Топи продажів

Отзывы покупателей о Графический планшет Gaomon S620 Black

Оценка пользователей 4.86/5
  • Даня
    Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный

Перейшов з паперу на планшет і мемі сподобалось.

• Продавец  ParaCHut

Доброго дня Даня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Графічний планшет Gaomon для малювання S620. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Светлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный

Купили в декабре 25 г ребенку для рисования. Подключается к смартфону на андроиде, к ноутбуку. Ребенок доволен.

Достоинства:
    Работает нормально
    • Продавец  ParaCHut

Доброго дня Светлана! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Графічний планшет Gaomon для малювання S620 чорний. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Назар Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UNi Lux. Цвет: Черный

топ

Достоинства:
    зручный
    Недостатки:
    нема
    • Продавец  UNi Lux

Доброго дня, Назар! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Графічний планшет для малювання Gaomon S620. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
      З повагою завжди Ваш UNi Lux

• Вячеслав
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife. Цвет: Черный

Брали дружині для роботи в педагогічній сфері. Задоволена. Планшет працює і виглядає добре.

• Продавец  HappyLife

Доброго дня Вячеслав! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, планшет графічний для малювання Gaomon S620. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Рустам К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный

Перший графічний планшет, активно користуюся пару тижнів повністю задоволений.

Достоинства:
    Зручний, гарна чутливість, як по передачі нажаття, так і по веденню ліній.
    • Продавец  ParaCHut

Доброго дня Рустам! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Графічний планшет Gaomon для малювання S620 . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Ян

Все працює.

• Продавец  ParaCHut

Доброго дня Ян! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені Графічний планшет Gaomon для малювання S620 чорний ( . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Дмитро Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный

Хороший планшет для невибагливого користувача. Працює як треба

Достоинства:
    Якість та ціна
    Недостатки:
    Поки не помітив
    • Продавец  ParaCHut

Доброго дня Дмитро! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Графічний планшет Gaomon для малювання S620. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Дар'я В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный

Дуже задоволена своєю покупкою, все працює відмінно. Планшет прийшов швидко, відправили в той же день. У наборі було все, що заявлено.

Достоинства:
    Планшет якісний, простий у використанні та має приємну ціну.
    • Продавец  ParaCHut

Доброго дня Дарія! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Графічний планшет Gaomon для малювання S620 . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Тамара В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный

Використовувала поки тільки 2 тижні, але все подобається.

Достоинства:
    Чудовий графічний планшет, зручно користуватися
    Недостатки:
    Поки не знайдено
    • Продавец  ParaCHut

Доброго дня Тамаа! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Графічний планшет Gaomon для малювання S620 чорний . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Іван К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный

Якісний та зручний у використанні графічний планшет

• Продавец  ParaCHut

Доброго дня Іван ! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Графічний планшет Gaomon для малювання S620 чорний FG-417281 . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Віталій Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife. Цвет: Черный

Брав на подарунок дитині. Донька задоволена, працює з ноутом але і до телефона каже що приєднувала. Отримав в обумовлені строки. Замовленням задоволений.

Достоинства:
    Ціна, якість виконання
    Недостатки:
    Як на мене то це роз'єм micro USB, вже звик усюди бачити USB type-c.
    • Продавец  HappyLife

Доброго дня Віталій! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. Планшет графічний для малювання Gaomon S620

• Валентина З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный

Планшет чудовий. Використовую для онлайн навчання

Достоинства:
    Ціна плюс якість
    • Продавец  ParaCHut

Доброго дня Валентина! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені, Графічний планшет Gaomon для малювання S620 чорний (FG-417281) . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.
      З повагою завжди Ваш TatoVdoma

• Иван Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный

Это мой второй графический планшет. Я приятно удевлен. Качество по многим параметрам выше ожиданий. Приятно удивило отсутствие необходимости в батарейках и синхронизация с телефонами (последнее не проверял).

• Продавец  ParaCHut

Доброго дня Іван! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Графічний планшет Gaomon для малювання S620 чорний (FG-417281) . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Марк З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный

Шикарна річ, це мій перший графічний планшет тому зрівняти з іншими не можу, але після кількох днів активного використання можу сказати що до привичної ручки і зошита я скоріше всього не повернусь.(Плями на планшеті зробив Я, коли він прийшов був ідеально чистий)

• Яна Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный

Замовлення виконано вчасно. Купувалось для студента для навчання. Дуже сподобовся планшет. Рекомендую

• Продавец  ParaCHut

Доброго дня Яна! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Графічний планшет Gaomon для малювання S620 чорний (FG-417281) . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный

Чудовий планшет. Надійне пакування. Відповідальний продавець.

• Продавец  ParaCHut

Доброго дня Ольга! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Графічний планшет Gaomon для малювання S620 чорний (FG-417281) . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Валентина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный

Планшет сподобався. Працювати на ньому легко.

Достоинства:
    Зручний, діючий.
    Недостатки:
    Не виявили.
    • Продавец  ParaCHut

Доброго дня Валентина! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Графічний планшет Gaomon для малювання S620 чорний (FG-417281) . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Татьяна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный

Планшет сподобався брали для дитини.

