Отзывы покупателей о Мікрофон K35 Lavalier бездротовий minijack 3.5mm нагрудний всеспрямований конденсаторний

Оценка пользователей 2.25/5
  • Отзывы про товар продавца Usmart
  • Максим Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Usmart

Нормально не работает. Чтобы послушать запись, нужно отключать.

Достоинства:
    Звук лучше
    Недостатки:
    Разпазнаёться как и микрофон и динамик.
    • Продавец  Usmart

Доброго дня! На жаль, це проблема сумісності з вашим пристроєм, а не з мікрофоном

• Марія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Usmart

Не працював з телефоном Samsung m30s, змогла почути якість записаного звуку тільки через перехідник, який довелося купляти додатково. Звук взагалі не радує, зробила висновок, що краще записувати на динамік телефону.

Достоинства:
    Ввімкнувся
    Недостатки:
    Якість звуку
    • Продавец  Usmart

Доброго дня! Дуже дивно, якість цього мікрофона хороша. Можливо ви не надали доступ до мікрофона програмі і запис йшов на мікрофон телефона?
      В будь-якому випадку ви можете повернути товар протягом 14 днів

• Олег Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: Черный

Даний пристрій прийшов бракований так як мікрофон не тримає взагалі заряд бистро заряджається і бистро розряджається

• Продавец  Klever

Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже прикро, що у вас виникли проблеми з товаром. Рекомендуємо звернутися до служби підтримки для обміну чи повернення товару за гарантією. Сподіваємось, що ситуацію буде вирішено якнайшвидше.

• Ігор К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет: Черный

Мікрофон приїхав швидко, замовляв Укрпоштою. Для такої невисокої ціни якість на висоті. Усе працює, звук гарний. Я задоволений.

Достоинства:
    Гарний звук
    Недостатки:
    Не знайшов
    • Продавец  Klever

Дякуємо за відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені покупкою в нашому інтернет-магазині.