Отзывы покупателей о Мышь беспроводная, бесшумная HYSJ Т90 с аккумулятором и подсветкой 2,4G+Bluetooth White + килимок

Оценка пользователей 4.33/5
  • AI аналіз відгуків
    74 відгуки:  позитивний: 74%, нейтральний: 11%, негативний: 15%
    Загалом покупці задоволені бездротовою мишею: відзначають її безшумність, зручність, приємний дизайн і якісне обслуговування продавця. Особливо цінується співвідношення ціни та функціоналу, якісна підсвітка, тривала автономність. Водночас, є скарги на довгострокову надійність (залипання або поломки кнопок/коліщатка через кілька місяців), зміни у підсвітці та рідкісні проблеми з сенсором або акумулятором. Багато хто хвалить сервіс магазину та швидкість доставки.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Игорь С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FastWed. Цвет: Черный

Покупал в ноябре 2025, сейчас 3е февраля 2026 и за 3 месяца не очень активного использования сломалась мышка. Не работает лампочка для движения курсора, кнопки работают.

Достоинства:
    Не дорого
    Недостатки:
    Неудобная, в руке сидит плохо, сломалась через 3 месяца
    • Продавец  FastWed

Вітаю. Чому відгук? Якщо можна звернутися до продавця і Вам по гарантії замінять. Техніка має властивість ломатися

• Александр С***

Сенсу не зриває

Достоинства:
    Ціна та якість
    Недостатки:
    За 10 місяців використання не виявлено
  • Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FastWed. Цвет: Черный

Дійсно, клавіші натискаються дуже тихо. В руці відчувається не дуже комфортно, ергономіка могла бути кращою. Але зі своїми задачами справляється.

Достоинства:
    Тиха, кому потрібно мишку без цього "клацання" то дуже гарний варіант.
    Недостатки:
    Натискання клавіш відчувається трохи тугим, треба трохи звикнути
  • Дар'я П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FastWed. Цвет: Белый

Дуже дякуємо продавцю за швидку відправку і відповідь! Брала чоловіку на подарунок, дуже сподобалась.

Достоинства:
    Швидка, тиха
    Недостатки:
    Поки не знайшли, тільки почав користуватися
  • Тімур Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FastWed. Цвет: Белый

Мишка дійсно класна, різні методи під'єднання, різні режими підсвітки, але... Вона ДУЖЕ швидко розряджається, буквально за день два

Достоинства:
    Вбудований аккумулятор,безшумність
    Недостатки:
    Не тримає довго заряд узагалі
  • Олександр Ч***

Чудовий товар , все подобається

Достоинства:
    Як по блютуз ,так і по кабелю
  • Андрей П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FastWed. Цвет: Черный

Мишка дуже гарна і чудова. В руці лежить добре, збалансована вага. За свої гроші це найкраща миша. Доставили дуже швидко, дякую магазину за нереальний топ сервіс якого майже вже ніде не знайти. Продавець відразу же зв'язався зі мною, прислав софт та давав поради по підключенню, дуже йому дякую.

Достоинства:
    Якість, ціна, зручність софту, сервіс магазину
  • Давид П***

Класна мишка!

Достоинства:
    Мишка класна адаптер і кабель є!
    Недостатки:
    Не доставили коврик І ще у мене був відключений курсор а я думав що мишка поламалась
  • Павло О***

Миша коштує своїх грошей

Достоинства:
    Приємна на дотик, безшумна, без затримки, є можливість коригувати мишу під себе, заряд тримаю дуже довго
  • Володимир Ш***

Ідеальна за свою ціну

• Вячеслав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FastWed. Цвет: Белый

Брали цю мишку раніше. Відслужила дуже довго. Інші скільки не витримували... зарядка тримає досить довго

Достоинства:
    оптимальний варіант ігрової мишки за цю ціну.
    Недостатки:
    нема
  • Андрій Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FastWed. Цвет: Черный

Колись брав цю мишку раніше, приблизно рік тому або навіть трохи більше, замовив нову тому що у старої зоамалась 1 кнопка бокова точніше саме пластмасове кріплення її, сама мишка і досі працює належним чином. Крч я повністю її задоволений тому вирішив взяту таку саму, є деякі зміни в дизайні, не сподобалось що підсвітка тепер різко змінює кольори але круто що додали опцію вимкнути її за необхідністю (нажаль не повністю бо логотип скорпіона всеодно світиться, вимикається тільки контурна підсвітка), було б круто взагалі мати можливість налаштувать її колір і мати його статичним але за свої гроші мишка і так топ. Тепер бокові кнопки стали також безшумними що точно плюс для тих хто не любить клацання і юсб кабель тепер кращої якості. Також раніше юсб ключик був схований за кришечкою, відкривши яку він одразу легко випадав, зараз кришечки немає і він щільно сидить в спеціальному отворі, щоб дістати прийшлось підковирнути пінцетом. Я вже її перевірив все працює тому все добре, дякую магазину за те що поклали килимок для мишки хоча я його не замовляв але це був приємний бонус.

