Отзывы покупателей о Ступка EMPIRE кам'яна з Пестиком Біла 13х10х10,5см 2142

Оценка пользователей 4.4/5
  • Отзывы про товар продавца Юзон
  • Алина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Юзон

Неровное дно, будет шататься при работе. Небольшие сколы вверху по краю, ближе к середине. Много пыли внутри. Цвет не белый( это меня меньше всего расстроило).

Достоинства:
    Не раскололась, при доставке, упаковали отлично
    Недостатки:
    Неровности, сколы, пыль
    • Продавец  Юзон

Добрий день. Дуже шкода, що товар Вам не сподобався. Нерівності на кам'яній ступці Empire — це нормальне явище, обумовлене природою матеріалу та способом виробництва.

• Лагоша О***

Гарний товар

Недостатки:
    Не має
  • Ольга Г***

Дуже зручна

Достоинства:
    Одне велике задоволення
    • Продавец  Юзон

Дякуємо за довіру та чудовий відгук! Раді, що ви залишилися задоволені покупкою. Будемо завжди раді вашим новим замовленням!

• Кирило В***

Дякую, задоволений - гарна річ

Достоинства:
    Якісна, гарний вигляд
    • Продавец  Юзон

Добрий день. Дуже вдячні за гарний відгук і високу оцінку. Раді, що Вам сподобалась турка. До нових зустрічей)

• Шевельова Г***

Гарна ступка

• Продавец  Юзон

Вітаємо! Нам дуже приємно читати Ваш відгук. Раді, що Ви задоволені своїм замовленням.

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Berling official

Ступка непогана, гарний розмір. Матеріал ступки і товкачика різний, колір теж. Приїхав товар з невеликими сколами каменю на дні і трохи скраю, але на функціонал це ніяк не впливає.

Достоинства:
    Ціна, розмір, зручна
    Недостатки:
    Має незначні дефекти
  • Тимур
    Отзыв от покупателя. Продавец: Berling official

Поверхня дна не рівна. При використанні хитатиметься.

Достоинства:
    Матеріал приємний
    Недостатки:
    Прийшов бракований
  • Наталья Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Some Place

Отличная ступка. Большая, тяжелая

Достоинства:
    Со своими функциями справляется
  • Алла Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Some Place

Не відповідає фото

Достоинства:
    Ступка звичайна
    Недостатки:
    Колір, на жаль, не білий
    • shop p***

Це матеріал натуральний, і як у камені воно не може бути ідеального білого кольору.
      Прошу вибачення.

• Віталій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MrPot

Ступка виглядає досить великою (думав що буде менше але це вже ) масивна та тяжка.

Достоинства:
    Класна річ .
    Недостатки:
    Немає.
  • Литвинцова Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MrPot

Хорошая ступка

• Валентина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Estetiks Official

Дуже сподобалася,купила мабуть вже місяць тому,але скористатись змогла тільки сьогодні,так як робила домашню ковбаску,перетерла перчик та коріандр ,це просто клас дякую вам❤️

Достоинства:
    Міцна така,я навіть попробувала так знаєте трошки ось так постукать по перчику,міцна і це
    Недостатки:
    Я не вважаю що це недолік,скорше всього вибаганки,так ось якби трішечки був був подовше ,як його назвати ,але то таке думаю ви зрозумієте,товкачик
  • ГЕНЕРАЛ 7***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Estetiks Official

Оперативно доставили. Замовленням задоволений! Дуже гарна та міцна і за зовсім невеликою ціною!

Достоинства:
    Ціна, вигляд
    Недостатки:
    Відсутні
  • Егор А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Метеор

Грубоватая обработка, но в остальном ступка хорошая

Достоинства:
    Все норм
    • Метеор

Спасибо за отзыв.

• Очеретяний В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Метеор

Якби не довгі пляски з пилом в середині після фрезерування, то було б 5 балів. Миємо, протираємо, а пил від камня все ще на пальцях залишається коли проводимо по дну. В цілому класна штука.

Достоинства:
    виконує свою роботу
    Недостатки:
    пил після обробки середини ніяк не можу вивести
    • Светлана К***

Підскажіть, будь ласка, чи не утворюється пил при перетиранні продуктів, ви знайшли вихід як позбутися пилу?

• Анна Б***
    Продавец: Laret

Не было возможности оценить товар, так как на этапе обработки заказа процесс застопорился, на мои сообщения не отвечают двое суток, даже не читают их. Очень неприятно такое отношение, так как ступка и пестик заказывались в подарок и магазин очень меня подвёл своим халатным отношением к заказу.

• Laret

Добрый день, уважаемые клиенты, когда вы, оформляете заказ на Розетке, убедительная просьба просматривать внимательно график работы магазина в котором был сделан заказ!!!Это не мало важно! Т.к. именно вы, сделали заказ в выходной день, поэтому вышло недоразумение с клиентом. Будьте внимательны.

• Анна Б***

Это ложь. Я сделала заказ 4-го ноября, это среда. График работы вашего магазина пн-пт. У вас было 3 рабочих дня (та самая среда, четверг и пятница), чтобы отправить заказ или, хотя бы, отвечать на сообщения.