Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Солнцезащитный регенерирующий спрей SPF 50 Smart4Derma Aquagen Clinical Sunblock Cover Spray SPF 50+ 150мл

• Отзывы про товар продавца Daily Cosmetics
  • Ольга Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Daily Cosmetics. Объем: 150 мл. Степень защиты: 50

Беру не вперше. На літо ідеальний варіант так як легка структура і швидко поглинається шкірою. Рекомендую

Достоинства:
    Легка структура
  • Инна Р***

Дуже гарний спрей

Достоинства:
    Легко наносити ,чудово пахне та швидко лягає
  • Олена К***

Швидка доставка і зворотний звʼязок. Сам спрей зручний у використанні, по консистенції схожий на емульсію чи густе молочко. Запах нейтральний. В мене проявилася пігментація на лобі через фільтри , які мені не підійшли влітку. Восени почала займатися відбілюванням. Освітлювальна сироватка від Filorga цей спрей. Пігметація стала помітно світлішою. А три тижні тому я повернулася з Єгипту, де щодня користувалась цим спреєм. Пігментні плями, здається не змінилися і це вже втішає. Дякую за швидку доставку, зворотній звʼязок, якісну продукцію і за пробничок крему, який я тепер теж хочу придбати.

Достоинства:
    Якість, швидка доставка, відповідальний продавець
  • Юлия В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: 100brend. Объем: 150 мл

Очень хорошее средство, уже вторую бутылку беру!