Достоинства:
    За свою ціну топ, безшумні кнопки, працює і по usb і по блютуз
    Недостатки:
    Немає можливості налаштування підсвітки
    • Андрій Р***

Подзвонили з магазину, дали кілька порад, підказали як повністю вимкнути підсвітку та як перемикати їх режими а також поділились софтом для цієї миші, дуже Вам дякую!

• Олександр С***

Г***о

Достоинства:
    Г***о
    Недостатки:
    Г***о
  • Ярослав Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FastWed. Цвет: Белый

Все супер працює, давайсом дуже радий, відправили дуже швидко, отримав все працює, не зрозумів що одна працювала в другому режимі, думав бракована, подзвонив до продавця, відразу дали зворотній звʼязок та надали технічну допомогу, як виявилося там аж три режима праці, переключив режим все працює супер, дякую продавцю, все просто вогонь

Достоинства:
    Швидкість, безшумність, стиль
    Недостатки:
    Немає від слова зовсім
  • Віталій О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FastWed. Цвет: Белый

Не прошел и год как начались залипаться клавиши, и среднее колесико мыши а затем и левая кнопка мыши. Не рекомендую, нежели взять китайщину лучше взял другой вариант. И еще лагает курсор если не на зарядке, короче фигня

Достоинства:
    Беспроводная на этом все
    Недостатки:
    Колесико быстро умирает, беспроводная она только пол года дальше без зарядки будет лагать, дорогая как для 1к грн
    • Продавец  FastWed

Вітаю. Мишка , це техніка, яка має властивість бути бракованою чи зламатися в процесі експлуатації . Для того і дається на товар гарантія. Не зрозуміло чому Ви вибрали шлях написати відгук, а не звернутся до продавця.

• Олена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FastWed. Цвет: Белый

Супер-мишка - працювала, як лялечка))
    АЛЕ… пропрацювала лише рівно рік та в один момент, без напруги - просто провалилось колеснико і не прокручується текст.
    Використовувалась виключно для офісних потреб - ніколи для ігор

Дуже жаль - я її дуже любила. Але дешеві мишки по 200 грн працюють до 3-х років, а ця - з недешевих і були сподівання, що ми з нею ще довгенько попрацюцюємо…

Достоинства:
    Була дуже зручна у користуванні, няшний дизайн
    Недостатки:
    Зламалось колесико рівно через рік використання для офісних робіт
  • Анна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FastWed. Цвет: Черный

Все швидко та гарно упаковано прийшло

Достоинства:
    Прекрасна мишка, відправка швидка
  • Вадим
    Отзыв от покупателя. Продавец: FastWed. Цвет: Черный

Купував для друга як подарунок на День народження. Продавець виконав замовлення дуже швидко і навіть організував листівку з привітанням :) Друг мишкою задоволений, вона швидка і натискання тихі, колесико прокручується плавно.

Достоинства:
    Уважний до деталей продавець, класна мишка
    Недостатки:
    Відсутні
  • Ігор
    Отзыв от покупателя. Продавец: FastWed. Цвет: Черный

+довгий плетений кабель у комплектi
    За таку цiну наче добре

Достоинства:
    дуже легка, боковi кнопки та dpi теж тихi, боковi кнопки спрацьовують при затиснутих основних, сенсор без видимого червоного led, легкий рух по килимку, хороший софт драйверу, колесо тихе при прокрутi
    Недостатки:
    важкий клiк (особливо на нижнiй частинi кнопок), клiк трохи гучнiше нiж в iнших, колесо гучне при клiку, неможливiсть вимкнути пiдсвiтку лого (навiть у софтi).
    • Продавец  FastWed

Вітаю, Дякую Вам за відгук. Щоб повністю виключити підсвітку, треба нажати Кнопку DPI + Бокову нижню кнопку і потримати 3 сек.

