- Зоя О***Отзыв от покупателя. Продавец: VizOK.maket. Объем 1 шт: 1.71 л
Якісна продукція
- Достоинства:
- Недостатки:
- Немає питань
- Продавец VizOK.maket
Дякуємо Вам за позитивний відгук! Будемо раді бачити Вас в нашому-інтернет магазині)
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.5 л. Количество упаковок: 1
У мене таке вперше. Давно користуюсь гелями Персіл для прання в пральній машинці. Зазвичай, в залежності від забруднення речей, додаю більше або менше гелю (один чи два ковпачка).
При використанні цього геля вперше стикнулась з таким, що піни з нього утворюється стільки, що вона вилазить назовні через двірцята машинки. Що це?! Як це?!
Навіть подумала, що переплутала та купила гель для ручного прання. Перевірила - ні, все вірно, для машинного. Таких випадків з цим гелем було вже два. Перший раз на 60 градусах, інший раз - на 40 градусах. Це жах!
Зовні не виглядає як підробка, а ні за консистенцією, а ні за оформленням тари. Якість прання наче норм. Але ж оця піна - дуже неприємний результат. Тепер фактично бігаю до машинки постійно перевіряти, чи все норм.- Недостатки:
- надмірне піноутворення - піна аж просочується через двірцята машинки
Представник брендуСвітлана, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Олександр Д***
ви часом не використовували додатковий засіб, напр. vanish? бо в мене буває піна лізе з ним
- Светлана М***
Ні, ніяких додаткових засобів разом із гелем не використовувала. В тому то і справа ((
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Strawberry. Объем 1 шт: 9 л. Количество упаковок: 2
- Достоинства:
- Дякую
- Недостатки:
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.5 л. Количество упаковок: 1
Гель класний!
Представник постачальникаОлена, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!
- Любовь Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 990 мл. Количество упаковок: 1
Найкращий
- Достоинства:
- Акційна ціна якість
- Недостатки:
Представник постачальникаЛюбов, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- Елена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.97 л. Количество упаковок: 1
Гарний гель , зараз заказую тільки через розетку. Там де раніше брала , відомий магазин хімії , водичка а не гель.
- Достоинства:
- Якісь
- Недостатки:
- Не виявила
Представник постачальникаOлена, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.5 л. Количество упаковок: 1
Мені шкода наше суспільство, яке росте і думає, що якщо речі смердять як магазин, то вони чисті. Це абсолютно не так, хоча у випадку з цим порошком - дійсно чисті.
Це ж скільки там віддушок, яка там концетрація оцього запаху, що навіть з подвійним полосканням, воно смердить так, що голова розколюється через 10хв. На упаковці ще й рекомендується лити 35-45мл (це повний стаканчик), це ж жах, навіть половинки стаканчика достатньо, щоб відкинутись від цього сморіду. Не купуйте, побережіть себе і домашніх улюбленців. Суцільне розчарування.- Достоинства:
- Якісне прання
- Недостатки:
- Нереальний сморід на всю квартиру
Представник постачальникаАнна, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Богдан Ч***
На більшості циклів використовую половинку. Особливо якщо у вас нова машинка, що економить воду.
- Роман А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.5 л. Количество упаковок: 1
Гарний товар,
- Достоинства:
- Ціна, обʼєм,приємний запах речей
- Недостатки:
Представник постачальникаРоман, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!
- Максим Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.5 л. Количество упаковок: 1
Багато свого часу різного пробував, але останні роки тільки він - кращий)
- Достоинства:
- Гарно пахне, гарно пере речі, гарно речі переносять багаторазові прання
Представник постачальникаМаксим, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Микола Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.5 л. Количество упаковок: 1
Гель очень хороший. Густой (высоконцентрированный, судя из того количества, которое необходимо), с приятным ненавязчивым запахом. Результаты стирки просто отличные. И отдельное спасибо производителю за колпачёк с переливом, - давно ждал...
Представник постачальникаМикола, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- АнтонОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.5 л. Количество упаковок: 1
тут писали, що майже як вода, але у мене норм, ніби - густий
- Достоинства:
- акційна ціна
Представник постачальникаАнтон, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Ігор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.5 л. Количество упаковок: 1
Все добре
Представник постачальникаІгор, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!
- Юрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.5 л. Количество упаковок: 1
Представник постачальникаЮрій, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Андрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.5 л. Количество упаковок: 1
Чудови
й гель!!!
Представник постачальникаАндрій, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- Євген А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 2.97 л. Количество упаковок: 1
Хороший гель,стирает нормально,но последний раз пришёл жидковат по акции,не знаю влияет на стирку или нет но добавляю больше
- Достоинства:
- Нормальный
- Недостатки:
- Не очень густой
Представник постачальникаЄвген, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!
