- Святослав Л***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Файний рюкзак
- Достоинства:
- Якісний за свою ціну
- Недостатки:
- Поки нема
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук та високу оцінку рюкзака. Раді, що якість повністю відповідає своїй ціні та виправдала ваші очікування. Нехай рюкзак зручно слугує щодня — у навчанні, подорожах чи місті. Завжди раді бути корисними для ваших наступних покупок.
- Денис С***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
С виду хороший за эти деньги. Посмотрим в использовании как будет
- Достоинства:
- Недостатки:
- Пока не обнаружены
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук та довіру до товару. Раді, що рюкзак справив приємне враження за свою ціну. Якщо під час користування виникнуть будь-які спостереження чи побажання, будемо вдячні за подальший відгук. Бажаємо комфортного щоденного використання!
- Віталій О***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
.. все тут давно до мене сказано попередніми користувачами - я саме і по їхнім відгукам орієнтувався при виборі цього рюкзака - чудовий рюкзак - мені сильно сподобався - матеріал якісний та якість виготовлення на висоті - все просто суперово - та ще й за таку низьку цііну !!!..
- Достоинства:
- не дорого
- Продавец opsale
Щиро дякуємо за такий детальний та теплий відгук і за те, що обрали саме цей рюкзак орієнтуючись на думки інших покупців. Раді, що якість матеріалів і виконання повністю виправдали очікування, а ціна приємно здивувала. Бажаємо комфортного користування щодня!
- Роза Г***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Дуже гарний рюкзак. Рекомендую
- Продавец opsale
Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку рюкзака! Раді, що модель вам сподобалась і відповідає очікуванням. Дякуємо за рекомендацію та за те, що обрали наш товар. Нехай рюкзак служить довго, зручно в щоденному користуванні та у подорожах.
- Андрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Рюкзак норм. Я задоволений.
- Достоинства:
- ціна дешева,якість нормальна.
- Недостатки:
- не має
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук і вибір цього рюкзака. Раді, що ви задоволені покупкою та оцінили співвідношення ціни й якості. Бажаємо зручного та приємного користування щодня!
- Остап С***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Чудовий рюкзак, зручний та вмісткий. Задоволений на всі 100% . Гарне співвідношення ціна якість
- Продавец opsale
Дякуємо за ваш відгук і високу оцінку! Раді, що рюкзак виявився зручним, вмістким і виправдав очікування за співвідношенням ціни та якості. Бажаємо приємного та довгого користування!
- Вячеслав Л***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Хороший рюкзак для щоденного використання.
- Достоинства:
- Вмісткий, непогана якість, не дорогий( по акції)
- Недостатки:
- За місяць користування не виявлено
- Продавец opsale
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що рюкзак підійшов для щоденного використання, виявився вмістким і виправдав очікування щодо якості. Бажаємо, щоб він і надалі був зручним та надійним у користуванні.
- Сергій Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Чудовий рюкзак, прошито якісно.
- Продавец opsale
Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми щасливі, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування
- ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: opsale
За такие бабки, зачётный рюкзак.
- Продавец opsale
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.
- Богдан К***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Дякую.Рюкзак синові дуже сподобався
- Анжелика З***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
гарний, місткий, якісний рюкзак
- Продавец opsale
Доброго дня! Дуже приємно чути, що Ви задоволені придбаним товаром. Якщо у Вас виникнуть які-небудь запитання або потреба у додатковій інформації про товар, не соромтеся звернутися до нас. Дякуємо за Ваш відгук та покупку!
- Тарас Б***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Стильний, добротний, місткий. Доньці сподобався. Рекомендую.
- Продавец opsale
Доброго дня! Дякуємо за довіру до нашої компанії! Для нас цінна думка кожного клієнта.
- Олексій Х***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Чудовий рюкзак, за нормальну ціну. Гарний, якісний, доволі вмісткий для мене бо всі мої речі поміщаються.
- Достоинства:
- Класний дизайн
- Василь С***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Шукав практичний рюкзак за доступну ціну на кожен день. Придбав цей і за час користування можу сказати, що він своїх грошей вартує. На вигляд дуже сподобався, блискавки "ходять" гарно, є відділ для ноута, що дуже добре бо потрібен був як на кожень день так і на роботу. Рекомендую!
- Достоинства:
- Ціна-якість
- В'ячеслав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Дуже сподобався рюкзак. Місткий, гарний на вигляд, якісно прошитий та недорогий! Також класно, що є відділ для ноутбука.
- Достоинства:
- Якісний недорогий
- Дудник Н***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Доволі вмісткий, достатньо кишень достатньо, розміщені в зручному місці, більше підходить для сезону осінь,зима,весна
- Достоинства:
- Тканина,фурнітура
- Неля В***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Крутий рюкзак. Для повсякденного носіння в місті саме те, що треба. Досить компактний, легкий та якісний, фурнітура добра.
- Достоинства:
- Міцний, якісний, гарний дизайн
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: opsale
Покупкою задоволений, рюкзак за свою ціну класний. Міцний, вмісткий, зручний, використовую кожен день. Беру його як на роботу, так і просто для покупок в магазині.
- Достоинства:
- Міцний, вмісткий, зручний
- Михайло Р***Продавец: opsale
Заказал данный рюкзак,пришол другой.Как это называеться?
- Достоинства:
- не видел
- Недостатки:
- прислали другой рюкзак
- Продавец opsale
Доброго дня! Дуже шкода, що Ви отримали негативне враження від придбаного товару. Помилка складу при пакуванні, вибачте за незручності.