Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Карповая раскладушка-кровать на 6 ножках с карманами для мелких вещей Ranger Campfeuer RA 5507

Оценка пользователей 4.3/5
  • Артем К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PRESENT. Цвет: Оливковый

Хороша розкладачка. При моїх 90кг не провисає не рипить.

Достоинства:
    Міцність
    Недостатки:
    Комусь може бути некомфортною
  • Виктор З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: REM. Цвет: Оливковый

Загалом непоганий товар за свої гроші

Достоинства:
    Ціна та баланс якості
    Недостатки:
    Подушка така собі
    • Продавец  REM

Дякуємо за відгук!

• Вячеслав П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый

Резинка на подголовье короткая и сильно натягивается когда пытаешься разложить и делаеться это тяжело, у крепежей люфт но тут не знаю минус плюс главное чтоб не сломались( резинку уже отпустил насколько смог)

Недостатки:
    Короткая резинка
  • Павел Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый

Мені сподобалась,літом буду юзати.

• Ірина С***

Замість розкладушки прислали крісло

Достоинства:
    Не має

• Антон Х***

Замість розкладачки приїхало стало

• Евгений Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый

10/10 Крепкая, удобная, до этого я спал на деревянной межкомнатной двери и только получив эту раскладушку я почувствовал как моя спина начала по настоящему отдыхать, словно ангелы спустились с небес и чмокнули меня в позвоночник

Достоинства:
    Удобная, крепкая, лёгкая, не занимает много места
    Недостатки:
    Придется научиться завязывать новые узлы, узлы уже изобретенные - не способны достаточно долго фиксировать эти резинки
  • Вячеслав П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый

Це одна з найкращих розкладачок, які в мене були. При моїй вазі до 90 кг всі рвалися, а в мене їх було багато, то ця виявилася кріпкою. Єдина тільки незручність - перевязувати резинки треба, щоб не провисала, але це не така велика проблема

• Андрій Я***

Постійно провалюється

• Сергей С***

так там по периметру є гумка для натягу тканини, затягніть сильніше і не буде провисати.

• Володимир Ю***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый

Річ не якісна не рекомендує , взяв собі і розчарувався , кріплення взагалі не тримають , сама складається коли на нею сідаєш)

уже прикро читати такий відгук, і нам шкода, що ви зіткнулися з подібною ситуацією. Наша продукція проходить перевірку та відповідає заявленим характеристикам, тому описана вами ситуація може свідчити про можливий брак або несправність кріплень.

Будь ласка, зверніться до нашого сервісного центру та надайте інформацію про проблему. Фахівці допоможуть розібратися в ситуації, а якщо буде підтверджено заводський брак — ми обов’язково вирішимо питання із заміною товару.

Перепрошуємо за незручності та сподіваємося якнайшвидше вирішити це питання.

• Олексій К***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый

Повна неякісна річ зібрано криво кривими руками у розкладеному вигляді стоїть на рівному полу тільки на 3 ножках із 6 якщо сідаєш скраю може телепнуть по голові складається сама кріплення не тримають

Достоинства:
    Переваг немає за ці гроші можна купити більш якісну не рекомендую
    Недостатки:
    Корпус переконаний в розкладеному вигляді стоїть на 3 ножках з 6

Доброго дня.
      Відгук не відповідає дійсності.
      Зв'язувались з покупцем, ліжком дуже задоволений все нормально рівно стоїть і працює ідеально, купував не на розетці.
      Можливо відгуки від конкурентів, ми завжди слідкуємо за якістю нашої продукції і будь які питання чи спори закриваємо аби лишати тільки позитивні емоції і задоволення від користування нашою продукцією.
      З повагою, команда Ranger