• Продавец  ParaCHut

Доброго дня Тетяна! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Графічний планшет Gaomon для малювання S620 чорний (FG-417281) . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Владислав З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный

Був куплений на подарунок, планшет чудово працює, прийшов швидко та гарно запакований

• Продавец  ParaCHut

Доброго дня Владислав! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Графічний планшет Gaomon для малювання S620 чорний (FG-417281) . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Назар
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife. Цвет: Черный

Брав у поларунок молодшій сестрі, доставка швидка, прийшла раніше ніж очікувалося, сам планшет справний та виконує усі свої функції, гарна якість за свою ціну

Достоинства:
    Низька ціна, простота використання та зручна установка драйверів
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  HappyLife

Доброго дня Назар! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені,Планшет графічний для малювання Gaomon S620 ,
      . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Софія К***

планшет хороший

• Продавец  ParaCHut

Доброго дня Софія!Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Графічний планшет Gaomon для малювання S620 чорний (FG-417281) , Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Татьяна З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный

Добрий графічний планшет, брала дитині малює с задоволенням

Достоинства:
    Компактний, гарна ручка дитині зручно
    • Продавец  ParaCHut

Доброго дня Тетяна!Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Графічний планшет Gaomon для малювання S620 чорний (FG-417281) , Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Олена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный

Подарувала підлітку на новий рік. Знадобилось з пів години аби звикнути малювати на планшеті, а дивитися на монітор ноутбука. Вже місяць минув, а дитину за вуха не відтягнеш. У стілусі безліч насадок, зручний у використанні.

• Продавец  ParaCHut

Доброго дня Олена!Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Графічний планшет Gaomon для малювання S620 чорний (FG-417281) , Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Анна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный

Планшет чудово працює. Дитині сподобався. Все супер.

• Продавец  ParaCHut

Доброго дня Анна!Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Графічний планшет Gaomon для малювання S620 чорний (FG-417281) , Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Юрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный

Планшет відповідає опису, надає зручності під час роботи

Достоинства:
    Своєчасна доставка
    • Продавец  ParaCHut

Доброго дня Юрій!Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Графічний планшет Gaomon для малювання S620 чорний (FG-417281) , Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Ирина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный

Чудовий, зручний, компактний планшет, дуже допомагає перевіряти зошити в електронному журналі, для цього і купувала

Достоинства:
    Був потрібен невеликий, розмірами задоволена
    Недостатки:
    Поки не знайшла
    • Продавец  ParaCHut

Доброго дня Ірина!Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Графічний планшет Gaomon для малювання S620 чорний (FG-417281) , Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Олена В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный

Планшет дуже гідної якості за свою ціну. Замовлення прийшло швидко та вчасно.

• Ольга С***

Дитина задоволена,все працює.

• Продавец  ParaCHut

Доброго дня Ольга!Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Графічний планшет Gaomon для малювання S620 чорний (FG-417281) , Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife. Цвет: Черный

прекрасный планшет дуже зручний немає ніяких проблем з налаштуванням немає приїхав швидко

Достоинства:
    хороший відгук зручно малювати, а також що мене дуже здивувало є спеціальні налаштування під гру в осу
    Недостатки:
    не найшов
    • Продавец  HappyLife

Доброго дня Олександр! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Планшет графічний для малювання Gaomon S620 ,
      . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Вячеслав Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный

Дошел в целости и сохранности, работает отлично, то что нужно

• Продавец  ParaCHut

Доброго дня Вячеслав !Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Графічний планшет Gaomon для малювання S620 , Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Галина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный

Швидко одержала замовлення. Налаштувати було просто, все зрозуміло. Планшет компактний, легкий , зручний , гарної якості.
    Значно полегшив мою роботу, одержала більше можливостей. Учні мої задоволені і я тішуся покупкою. Чому досі зволікала?

• Продавец  ParaCHut

Доброго дня,Галина!Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Графічний планшет Gaomon для малювання S620 чорний (FG-417281) , Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Софія
    Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный

Легкий в налаштуванні, дуже хороший за свою ціну

Достоинства:
    Швидка доставка
    • Продавец  ParaCHut

Доброго дня,Софія!Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені,Графічний планшет Gaomon для малювання S620, Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Тетяна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HappyLife. Цвет: Черный

Замовляли даний агрегат в якості подарунка від Санти ) дізнались про такий запит сина за три дні до Нового Року. Терміново замовили , дуже швидко відправили а ми відповідно швидко отримали. І прихід Санти був нащастя своєчасний))
    Планшет супер , все працює , без нюансів.
    Роботою магазину задоволені , якістю товару також .

Достоинства:
    Все швидко, якісно упаковано, все працює.
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  HappyLife

Доброго дня Тетяна! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Планшет графічний для малювання Gaomon S620. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Андрій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный

Брали для дитини: малювання, створення анімації! Дуже задоволені, функціонал дуже простий та зрозумілий! Сину сподобався! Чому саме ця модель-вже другий такий в родині! Працює відмінно без «відхилень»!!! Рекомендую! Не пожалкуєте! Для свого сегменту - топ!

• Продавец  ParaCHut

Доброго дня, Андрій! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Графічний планшет Gaomon для малювання S620 чорний . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Лілія З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный

Замовлення приїхало в чудовому стані, та в найкоротший термін.
    Має хорошу якість та відмінно виконує всі свої функції)

• Продавец  ParaCHut

Доброго дня, ЛіЛія! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Графічний планшет Gaomon для малювання S620 чорний (FG-417281) . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.

• Олексій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ParaCHut. Цвет: Черный

Товар відповідає опису, проблем з налаштуванням взагалі не було. Прибув швидко. Гарна річ

Достоинства:
    Вартість
    • Продавец  ParaCHut

Доброго дня, Олексій! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені, Графічний планшет Gaomon для малювання S620 чорний . Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій.