Отзывы покупателей о Рюкзак городской женский школьный мужской рюкзак для мальчика ноутбука путешествий универсальный портфель подростковый стильный молодежный повседневный спортивный дорожный вместительный Черный 68422

Оценка пользователей 4.78/5
на основе 71 отзыв
  • AI аналіз відгуків
    60 відгуків:  позитивний 85%, нейтральний 10%, негативний 5%
    Рюкзак отримав переважно позитивні відгуки. Його відзначають за якість матеріалів, місткість, зручність і вигідне співвідношення ціна-якість. Багато покупців задоволені швидкою доставкою та тим, що рюкзак відповідає опису і фото. Однак деякі користувачі звертають увагу на недостатньо надійні лямки і розміри, які у частини покупців викликали розчарування — рюкзак може здаватися меншим, ніж очікували або на зображеннях.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Марина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Черный

За свою ціну хороший. Як раз те що шукала: не розкішний а такий щоб усюди можна було буднями тягати. Відповідає фото.

• Тетяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Черный

Товар відповідає опису, гарно побитий і якісний

Достоинства:
    Зручний та класний
    Недостатки:
    Невиявила
    • Продавец  opsale

Дякуємо за відгук та високу оцінку рюкзака. Раді, що товар повністю відповідає опису, виявився зручним, якісним і вам сподобався у використанні. Дякуємо, що обрали саме цей варіант. Бажаємо приємного користування та тільки позитивних вражень.

• Олена Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Черный

Класний рюкзак для різних цілей використання

• Продавец  opsale

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що рюкзак виявився універсальним і підходить для різних цілей використання. Це підтверджує, що модель справді практична й зручна. Бажаємо приємного користування та будемо раді бачити вас знову серед покупців.

• Руслана Д***

Швидко відправили замовлення.

Достоинства:
    Хороший рюкзак.
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  opsale

Раді, що вам сподобалося! Дякуємо за довіру та позитивний відгук.

• Олександр В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Черный

Спасибі, забрав , компактний рокзачек , якість співвідношення до ціни , відразу нагрузив його , шлейки вагу витримали молнія нерозійшлась

Достоинства:
    Недорогий
    Недостатки:
    Відсутні для його ціни
    • Продавец  opsale

• Людмила Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Черный

Гарний рюкзак , дуже швидка доставка , за що дуже дякую ) такий самий як на фото , дитина задоволена!)

• Продавец  opsale

Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми щасливі, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування!

• Николай С***

за свою цену идеальный

• Світлана Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Черный

Рюкзак місткий, дуже зручний, з хорошої тканини із якісними швами, має безліч відділів, що радує. Купували рюкзак для підлітка. Користуємося місяць.

• Віола Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Користуємось тиждень. Рюкзак сподобався .Книжки формату А4 та маленький ноутбук.

Достоинства:
    Чудовий рюкзак для підлітка.
    Недостатки:
    Не має.
    • Соответствие указанным размерам

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Замовляла рюкзак для доньки в школу, 6 клас. Прийшов дуже швидко. На перший погляд - якісний. Через тиждень користування жоден шов не розійшовся, блискавки не вилетіли, лямки також витримали навантаження книгами. Донька ним дуже задоволена. І якістю і габаритами. Я також залишилася задоволена. Рекомендую.

Достоинства:
    Якісно виконані шви, міцна тканина, вмісткий

• Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Хороший стильний рюкзак, міцна тканина. Брали для дочки 6-й клас. На вигляд невеликий, але досить вмістимий, насичений чорний колір. Дитина дуже задоволена

Достоинства:
    Хороша якість, міцна тканина, насичений колір, компактний і водночас досить вмісткий

• Ірина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Гарний рюкзак, багато місця для речей.

• Соответствие указанным размерам

• Артем
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Черный

брав для уінверситету, все супер підійшло, влізає навіть ноутбук хоч трохи й тяжко.

• Аліна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Рюкзак відповідає заявленому. Швидка доставка

• Надія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Черный

Взяли для школи. Спочатку подумали що занадто маленький, але поміряли книжки, які брали з собою, все влізло, тому взяли.

