Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Универсальная беспроводная щетка с насадками для ванной 5в1 Magic Brush

Оценка пользователей 4.2/5
  • Отзывы про товар продавца Riamon
  • Євгенія А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Riamon. Цвет: Белый

Слабкий мотор, вистачає заряду для швидкої мийки ванної, сумнівна якість збірки. Вдруге зарядила - і акумулятор вмер, тепер не заряджається. Щітка-одноразка :) Не рекомендую.

Достоинства:
    Багато насадок, мобільність, практичність.
    Недостатки:
    Слабкий мотор, поганий акумулятор, якість збірки.
  • Оксана А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Riamon. Цвет: Белый

На свої гроші дуже непогана штука, заряду вистачає повністю вимити ванну кімнату, заряджається теж відносно не довго.

• Екатерина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Riamon. Цвет: Белый

Абсолютно марно витрачені кошти, при легкому притисканні до поверхні, мотор перестає крутитися

• Мальнова К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Приїхав без пошкоджень, але не заряджається і не працює, на жаль.

Достоинства:
    Невідомо
    Недостатки:
    Не працює
    • Продавец  StarLight

Доброго Вам дня! Приносимо вибачення за незручності. На цей товар Ви маєете повноцінну гарантію, тому сьогодні з Вами зв'яжеться наш сервіснй менеджер задля відправки заміни товару за наш рахунок. Будь ласка, очікуйте та гарного Вам дня!

• Продавец  StarLight

Доброго Вам дня, Катерино! На жаль впродовж всього терміну наш сервісний менеджер не зміг і з Вами зв'язатися. Ані через месенджери "Viber", "WhatsApp", ані через листування до замовлення у власному кабінеті, ані зателефонувавши Вам. Ми до сих пір готові відправити Вам заміну товару, тож дуже очікуємо на Вашу відповідь!

• Катя С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Якість відповідає ціні. Щітка прибрала добре, але заряду вистачило лише щоб почистити ванну, потім сіла батарея. Тому врахуйте, що на довге прибирання вам не вистачить

Достоинства:
    Якісно прибирає
    Недостатки:
    Заряду вистачило на 5 хвилин
    • Продавец  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок. Гарного Вам дня!

• Сніжана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MyChoice

Руки та губка-швидше та якісніше..

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Девайс, що полегшує прибирання, купляла на подарунок сестрі (маю подібний), вона дюзадоволена. Швидкість доставки -надшвидка)

• Наталья З***

Фігня повна.

• Продавец  StarLight

Дякуємо за зворотній зв'язок.

• Мишель Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Купила неделю назад щетку, просто идеально
    Насадки 3, все рабочие.
    Щетка супер, особенно для почерхностей на кухне. Очень довольна!

Достоинства:
    В наборе 3 насадки
    Недостатки:
    Отсутствуют
    • Продавец  StarLight

• Марина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MyChoice

Ну загалом классная штука, допомагє не бруднити руки при митті поверхонь. Зардяу вистачає не дуже на довго, але швидко заряджається і знову готова до роботи. Але хотілося б більше обертиів, бо вона не дуже потужна. але ж за свої гроші....

• Нік П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vegaz. Цвет: Белый

ОДНОРАЗОВА ЩІТКА, УЖЕ НЕ ПРАЦЮЄ

Недостатки:
    ОДНОРАЗОВА ЩІТКА, УЖЕ НЕ ПРАЦЮЄ
  • Яна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Товаром задоволена, продавець відправив все вчасно

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: TM ENERGY

Відповідає опису. Не розумію, чому вона називається 5 в 1, хоча там лише три насадки). З натисканням на кнопку фея чистоти не з'являється, але бруд відмити з цією щіткою легше.
    Продавець дуже швидко відправив товар, за що окремо дякую

Недостатки:
    Прийшла без внутрішньої частини упаковки, певно, її відкривали до мене. Але з товаром все добре
  • Чернобублик О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ELEMENTRIX. Цвет: Белый

Я просто в шоке !!!
    Заказывая данную щетку я вообще ни на что хорошее не рассчитывала. За несколько дней до этого я купила щетку британской фирмы Pink за почти 2000 грн. и была, мягко скажем, разочарована, вот по этой причине ничего хорошего от этой детки не ждала.
    Но… я была от нее в восторге, как выяснилось, щетка за 200 грн. намного круче и лучше, чем щетка за 2000 грн.

Достоинства:
    Супер отчищает. Быстро заряжается.
    Недостатки:
    Приходится часто заряжать
  • Сергей Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

За свою цену норм, батарея быстро разряжается, моторчик работает нормально, чистит нормально когда заряженная.

Довольна слабая все же, вращающий момент не такой быстрый как хотелось бы, быстрее рукой чистить чем ней.

