- ПавлоОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Отримав. Усе як треба, ролики крутяться, штори висять. :D
- Олеся Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Класні гачки, я дуже задоволена!
- Ксения М***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Прийшли гачки швидко, замовляла прозорі
якість добра, щільно закриваються та добре ковзають- Продавец StarLight
- Ірина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Замовляли гачки білі, а прийшли прозорі. Замість 200 шт, в одному пакеті -97, другому - 98......((
- Продавец StarLight
Дякуємо за зворотній зв'язок та перепрошуємо за незручності.
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Рекомендую
- Остап Д***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Товар якісний. Користуюсь)
- Олена Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Гачки гарної якості. Швидко обробили замовлення.
- ТарасОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Отримав. Усе як треба, ролики крутяться, штори висять.
- Анастасія П***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Гачки підійшли, хороша якість. Дякую
- Руслан К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Приємно мати з Вами справу. Замовляв гачки на карнизи- гарна якість, оперативне опрацювання замовлення. Дякую та рекомендую!!!
- Замкова Д***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Ширина ролика все ж таки 11мм, а не 9мм
Перевірте ваші характеристики
Дякую- Продавец StarLight
Доброго Вам дня, Дар'я! Інформація буде перевірена та після Вам буде надано зворотній зв'язок. Будь ласка, очікуйте.
- Замкова Д***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
До продавця питань не має. Я не подивилась на розмір ролика, він більше чим мені потрібно.
- Продавец StarLight
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок!