Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Портативная батарея Xiaomi PowerBank 10000mAh 22.5W QC3.0 PB100DZM BHR5078CN Silver

Оценка пользователей 4.82/5
  • Отзывы про товар продавца SIMo4ka
  • Олег
    Продавец: SIMo4ka. Емкость батареи: 10000. Цвет: Синий

Товар прийшов у цілій упаковці Нової пошти, а всередині - коробка відкрита, наклейки-пломби нема (зате лишився слід від клею). Пауербанк з відпечатками пальців, порти - з ознаками використання. І це цілих 5 днів доставки. Одеса вже не та.. Розетка думайте з ким співпрацюєте

Достоинства:
    Не дізнався
    Недостатки:
    Брак комерційної культури
  • Марина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Technerik. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный

Не поклали гарантійний талон..

Достоинства:
    Знаю цю модель, купую вдруге, вистачає на декілька зарядок телефона
    Недостатки:
    Без гарантійного талона
  • Гаврищук С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Spirite. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черно-синий

Повербанк ідеальний легкий зручний швидко заряджає коляр як на фото

Достоинства:
    Зручність можливо помістити будь куди
    Недостатки:
    Як на мене було б краще якщо б він був більший в ширину а не в висоту але цей недолік я не можу вважати недоліком
    • Продавец  Spirite

Раді що вам сподобалось звертайтеся)

• Владислав Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Mr. Doni. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный

Крутий

• Светлов В***

Павербанком і продавцем задоволений. Рекомендую!

Достоинства:
    Є швидка зарядка-6000мА телефон заряджає за 2год.Вузький,компактний,заряджає і usb I type-c.

Дякуємо звертайтесь))

• Андрій І***

Відмінний товар.

Недостатки:
    Не виявлені.
    • Продавец  Spirite

Дякуємо)

• Анна Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Button. Емкость батареи: 10000. Цвет: Синий

Хороший павер! Користуюсь десь місяць, замовляла для роутеру з оптикою, підходить, просто для зарядки чого завгодно теж все ок, по кольору він не на стільки синій як на фото, трохи більш темний, сірувато синій колір, не такий яскравий, якщо це комусь важливо, бо я хотіла чорний/сірий, але цей виявився теж норм)
    Продавець швидко звʼязався та відправив, дякую!

Достоинства:
    Візуально якісний, є швидка зарядка, доволі компактний(тонкий)
    Недостатки:
    За місяць користування не виявлено
  • Юлія О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Technerik. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный

Повербанк як на фото, без пошкоджень. Швидко заряджає телефон)

Достоинства:
    Ціна, якість
  • Виталий Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Technerik. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный

Все добре, швидко, зручно.

• Илья Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Technerik. Емкость батареи: 10000. Цвет: Серебристый

Єдине, що хочеться додати, це з приводу підтримки Power delivery. Якщо ви раптом думаєте, що можна буде зарядити ноутбук через USB-C, то спочатку треба з'ясувати мінімальну потужність для вашої моделі. Я перевірив два ноути і обидва не заряджаються. Звичайна ситуація коли ноут потребує не менше 45W. Якщо ж ви цілилися в фотіки Canon, які те ж використовують цей стандарт, то в цьому випадку все чудово.

Достоинства:
    Це просто чудовий павербанк.
    Недостатки:
    Здебільшого їх немає. Скажімо умовно можна відзначити відсутність екранчику. Але ним цікаво погратися один раз. У всіх інших випадках індикаціх більш ніж достань. Якщо тобі траб щось зарядити, ти просто це заряджаш.
  • Олег Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Technerik. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный

Стильний, важкий та швидко заряджає. Має достатній заряд, щоб зарядити телефон декілька разів.

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Mobi Fish. Емкость батареи: 10000. Цвет: Синий

В мене вже був саме такий павербант (купувала восени 2022 року), але минулого місяця віддала його донці, бо їй терміново знадобився у закордонну поїздку хоч-якийсь акумулятор.
    От тепер купила собі знов саме такий, бо все в ньому гарно - вигляд, якість, ціна, швидке зарядження.

Достоинства:
    Просто якісний павербанк з адекватною ціною
  • Олег В***

В характеристиці пише номінальна 10000 а пофакту 5500
    І

• Денис Р***

Так завжди, у банок на 20 000 там актуально 12 000, це нормально обумовлено технологією, та втратами кпд на трансформаціях під різні типи зарядки, та параметрів живлення.

Тобто все в рамках допустимих втрат, а якщо є иллюзія що в інших виробників не так, то вони просто правду не кажуть, але у будь якої батареї є номінальна і актуальна ємність які завжди відрізняються.