:
    Зручно нести і великий огляд для кішки
    Недостатки:
    В переносці дуже спекотно для кішки
  • Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ale OO

Непоганий рюкзак. Я не сказала б, що якість супер, але нормально. Є запах неприємний, то краще його провітрити спочатку перед тим, як садити туди тваринку.

Достоинства:
    Вмісткий
    Недостатки:
    Недостатньо вентиляції, запах
  • Екатерина Т***

Чудовий, зручний рюкзак.

• Марина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ale OO

Замовляли на Розетку, там перевірили все було добре, вже вдома почали знімати плівку з пластикової частини, виявилась тріснутою, хоч під плівкою і не видно. Ситуація не приємна(

• Продавец  Ale OO

Доброго дня! Написав вам на вайбер для того щоб зробити обмін.

• Галина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ale OO

Рюкзак гарно прошитий, кота на 5 кг витримує. В пластиковій кришці трьох отворів мало, слаба вентиляція. На довгі прогулянки для тварини вузьковатий.

Достоинства:
    Міцний. Витримує 5 кг
    Недостатки:
    Мало вентиляції в пластику.
  • Марія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ale OO

Рюкзак сподобався, якісно зроблений і упакований, великий і просторий. На практиці ще не випробовували, тільки приглядаємось поки))

Достоинства:
    Великий, якісний
    Недостатки:
    Запах
  • Олександр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ale OO

Товар може бути в 2 -х варіантах мабуть. Так як замовляли портфель з прозорим склом, а приїхав з затонованим, дуже прикро, що про це ніде не вказує продавець. На пошті при огляді б відмовились від отримання. Стосовно різкого запаху, так, є тому потрібно на вулиці декілька днів щоб вивітрився. Нажаль через темне скло, тварина відмовляється в ньому знаходитись,та панікує,постійно м'явчить та проситься випустити.Шкода, кошти витрачені впусту.

Достоинства:
    Вартість
    Недостатки:
    Недостатньо інформації про товар
  • Дмитро П***

Прикольний рюкзак)

Достоинства:
    Прозорий, є вентиляція
    Недостатки:
    Для малих або середніх котиків)
  • Сергій Р***

Класний та зручний

• Олександра
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ale OO

Гарний, зручний, місткий, добре зшитий, по боках 2 комірці (один наскрізний). Кіт 6 місяців їздить добре, йому подобається, все добре видно.

Достоинства:
    Якісний, недорогий
    Недостатки:
    Можливо коли кіт збільшиться, то буде впритик
  • Аліна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ale OO

Беру вдруге для іншого улюбленця. Зручна, котика затишно

Достоинства:
    Зручна, котику подобається
    Недостатки:
    Запах, який з часом вивітрюєится
    • Продавец  Ale OO

• Ярослав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ale OO

Переноска класна! Ціна приємна, на відміну від деяких магазинів де аналогічні переноски від 3000грн.,на різницю в ціні від інших можна ще щось придбати й обмити вдалу покупку. В переносці є окремий отвір для входу/виходу чи пігодовки вельмишановної скотинки, вентеляційні отвори,також є карман сітка, підстилка під пана котія ручка для тримання переноски в руці й лямки на спину з можливістю регулювання під вірного кітоносця. Киця лишилась задоволена а дитина в ще більшому захваті.

Достоинства:
    Зручна переноска

• Елизавета
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ale OO

Переноска отличная,лёгкая ,но спустя месяц лопнула пластмассовый корпус

Достоинства:
    Лёгкая
    Недостатки:
    При малейшем ударе ,может повредить передний корпус
    • Альона Г***

від удару чого?

• Світлана Г***

Все супер. Рюкзак сподобався. Зручний

Достоинства:
    Ціна та якість
    Недостатки:
    Не зовсім зручно знімати плівку з корпусу рюкзака
    • Продавец  Ale OO

• Ангелина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ale OO
    Достоинства:
    Все добре
    • Продавец  Ale OO

• Анна Л***

Кіт був задоволений)
    Зроблено якісно, а за цю ціну то взагалі супер

• Михайло
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ale OO

Дуже задоволений кіт , і я також

• Валентина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ale OO

Переноска для кота 5 кг замала. Місце для сидіння не зручне, підкладка ковзає. Головний мінус - дуже неприємний хімічний запах.