Норм
Представник постачальникаЮрій, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Сергей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.5 л. Количество упаковок: 1
Очень хорошо отстирывает, маленький расход, приятный запах.
- Достоинства:
- Хорошо отстирывает вещи
Представник постачальникаСергiй, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
Доброго вечора, не змогли знайти з продавцем дату виробництва, дай Бог все буде добре, буду пробувати.
- Достоинства:
- Все добре працює , навіть не очикував
- Недостатки:
- Не знайшли дату виробництва
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 5.94 л. Количество упаковок: 2
Як завжди на висоті. Швидка відправка і гарна якість
Представник постачальникаКатерина, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!
Гель чудовий
- Недостатки:
Представник постачальникаЛюбов, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!
- Марина Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1.98 л. Количество упаковок: 1
Гарний гель, гарно пере, не залишається на одязі, має приємний аромат. Швидка доставка
Представник постачальникаМарина, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Наталья М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.5 л. Количество упаковок: 1
Очень хорошее средство
Представник постачальникаНаталiя, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.5 л. Количество упаковок: 1
Не поганий
Представник постачальникаОлександр, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.5 л. Количество упаковок: 1
Хороший порошок
Представник постачальникаВолодимир, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.5 л. Количество упаковок: 1
Все Ок .
Представник постачальникаТетяна, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Родіон К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.5 л. Количество упаковок: 1
Все супер !
Представник постачальникаРодіон, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.5 л. Количество упаковок: 1
Большой бутль
Представник постачальникаРоман, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Іван Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.5 л. Количество упаковок: 1
Беру 3й раз. Питань ні до виробника, ні до товару, ні до розетки не має. Все ок
- Достоинства:
- Густий. Концентрований. Свіжий. Австрія. 4.5л.
- Недостатки:
- Ціна без знижки
Представник постачальникаІван, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Вадим П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 5.94 л. Количество упаковок: 2
Зовнішньо гель відрізняється від того що на сайті тому не ризикнув забирати. Гроші обіцяли повернути за два тижні
- Достоинства:
- Недостатки:
- Відрізняється від фото на сайті
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.5 л. Количество упаковок: 1
Все четко
Представник постачальникаОлександр, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.5 л. Количество упаковок: 1
Фото не відповідає вказаному на сайті
- Недостатки:
- Товар не відповідає вказаному на сайті
Представник постачальникаОксана, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.5 л. Количество упаковок: 1
Прислали не той гель ,який купувала раніше.
- Достоинства:
- Пере не погано
- Недостатки:
- Піниться і сильний запах
Представник постачальникаТетяна, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.5 л. Количество упаковок: 1
Не зрозуміло чи це підробка або оригінал. Такої лицевої сторони щеьне бачив
- Достоинства:
- Недостатки:
- Можливо підробка
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Весь товар на нашому сайті, представлений продавцем Rozetka, є оригінальним.
Представник постачальникаОлександр, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
Питання до представника постачальника:
Чому лицьова етикетка на 4,5 л. гелю відрізняється від тієї, яку покупав раніше і яка вказана на сайті Розетки?
Раніше вона була на німецькій мові і як вказано в одному з коментарів, саме упаковка на 4,5 л. роблять для австрійського ринку і вона іде на німецькій мові.
Зараз отримав 4,5 л гель з англійською мовою...
Це змінилась упаковка чи вже хтось десь перепаковує тару?- Недостатки:
- Незрозуміла етикетка
- Богдан П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.5 л. Количество упаковок: 1
Товар не відповідає тому, що на картинці в магазині.
- Достоинства:
- Швидка доставка.
- Недостатки:
- Отримав інший товар.
Представник постачальникаБогдан, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Максим М***
Доречі, Tiefenrein на німецькій це теж саме, що DEEP CLEAN на англійській, Глибоке Очищення :)
- Владимир Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.5 л. Количество упаковок: 1
Зробив замовлення на гель для прання Persil Color Active Gel, 4.5 л, 100 циклів, TIEFENREIN. Оплатив одразу при оформленні.
На відділення прийшов зовсім інший товар, не той, який я замовляв. Довелося оформлювати повернення кошт.
Зараз хочу знову зробити замовлення і бачу, що ціна вже вища, ніж була на момент мого оформлення.
Поясніть, будь ласка, чому через помилку з боку магазину чи постачальника я маю повторно оплачувати товар дорожче? Вважаю це несправедливим і очікую вирішення ситуації з урахуванням початкової вартості мого замовлення. Також, будь ласка, врахуйте, що за товар частково сплатив балами ( і при повернені кошт чекаю і на повернення балів)