Отзывы покупателей о Влажный корм для кошек при заболеваниях почек Purina Pro Plan Veterinary Diets NF - Renal Function Feline 10 шт по 85 г

Оценка пользователей 4.48/5
    Отзыв от покупателя. Продавец: Petsplay. Количество в упаковке: 1

Дякую. Все добре.

• Наталя К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10

Дякую. Корм відмінної якості.

Отзыв от покупателя. Продавец: Petsplay. Количество в упаковке: 1

Дуже смачно :)

Смачно

Отзыв от покупателя. Продавец: Best Animals. Количество в упаковке: 10

Цього разу купив зі смаком хамона. Дуже смачно.

Отзыв от покупателя. Продавец: Best Animals. Количество в упаковке: 10

Супер. Смачно :) як ковбаса. З хлібом та хріном взагалі кайфово!

• Юлія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10

Коту сподобалося, особливо наявність великої кількості підливи. Їсть із задоволенням.

Достоинства:
    Велика кількість підливи.
    Недостатки:
    Маленький об'єм у пачці та лише 10 паучей в упаковці.
  • Марина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Best Animals. Количество в упаковке: 10

Товар якісний. Відправили швидко.

• Денис С***

Файно

• Наталія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10

Якісний корм, але котику все ж більше подобається пашетик)))

Достоинства:
    Якість

Найкраще

• Леонід Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10

Корм кошка не ест. Всё в мусор.

• Влада Ц***

Це просто вибір кота, не означає, що продукт неякісний. Спробуйте повторити мій досвід: годуйте паучами на кшталт сенсорі смелл \ тейст, а коли вона "роз'їсться", давайте потроху ренальний

Добрий день! Нам шкода, що Ваша кішка не вподобала даний корм.

Сподіваємось Вашому домашньому улюбленцю будуть більше до вподоби інші смаки нашого корму. Бажаємо спокійного дня.

• Наталія

Так це ж ваші проблеми. А не корму

• Олексій Д***
  • Дмитрий С***

Все добре. Якісний корм.

• Наталья П***

Гарна якість

Достоинства:
    Не погана ціна, гарна якість.
    Недостатки:
    хотілося, щоб була менша ємкість банки, тому що, якщо корм декілька годин полежав в холодильнику вже відкритим, у нього потім з'являється неприємний запах і котик не хоче його їсти

Добрий день, Наталіє! Нам шкода, що Ваш кіт не вподобав даний корм. Ми розуміємо, що в кожного домашнього улюбленця є свої особливі вподобання, тому завжди стараємось приготувати корм смачно, аби цей продукт вподобали якомога більше котиків. Та причини, чому корм може не подобатись, бувають різними. Якість продукції є одним з пріоритетів нашої компанії, тому ми використовуємо лише високоякісну сировину та дотримуємось усіх необхідних стандартів та вимог при виготовленні цього продукту. Ми обов'язково врахуємо Ваш відгук на майбутнє. Гарного дня!

• Олена Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10

Корм кіт їсть з задоволенням. Все сподобалось

• зинченко т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10

Купила по акции две упаковки...Кот съел несколько пакетивов нормально, потом начались проблемы , уже третийоткрытый пакет - протухшее содержимое. Больше испытывать судьбу и подвергать опастности здоровье котейки не стану ! Итог - больше 400 гривен пойдут в мусорку!

Добрий день, Тамаро! Нам шкода чути про ситуацію, яку Ви описуєте.

Компанія Nestlé піклується про те, щоб продукція Purina була високої якості, смачною для улюбленців та повністю відповідала вимогам та інтересам наших споживачів. Ми також хотіли б додати, що в Україні продукція компанії Nestlé Purina проходить сертифікацію Державним Науково-дослідницьким інститутом ветеринарних препаратів та кормових добавок. Всі корми проходять ґрунтовну перевірку, перш ніж отримати реєстраційне свідоцтво..

Для того, аби детально розібратися у даній ситуації, просимо Вас звернутися до нас за телефоном безкоштовної Лінії турботи Nestlé: 0 800 50-09-50, щоб наш представник зміг зв'язатися з Вами. Дякуємо!

• КотЄ Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10

2паучі вдень на кішку вагою 4кг, яка потребує щоденно інші дорогі ліки і маніпуляції. - задорого.
    Але цей корм найкраще, що можна запропонувати кішкам з нирковою недостатністю. Дуже корисні властивості (це видно по кішці і її самопочуття), смакує.

Достоинства:
    Найкорисніший, смакує хворим котикам
    Недостатки:
    Дорого
    • Влада Ц***

Ну прям таки найкраще ;) навіть на нашому ринку ренальних дієт купа, і пуріна - в найнижчому сегменті, просто саме ваш кіт його сприймає, як власне і мій - хоча йому пропонувалися набагато кращі варанти; напевне, у нестле аттрактанти більш потужні

• Наталія

Відповідь владі: це єдиний ренал для пізніх стадій. Інші не мають такого.

• Лілія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЕКСПЕРТПЕТ. Количество в упаковке: 1

Демонстрационное фото одно, а получила по факту с другого набора составляющих корма той же линейки Renal, того же производителя, там другая упаковка. Вот так уж второй раз подряд, на Розетке... бесит. Вы демонстрационное фото поменяйте на реальное, или присылайте соответствие заказу.

Достоинства:
    Бесплатная доставка
    Недостатки:
    Упаковка не соответствует демонстрационному фото.
  • Марина Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10

Кошке 17 лет, после сдачи анализов (из-за проблем с почками), ветеринар назначил этот корм. Покупаю его постоянно более 2-х лет. Миксую иногда с сухим или сухой просто стоит рядом. Кошке нравится и это хорошо.

Достоинства:
    пониженное содержание белка, на что необходимо обращать внимание владельцам животных, у которых котики страдают болезнями почек
    Недостатки:
    хотелось бы еще со вкусом говядины ) Очень любит
  • Михаил К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10

У кошки проблемы с почками и ветеринар назначил нам специальный корм. Пока пользуемся только 3 недели, но кошке намного легче - это уже видно сейчас.
    Посмотрим еще через месяц и после сдачи анализов

• Василь К***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10

У моєї кішки рецидивуюче захворювання нирок, тому як тільки починається новий цикл, зразу переходимо на Ренал Фанкшн. Це допомагає перенести захворювання легше

• Віктор Г***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10

В мене кішка вже у віці, в неї є проблеми з нирками. Цей корм спасіння для неї. Дуже його любить і саме головне, що почуває себе добре.

• Ольга Б***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 10

Покупаем этот корм постоянно. Миксуем с сухим кормом этой же фирмы. У моего кота мочекаменная болезнь. Как оказалось причиной МКБ не правтльно подобраный корм, так что если вы новый хозяин, то сразу проконсультируйтесь с ветеринаром на счёт корма. Теперь наш котик питается правильно. Вместе с терапией и этим кормом смотрю, что наш Желток начинает оживать. Кушает этот корм хорошо, вылизывает всё. Цена хорошая.

Достоинства:
    Полезен и при этом обожаем котом
    • Ольга Т***

Для СКХ доцільніше вживати лінійку урінарі ніж ренал...ренал при нирковій недостатності а урінарі саме при сечокам'яній хворобі