• Анастасія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Мені подобається
    Рюкзак класний

• Інна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Черный

Товар гарної якості, колір насичений. Доставка швидка та надійна.

• Ірина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Донька-підліток, 9 клас, хотіла чогось не схожого на традиційний шкільний рюкзак, чорного кольору, без малюнку. До її смаку підійшло ідеально. Також ми оцінили швидкість відправки

Достоинства:
    Вмісткий, та при тому компактний і легкий
    Недостатки:
    Поки не побачили
    • Соответствие указанным размерам

• Катерина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Черный

Хороший рюкзак, витримує навантаження, вже пару місяців в мене, не було проблем. За таку ціну гарна якість

Достоинства:
    Змійка міцна, добре витримує навантаження
    Недостатки:
    Не помітила
    • Продавец  opsale

• Ирина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Черный

Дуже класний рюкзак! Обирали для школи 8 клас. Доня дуже задоволена. Якісне пошиття, гарна модель, чудова тканина, легенький. Щиро дякуємо магазину!!!

• Александр З***

Гарний рюкзак.

• Марина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Черный

Гарний рюкзак, ніби невеликий за розмірами, але місткий, бонус додаткові відділення

Достоинства:
    Ціна/якість
    • Продавец  opsale

• Наталія А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Черный

Товар прийшов швидко.Хороший матеріал і вмісткий, хоча на перший погляд здається малий.

Достоинства:
    Бюджетний

• Марина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Дуже класний рюкзак.

Достоинства:
    Ціна та якість

• Олександр Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Черный

Гарний наплічник за такі гроші.

Достоинства:
    Ціна та якість
    Недостатки:
    Поки не виявлено
    • Продавец  opsale

• Софія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Черный

Рюкзак дуже сподобався! Для 7 класу ідеальний, зручний, легкий і місткий. Якість хороша, виглядає стильно. Доставка була швидка, прийшов навіть раніше, ніж очікувала. Рекомендую!

• Анастасія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Черный

Рюкзак супер. Заказала и не пожалела, все как на картинке, качество супер, рюкзак очень понравился.

Достоинства:
    цена качество
    Недостатки:
    нету
    • Продавец  opsale

• Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Отримали дуже швидко,рюкзак гарний та якісний)

• Соответствие указанным размерам

• Марина К***

Якісний, хороший рюкзак!
    Дитина дуже задоволена.

• Екатерина У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Черный

За свои деньги не плохой рюкзак

• Леонід С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Черный

Портфель дуже класний , але розміри розчаровують

Достоинства:
    Багато відсіків
    Недостатки:
    Маленький
    • Продавец  opsale

Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.

• Катерина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

На відео всередині є кишеня для павербанку, наприклад, в реальності її немає. Не відповідає розмірам на картинці. На фото рюкзак набагато більший чим в реальності.

Недостатки:
    Не відповідає фотографіям та відео
    • Соответствие указанным размерам

Не соответствует

Доброго дня, Катерино.

Дякуємо за Ваш відгук. Ми перевірили товар та підтверджуємо, що його розміри та фото відповідають опису в картці. Відео з не великою невідповідністю видалили, дякуємо, що вказали нам на помилку. Також нагадуємо, що згідно із Законом України «Про захист прав споживачів», Ви маєте право повернути або обміняти товар протягом 14 днів з моменту отримання, за умови, що він не використовувався та збережено його товарний вигляд і комплектацію, якщо товар вам не підійшов.

З повагою,
      Команда Opsale.

• Леся Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

Якісний, хороший рюкзак!
    Дитина дуже задоволена.

• Артем П***

Хороша якість

• Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Хороший, вмісткий рюкзак. Брала доньці для школи. Виглядає надійно, сподіваюсь шкільний рік переживе)

• Соответствие указанным размерам

• Олена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale. Цвет: Черный

Рюкзак прийшов гарний, все підійшло. Все як на фото. Дякую!