- Марія П***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Декілька разів замовляла товар , швидко ,зручно , дякую
- Михайло К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Товар якісний, зауважень немає
- Инна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Пакування не таке, як в рекламі. Не вистачає 2-х гачків.
- ВасильОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Гачки поганої якості, ролики не крутяться, заусениці на пластику. Схожі, але не такі як на зображенні. До того ж замість 200 шт. прислали 194 шт.. Знайшов про продавця відгуки, покупці жаліються, що отримують меншу кількість ніж купували.
- Недостатки:
- Погана якість, не відповідає зображенню
- Василь
Повернули кошти
- Продавец StarLight
Доброго Вам вечора! Хочемо зазначити, що товар повністю відповідає заявленій в картоці товару інформації та якості. Якщо ролики не крутяться після їх встановлення, то проблема може бути лише тільки в одному, а саме у тому, що замовлені гачкі не підійшли Вам за розміром, що є розповсюдженою практикою. Щодо кількості, то це на жаль також є розповсюдженою практикою. Але це пов'язано не з тим, що ми хочемо Вас обдурити на 6-ь гачків, або наших інших клієнтів, а з тим, що певна кількість гачків може бути втраченою під час комплектації або пересилки. Якщо звертатись до відгуків в цілому, то можно побачити, що це не є розповсюдженою проблемо, яка трапляється в кожному замовленні. В цілому переважна кількість відгуків кажуть за позитивний досвід, ані ж за поганий. Це саме відображається і у загальному рейтингу, як магазину, так і товару. Саме тому Вам і було надано відповідь та в підсумку Вам було повернуто гроші у повному обсязі. В будь-якому випадку дякуємо за зворотній зв'язок, Василь.
- Алексей К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Гарні гачки, міцні і дуже гарно їздять
- Достоинства:
- Гарно їздять і дуже міцні
- Наталья Г***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Гачки туго їздять по карнизу. Досить жорсткі.
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Хороші гачки - штори тримають
- Пшеничний В***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Відмінна якість
- Продавец StarLight
Ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісне сервісне обслуговування! Слава Україні!!!
- Людмила П***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Товар прийшов дуже швидко. Якість гачків впевнено можу оцінити на «відмінно» /. В мене дуже важкі портьєри. Гачки добре «впоралися» зі своєю справою. Рекомендую цього продавця і цей товар. Всім задоволена.
- Достоинства:
- Відмінна якість товару і обслуговування
- Дарина Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Маю досить важкі штори у спальні, зазвичай крючки ломалися, але ці наче тримаються норм)
- Юлия С***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Якісний товар. Все підійшло.
- Достоинства:
- Якість, швидкість
- Недостатки:
- відсутні
- Продавец StarLight
- Анжела П***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
швидко отримала, якість товару гарна. рекомендую
- Достоинства:
- якісний товар та швидке обслуговування
- Мамакина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Все супер подошло!!!
- Анастасия П***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
продаваць оперативно все відправив, гачки гарної якості
- Тимур Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Удобные, классные крючки. Хорошо держатся, качество отличное.