- Іван Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Для шутерів дуже відчутна різниця у точності керування камерою, більше контролю. Самі стіки зроблені з приємного м'якого але у той же час дуже чіпкого силікону. Тримаються щільно. Магазин працює оперативно.
- Достоинства:
- Добре тримаються, добре відчуваються, цікавий дизайн. Топ продавець, гарна ціна.
- Продавец Pristavkin Dim
Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам все сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!
- Илья Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Дійсно покращує ігровий процесс та задоволення від нього. Дякую продавцю!
- Достоинства:
- Покращує ваші навички наведення
- Недостатки:
- Ціна трошки завищена. Але це моя суб'єктивна думка
- Продавец Pristavkin Dim
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Чудові накладки. Доволі крупна текстура, але матеріал приємний і не відчувається дискомфорту під час гри. KontrolFreek як завжди на висоті. Продавець швидко відправив. І загалом все чудово)))
- Бондаренко Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Накладки дуже круті, АЛЕ, Є ОДИН МІНУС...
Дуже тяжко надіються на стік і із за цього резинове покриття стікає може прорватись ( видно на фото)- Достоинства:
- Приємні на дотик, набагато зручніше грати. Зроблені в США, а не Китай
- Недостатки:
- Можуть порвати резинове покриття стіків
- Продавец Pristavkin Dim
Доброго дня, за більш ніж 10 років існування компанії KontrolFreek ще не було зафіксовано жодного випадку порваних стіків! Тож можете не хвилюватись за це :)
Ці наклади спеціально створені так щоб міцно кріпитись на стіках, інакше вони би просто не тримались:)
За це їх і шанують мільйони людей по всьому світу!
Дякуємо Вам за покупку і Ваш відгук! Ми завжди раді Вам! :) - Продавец Pristavkin Dim
P.S коли ви знімете накладки то стіки Вашого геймпаду будуть точні такіж як і до вдягання. Перевірено.
- Женя Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Дякую продавцеві
Прийшло вчасно- Достоинства:
- Дуже зручні
- Володимир Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Набагато краще за звичайні накладки, однозначно коштує своїх грошей.
- Достоинства:
- Дуже гарно сідають на стіки, добротні гумові верхівки, зроблено в USA (не Китай :)
- Крюков М***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Дуже якісні і зручні накладки, дуже задоволений.
- Достоинства:
- Дуже ціпко тримаються на стіках.
- Продавец Pristavkin Dim