Отзывы покупателей о Шампунь для всіх типів волосся M MIVA 30 мл.

• Мас О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл

Это ужас , возможно мне что-то не то попалось , волосы сухие ( я даже не знаю как объяснить у меня впервые такое , небольшой кусок волос был будто после Гафре ) , запах хозяйственного мыла, покупала у официального представителя пробники , они шикарные , тут попалась реклама заказала и это самое ужасное что я когда либо пробовала , так же и маску заказала , там запах приятнее , эффект не с первого раза , на второй раз волос мягче стал
    Маска 1
    Шампунь -100

Достоинства:
    Упаковка
    Недостатки:
    Качество
  • Наталья Д***

Дуже класний шампунь!
    Задоволена на всі 100%

Вітаємо! Дуже дякуємо за гарний відгук!

• Богдана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл

Шампунь, як і всі товари Miva, безперечно, є просто чудовим. Купуючи не вперше.

Вітаємо! Дуже дякуємо за гарний відгук!

• Світлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл

Задоволена, нема сухості на волосах.

Вітаємо! Дуже приємно чути, дякуємо за гарний відгук! Раді, що засіб сподобався)

• Инна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл

Шампунь не дуже сподобався, піниться дуже погано, після миття нема відчуття чистоти.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не піниться, та погано вимиває

Вітаємо! Спробуйте будь ласка перед нанесенням на волосся невелику кількість шампуню вспінити саме в долонях, можна додати буквально пару крапель води. Тоді густота самого засобу стане більш еластичною і піни буде дуже багато. Формула концетрована, для глубокого очищення. Його потрібна навелика кількість. Завчасно дякуємо за зворотній зв'язок!

• Марина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл

Шампунь чудовий, гарно піниться і промиває волосся, не пересушує шкіру голови . Користуюся ним щодня разом з кондиціонером цієї ж серії.

Вітаємо! Дуже дуже приємно отримати такий відгук! Дякуємо за замовлення та відгук)