Отзывы покупателей о Крючки для штор гвоздики для карнизов 100шт прозрачные BRS

Оценка пользователей 4.82/5
на основе 51 отзыв
  • AI аналіз відгуків
    44 відгуки:  87% позитивних, 8% нейтральних, 5% негативних.
    Гачки для штор в цілому отримують дуже високі оцінки від покупців. Основними перевагами, які виділяють користувачі, є якість виготовлення, зручність у використанні, надійність та відповідність заявленим характеристикам. Покупці також відзначають швидку доставку та добросовісне обслуговування продавця. Невелика кількість негативних коментарів пов’язана з розміром шляпки, що не всім підходить, або недостатньою жорсткістю для дуже важких штор.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Анастасія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Гачки більшого розміру, ніж заявлено в характеристиках. Для карнизу не підійшли. Тепер не знаю, кому віддати.

Достоинства:
    Гарна якість
    Недостатки:
    Діаметр гачка більше, ніж заявлено
    • Продавец  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок, Анастасіє!

• Юлия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Гачки дуже дуже гарні, брака немає, підійшли ідеально! Дуже дякую!

Достоинства:
    Підійшли по розміру , швидка доставка

• Ірина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Щиро дякую. Відповідають замовленню, прийшли швидко.

• Ольга Б***

Хорошие крючочки.
    Брака нет

Достоинства:
    Товар как на картинке. Брака нет
    Недостатки:
    Пока не вижу
    • Продавец  StarLight

• Ганна К***

Дуже хороші

• Марія М***

добре все

• Катерина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Мені сподобалися. Якісні, розмір також підійшов)

• Марія
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Нарешті пишу відгук. Розмір шляпки по факту 12-12,5, замість заявлених 11ти мм, що є критичним саме для мого карнизу - шляпка зі скрипом проходить у карниз. (Може комусь норм, і залежить від карнизу).
    Спочатку не зрозуміла у чому справа, штора дуже важко "ходила", застрягала... Так висіла майже рік. Але всеж довелося замінити іншими крючками, з трохи меньшим розміром, і все стало ок.

• Продавец  StarLight

Доброго дня! Дякуємо за зворотній зв'язок, Маріє!

• Валерій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Взагалі норм але хотілось би трохи жорсткіші важких штор не дуже підходять

• Ярослав Ч***

Дякую, дуже якісні гачки

Достоинства:
    Все підійшло, все супер
    Недостатки:
    Не знайшов
    • Продавец  StarLight

• Татьяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Гарні якісні гачки. Рекомендую!

Достоинства:
    З цими гачкамм штори сковзають легко, без проблем.
    Недостатки:
    Не виявила.
    • Продавец  StarLight

• Олег Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Товар відповідає опису, доставка теж доволі швидка, дякую

• Олена К***

Гачки сподобались,якісні!

Достоинства:
    Якість,швидка доставка

• Катерина М***

Все супер, дякую

• Александр У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Гачки напевно браковані , круг петлі не рівний , через це не їздить по карнизу

• Продавец  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок, Олександр! Частіше всього гачки погано виконують свою функцію в тих випадках, коли розміри гачків та карнізу не співпадають.

• Евгения Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Купила гачки для штор, я задоволена, Встановлюються легко, штори ковзають плавно нічого не заїдає, рекомендую

Достоинства:
    Надійни

• Карим О***

Добротні гачки. Влаштовують на 100%

Достоинства:
    Міцні

• Вікторія О***

Все супер!
    Гарної якості

• Екатерина У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Дякую за оперативну доставку та якісний товар!
    Все відповідає опису та фото.
    Успіхів вам!

Достоинства:
    Все відправили швидко, товар доброї якості

• Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Зручні гачки, гарно фіксуються, на тюлі непомітні.

• Карина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Доставили быстро, товар полностью соответствует описанию

• Катерина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Гарний товар та швидко доставлено

• Аліна
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Швидкий сервіс від продавця: я замовила не ті гачки спочатку- мені повернули грощі і вислали без сплати за доставку потрібні науки.

Достоинства:
    Гарна якість

• Ірина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Все отримала досить швидко. Якість прекрасна, зручні у використанні. Я задоволена)

Достоинства:
    Якість
    • Продавец  StarLight

• Лилия В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Хороший товар, до вставка швидка. Замовленням задоволена

• Маковская Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

До цього штори висіли крючках іншої фірми. Є з чим порівняти. Якість бездоганна. Крючки не ламаються,відмінно ковзають. Рекомендую до покупки.

• Олена С***

Гарні гачки, якісні.

• Сергій П***

Гарні практичні гачки

• Анастасия Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Крючки гарні та міцні, набагато краще ніж ті що йдуть у комплекті з карнизом. Рекомендую)

• Алла К***

Супер.Підійшли ідеально.потолочні.

Достоинства:
    Практичні

• Роксолана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Якість супер витримали дитину (20 кг) на собі. Отримала через 2 дні в точці видачі.

Достоинства:
    Якість

• Яна Г***

Товаром задоволена. Дякую.
    Рекомендую продавця )

Достоинства:
    Прозорі

• Олена З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Спасибо за крючочки. Шторы на них стомрятся отлично.

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Нормальні гачки за свою ціну. Важкі штори тримають нормально.

Достоинства:
    Прозорі

• Ігор А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Залишився задоволений товаром. Спочатку тяжкі blackout штори дуже тяжко "ходили", але після тижня все стало добре! Рекомендую продавця.

Достоинства:
    Ціна і якість

• Юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Переживав чи підійдуть - підійшли) прозорі, міцні, функцію виконують

Достоинства:
    Багато, міцні