Достоинства:
    Не має.
    Недостатки:
    Запах
    Не зручна для кота
  • Елена Б***

Понравился

• Лович М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ale OO

Коту подобається) він навіть спить в ньому вдома)

• Світлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ale OO

Рекомендую, швидко приняли та відправили замовлення, рюкзак чудовий. Як в експлуатації не знаю купувала вперше таку модель переноски. Думаю коту буде комфортно бо любить щоб носили на руках.

Недостатки:
    Зі мною все було ок. Дякуємо.
  • Діана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ale OO

Котику дуже сподобалося. Навіть дома в ньому грається

Достоинства:
    Зручний, багато дирочок для повітря
    Недостатки:
    Швидко нагрівається в спеку
  • Е. Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ale OO

Прозора частина доволі м'яка (пластикова?), але з таку ціну не очікував оргскла, і в цілому приємно вражений
    Відправка швидка (новою поштою), товар прийшов за ~добу
    Доволі глибокий рюкзак, мейнкун звісно не влізе, але якийсь дорослий британець - залюбки
    Сумка здається не дуже міцною, тому особисто від себе не рекомендую таскати у ній тварин важчих за 5кг, бо максимальне можливе навантаження вказане у характеристиках не просто "шоб було" (мій сірий кіт десь ~4-4.5, проблем з носінням рюкзака не було)
    Можна запхати кота у цю будку, повісити на себе спереду щоб той кіт дивився на дорогу, сісти на велосипед і їхати собі по справах куди треба
    Лямки м'які, але короткуваті, на широкі (та і навіть просто середньостатистичні плечі налізе, але буде не дуже зручно)
    Котам доречі нова цаца дуже сподобалася, сірий тепер там ховається від лисого і має гарний огляд на малу вражину яка не може пробитися до нього крізь "скло"

Достоинства:
    Легкий, прийнятна ціна, виглядає стильно, котам сподобалося
    Недостатки:
    Прозора частина не дуже тверда і може легко деформуватися від чогось сильнішого за кота
    • Елена Я***

На ваших фото кот не выглядит счастливым. Я заказала, но буду осматривать и мерять. Это ж не камера пыток.

• Юлія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ale OO

Нічого поганого не можу сказати, але й доброго теж. Наче нормальна переноска, але для моєї кішки не підійшла. Як на мене, то замала, хоча кішка в мене 5 кг, а в характеристиках було вказано до 7 кг. Повернула постачальнику. А ось тут почалися пригоди. Коли телефонувала продавцю і запитувала куди повернути, відповів чоловік, дуже ввічливо, назвав адресу. Я наступного дня після отримання товару (отримала 12 лютого, повертала 13 лютого) його відправила назад, в м.Дніпро. На сайті Нової пошти 14 лютого вказано, що посилка у відділені. 18 лютого на телефон прийшло повідомлення, що з 22 лютого буде платне зберігання. Тобто, я так розумію, що ніхто не збирається забирати товар назад і повертати кошти.
    Ось з такими недоброчесними партнерами співпрацює ROZETKA. Свої комісійні отримала, а покупець хай розбирається сам.

• Продавец  Ale OO

Вітаю, Юлія, посилка на днях буде забрана

• Ольга П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ale OO

Переноску кошка категорически не приемлет, бьется об неё, нос себе до крови счёсывает, да и в принципе ей там не так удобно, как в рюкзаке. В рюкзаке она может и сесть в полный кошачий рост, и свернуться клубком (дно довольно широкое), и в принципе она там более подвижна, хотя у меня довольно крупная кошечка. И мир видит, не так ей страшно, что её заперли )) Я открывала ей чуть пространство для головы, доставала, вертела, и при этом не убегала вроде. Пока что довольны)

П.С. Плёнку, что многие тут ругают, просто содрали в первый же день, и красота.

Достоинства:
    Удобный и кошка не так нервничает, как в переноске
    Недостатки:
    Пока не заметила
  • Людмила С***

Кіцькі сподобався рюкзак, дякую

• Александра Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ale OO

Мені дуже сподобався, зручний як для мене так і для мого котика. Дякую

Достоинства:
    Зручний