• Андрій Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FastWed. Цвет: Черный

Купив більше року назад, все працює як треба, за свої гроші топ!

Достоинства:
    ціна, без клацання, акум норм тримає
    Недостатки:
    підсвітка не налаштовується
  • Ярослав М***

5 Місяців працює без наріканнь, замовив ще одну

Достоинства:
    Працює
  • Аліна П***

Класна мишка

Достоинства:
    Працює до сих пір непогана поміняв головну кнопку миші
    Недостатки:
    не виявила
  • Дмитрий Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FastWed. Цвет: Белый

Виглядає дуже круто . Сенсор витягує доволі не погано. Задоволений на 100%.

Достоинства:
    Якісна , гарна , тримає довго заряд
    Недостатки:
    Не виявив
  • Вадим П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FastWed. Цвет: Черный

Не раджу від слова зовсім. Пропрацювала декілька місяців я працює тільки від проводу.

Достоинства:
    Відсутні
    Недостатки:
    Зроблено людиною, яка має дві ліві руки. Дякую.
  • Наталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FastWed. Цвет: Черный

Купувалася для дитини. Все працює.

• Роман П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FastWed. Цвет: Белый

Сорвало лазер за пару месяцев, скрипит колёсико, скрепит правая клавиша. Сенсор самый ужасный подвальный Китай. Максимально не рекомендую к покупке.

Достоинства:
    Единственный плюс, что она тихая (была при покупке)
    Недостатки:
    Сенсор срывает, клавиши и колесико спустя пару месяцев начали скрипеть
  • Дарья И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FastWed. Цвет: Белый

Мишкою задоволена, немає взагалі звуку від натискання.

Достоинства:
    Без звуку, довго тримає заряд
  • Евгений Л***

Работает крутезно, спасибо!

Достоинства:
    Все хорошо
  • Нікіта Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FastWed. Цвет: Белый

За свою ціну топ, але через декілька місяців попало скрипіти колесико

Достоинства:
    Ціна-якість
    Недостатки:
    Почало скрепіти колесо
  • Ігор Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FastWed. Цвет: Черный

Брав на подарунок племіннику. Був в захваті від неї

Достоинства:
    Прекрасна миша за адекватну ціну
  • Олександр Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FastWed. Цвет: Черный

Дуже сподобалась ця миша, рекомендую

Достоинства:
    Дуже практична
  • Татьяна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FastWed. Цвет: Черный

розгорнутий і більш цікавий варіант українською:

Ще ніколи не зустрічала таких продавців!) Під час оформлення гарантійного ремонту продавець вирішив просто надіслати мені в подарунок нову таку саму мишку — а мою мишку залишив мені. Я була щиро вражена та приємно здивована таким сервісом. Велике дякую продавцю! Ви неймовірні! Щіро рекомендую цього продавця!

Достоинства:
    Дуже зручна
  • Надія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FastWed. Цвет: Белый

Мишка гарна, здавалось, що вона менша за розміром , підсвітка теж дуже прикольна, і клікає реально тихо, але найбільший мінус що погано тримає заряд, кожен день ставлю на зарядку

Достоинства:
    Дизайн
    Недостатки:
    Чи аккумулятор малої ємності , чи погано тримає заряд, заряджати доводиться кожен день
  • Татьяна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FastWed. Цвет: Черный

Через 2 месяца использования начало скрипеть колёсико.
    До скрипа всё нравилось

Достоинства:
    Всё кроме скрипа
    Недостатки:
    Скрип через 2 месяца использования
  • Артур В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FastWed. Цвет: Белый

Чудова і тиха мишка, якщо не включати на всю підсвітку то заряду вистачає на 7 плюс днів

• Євген Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FastWed. Цвет: Черный

Покористувався мишею близько 6 місяців. USB-адаптер за короткий період перестав фіксуватися у своїй ніші та користуватися мишею при підключенні по bluetooth або по кабелю із USB-адаптером в мишці стало неможливим, бо він періодично випадав і терся по коврику. Але це не основна проблема. Проблема є із сенсором, який глючить при різких фліках в сторону. Пробував різні типи підключення і різні налаштування частот і DPI, безрезультатно. При різкому фліку в сторону курсор зміщується вниз.
    Окрім форми та ціни переваг для геймінгу, де важлива точність та чутливість не бачу.

Достоинства:
    Легка, зручна
    Недостатки:
    Сенсор глючить, USB-адаптер не фіксується в ніші