Отзывы покупателей о Крючки для штор гвоздики для карнизов 200шт прозрачные BRS

Оценка пользователей 4.17/5
  • Валентина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Відповідальний продавець, посилка прийшла швидко, все гарно упаковано, дякую.

• Тетяна Б***

• Ольга В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Мені підійшли до стандартного карниза. Рекомендую до замовлення! Якісний товар!

Достоинства:
    Хороші міцні гачки. Швидка якісна доставка!
    Недостатки:
    Поки не виявила жодного.
    • Продавец  StarLight

• Юля Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Розмір більше ніж вказано, не влазять в карниз, дарма потрачені кошти та час

• Анастасія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Якісні гачки, в повному комплекті. Усім задоволена

• Ира
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Крючки замовляла двічі, на різні карнизи. І там і там добре ковзають , не застрягають

Достоинства:
    Добре ковзають!
    • Продавец  StarLight

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Купуючи онлайн я маю отримати те, що зображено на картинці. Товар прийшов швидко, але пакування не таке як на зображенні (гачки були у звичайному зіп пакеті), тому вирішила перерахувати гачки і їх виявилось на 2 штуки менше.

Достоинства:
    Швидка доставка
    Недостатки:
    198 штук/пакування відрізняється від зображення
    • Продавец  StarLight

Доброго Вам дня! Дякуємо Вам за зворотній зв'язок та приносимо вибачння за не повний комплект. Дана проблема буде усунена. Щодо упакування, то в картоці товару воно не зазначено. В карточці товару фотоконтент відносится тільки до товару. Саме упакування - це заводське упакуванняю

• Юлия Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Якісні, швидко доставили. Дякую.

• Яніна
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Гачки якісні. Прозорі, всі цілі і закриваються. Швидка доставка. Дякую. Рекомендую

• Ирина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Дякую за швидкість, гачки підійшли, якісні.

Достоинства:
    Швидко, якісні гачки

• Валентин С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Упаковка дещо не відповідає представленому фото, крім того не полінувався перерахувати - 199 штук замість 200. Але це дрібниці, оскільки основна проблема - діаметр "тарілки" гачка (головки цвяшка) становить 12 мм проти заявлених 9,3 мм, а отже гачок банально не поміщається в карниз...

Достоинства:
    Відсутні
    Недостатки:
    В усьому
    • Продавец  StarLight

Доброго Вам дня! Вибачаємось перед Вами за незручності через пересорт товару на складі. Сьогодні Вам будуть перераховані гроші по замовленню у повному обсязі.

• Валентин С***

Товар повернувся до продавця, кошти до покупця. Потрібні гачки придбані в іншому магазині.

• Продавец  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок та ще раз вибачаємось за незручності.

• Елена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Дякую за зворотний звʼязок.
    Вирішили питання щодо не тих гачків.

Дуже приємно коли компанія небайдужа до клієнтів))

Достоинства:
    Вирішили питання
    • Продавец  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок, Олена! Ще раз вибачаємось перед Вами за незручності та будемо раді бачити Вас в подальшому!

• Елена
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Прислали половину упаковки не тих гачків

• Продавец  StarLight

Олена, доброго Вам вечора! Вибачаємось перед Вами за незручності через брак пересорт товару на складі. Будь-ласка очікуйте, з Вами зв'яжеться наш сервісний менеджер задля вирішення цього питання.

• Продавец  StarLight

Питання було вирішено шляхом повернення Вам повної суми по замовленню у повному обсязі. Ми ще раз вибачаємось перед Вами за незручності через брак товару та будемо раді бачити Вас в подальшому!

• Микола Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Міцні та якісні крючки для штор, пересуваються плавно, не випадають.

• Продавец  StarLight

Миколай, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!