В принципе не плохо, но если вам нужно что то хорошенько и быстро качественно и надежно, лучше купить пару щеток для шуруповерта.

Достоинства:
    Топ за свои деньги
    Недостатки:
    Батарея недолго держит, крутиться не так быстро
    • Продавец  StarLight

• Микита Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MyChoice

Досить добре. Насадки гарно підходять, але треба досить сильно притискати щітку для більш стійких плям.

• Світлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: MyChoice

Працює без нарікань, товар у порядку. Щодо потужності - деяки плями не "бере", недостатньо потужна, хоча для губки і рук ця пляма на два торкання.
    Щітка класно підійде на великі поверхні, які не особливо забрудненні - наприклад, плитка на стінах у ванній кімнаті. Якщо треба відмити ванну чи раковину - треба буде міксувати з класичним (губка + руки) способом

Достоинства:
    легка, добре лягає в руку, довготривалий акумулятор
    Недостатки:
    не дуже потужна, швидше "гладить" поверхню, подекуди все одно потрібно губку і руками чистити
  • Наталія Б***

Щиро задоволена покупкою.Дякую!

Достоинства:
    Дуже гарна щітка.Для моєї хворої руки,вона стала першою помічницею.
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

За такую цену очень даже хорошо

Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Не працює з моменту розпаковки, думали, що немає заряду батареї але після зарядки ніяких змін, просто не включається

Достоинства:
    Недостатки:
    Не працює
    • Продавец  StarLight

Доброго Вам дня! З Вами зв'яжеться наш сервісний менеджер задля з'ясування інформації та подальшої відправки заміни товару по гарантії.

• Поплавский А***

Швидко зв'язались і відправили новий товар без дефектів, комментар більше не актуальний, залищив новий з 5 зірками

• Павел В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MyChoice

Спасибо большое, мытье посуды стало легче) также отлично чистит поверхность!

• Микита С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

За свои деньги очень даже

• Поліна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MyChoice

Прекрасно очищує поверхні, швидше за звичайну щітку. Повна комплектація. Тепер прибирання займає набагато менше часу

Достоинства:
    Компактна та корисна
    Недостатки:
    Відсутні
  • Тетяна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Avail Shop. Цвет: Белый

Менеджери ввічливі та уважні. Товар відмінної якості.

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MyChoice

Гарна щітка, свої функції виконує на відмінно

• Владислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Все добре, свої грошики відпрацьовує, легенька та і у випадку чого лугко лагодиться) Але кому потрібно дійсно тяжке прибрати - краще пристосувати шуруповерт)

Достоинства:
    Автоматизує процес - у загальному легше прибирати
    Недостатки:
    Потужність моторчика хотілося б більшу, застарілі плями не візьме (та і просто не доводьте до такого)
    • Продавец  StarLight

• Віра С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

потужність значно менша, ніж у моєї зубної елетрощітки Phillips. що за такі гроші, власне, не дивно. ну, якісь несерйозні забруднення вимиє, звісно, але несерйозні.

Достоинства:
    тримає зарядку досить довго
    Недостатки:
    повільно крутиться, не потужна
    • Продавец  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок.

• Анна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MyChoice

Щітка працює добре, виправдала очікування, в комбінації з побутовою хімією дуже полегшила прибирання.

Достоинства:
    Зручна в використанні, три насадки для різних поверхонь.
    Недостатки:
    Хотілося б сильніший акумулятор
  • Тетяна

Все сподобалось. Рекомендую

• Галина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Дуже задоволена товаром. Абсолютно виконує свої функції. Знімні насадки легко мити.

• Продавец  StarLight

Ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний сервіс та швидку доставку! Слава Україні!!!

• Богатырев Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MyChoice

Зручна в використанні, гарно вичищає

Достоинства:
    швидка доставка, гарний матеріал
  • Ксения К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MyChoice

Очень крутая, посуду моет хорошо, плиту мыла и духовку - замечательно все чистит. Очень довольная, рекомендую

• Анна Ц***

Швидка доставка
    2 рази користувалась
    Поки все влаштовує

• Анастасия Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Товар такий самий як на фото. Щітка зручна, проста у використанні і дуже полегшує прибирання. Покупкою задоволені.

• Ніна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Зручна річ, полегшує прибирання, тільки не зрозуміло чому 5 в 1, якщо насадки 3, можливо ще враховується тримач для щітки і шнур зарядки.
    Магазину " " за оперативність)

Достоинства:
    Полегшення прибирання, менше сил витрачаєш на тертя
    Недостатки:
    Поки не виявлені
    • Продавец  StarLight

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: MyChoice

Обязательно приобретите этот гаджет. С ним уборка превращается в сказку. Все быстро, легко и результативно. Также использую для сбора кошачьей шерсти с мебели- очень удобно, ни один ролик не творит таких чудес.

Достоинства:
    Простота, удобство, цена