- Валентина К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Відповідальний продавець, посилка прийшла швидко, все гарно упаковано, дякую.
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
- Ольга В***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Мені підійшли до стандартного карниза. Рекомендую до замовлення! Якісний товар!
- Достоинства:
- Хороші міцні гачки. Швидка якісна доставка!
- Недостатки:
- Поки не виявила жодного.
- Продавец StarLight
- Юля Р***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Розмір більше ніж вказано, не влазять в карниз, дарма потрачені кошти та час
- Анастасія П***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Якісні гачки, в повному комплекті. Усім задоволена
- ИраОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Крючки замовляла двічі, на різні карнизи. І там і там добре ковзають , не застрягають
- Достоинства:
- Добре ковзають!
- Продавец StarLight
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Купуючи онлайн я маю отримати те, що зображено на картинці. Товар прийшов швидко, але пакування не таке як на зображенні (гачки були у звичайному зіп пакеті), тому вирішила перерахувати гачки і їх виявилось на 2 штуки менше.
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Недостатки:
- 198 штук/пакування відрізняється від зображення
- Продавец StarLight
Доброго Вам дня! Дякуємо Вам за зворотній зв'язок та приносимо вибачння за не повний комплект. Дана проблема буде усунена. Щодо упакування, то в картоці товару воно не зазначено. В карточці товару фотоконтент відносится тільки до товару. Саме упакування - це заводське упакуванняю
- Юлия Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Якісні, швидко доставили. Дякую.
- Продавец StarLight
- ЯнінаОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Гачки якісні. Прозорі, всі цілі і закриваються. Швидка доставка. Дякую. Рекомендую
- Ирина П***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Дякую за швидкість, гачки підійшли, якісні.
- Достоинства:
- Швидко, якісні гачки
- Валентин С***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Упаковка дещо не відповідає представленому фото, крім того не полінувався перерахувати - 199 штук замість 200. Але це дрібниці, оскільки основна проблема - діаметр "тарілки" гачка (головки цвяшка) становить 12 мм проти заявлених 9,3 мм, а отже гачок банально не поміщається в карниз...
- Достоинства:
- Недостатки:
- В усьому
- Продавец StarLight
Доброго Вам дня! Вибачаємось перед Вами за незручності через пересорт товару на складі. Сьогодні Вам будуть перераховані гроші по замовленню у повному обсязі.
- Валентин С***
Товар повернувся до продавця, кошти до покупця. Потрібні гачки придбані в іншому магазині.
- Продавец StarLight
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок та ще раз вибачаємось за незручності.
- Елена М***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Дякую за зворотний звʼязок.
Вирішили питання щодо не тих гачків.
Дуже приємно коли компанія небайдужа до клієнтів))- Достоинства:
- Вирішили питання
- Продавец StarLight
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок, Олена! Ще раз вибачаємось перед Вами за незручності та будемо раді бачити Вас в подальшому!
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Прислали половину упаковки не тих гачків
- Продавец StarLight
Олена, доброго Вам вечора! Вибачаємось перед Вами за незручності через брак пересорт товару на складі. Будь-ласка очікуйте, з Вами зв'яжеться наш сервісний менеджер задля вирішення цього питання.
- Продавец StarLight
Питання було вирішено шляхом повернення Вам повної суми по замовленню у повному обсязі. Ми ще раз вибачаємось перед Вами за незручності через брак товару та будемо раді бачити Вас в подальшому!
- Микола Г***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Міцні та якісні крючки для штор, пересуваються плавно, не випадають.
- Продавец StarLight
Миколай, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!