Топи продажів

Отзывы покупателей о Навушники Marshall Major IV Bluetooth Brown

Оценка пользователей 4.69/5
  • AI аналіз відгуків
    176 відгуків:  приблизно 70% позитивні, 10% нейтральні, 20% негативні
    Marshall Major IV отримали численні і доволі суперечливі відгуки від користувачів: більшість хвалить крутий звук, комфорт, довгу автономність та стильний дизайн, але є значна частина власників, які залишилися розчаровані через якість збірки, сумніви щодо оригінальності, різного роду браки (тихий або неякісний звук, проблеми з підключенням, поломки тощо) й невідповідність характеристик виробника. Часто згадують швидку доставку і хорошу комунікацію з продавцем. Загалом — навушники підходять для подарунків та щоденного користування, особливо, якщо потрапити на оригінал, але є ризик натрапити на репліку або виріб із дефектом.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Анастасія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Brown

Після замовлення очікуйте дзвінка від продавця стосовно підтвердження (через те, що я не відповідаю на невідомі номери, відправка затягнулася). Під час приємної розмови мені запропонували кейс для навушників, спойлер — дуже ним задоволена.
    Близько року приглядалася до цих навушників і придбала з найбільшою знижкою до ювілею Розетки.
    Боялася підробки, а тому дослідила це питання сповна. Оглянувши в відділенні, без розпаковки, коробку навушників, зрозуміла — це оригінал.
    Але сумніви — ознака критичного мислення. Чому так дешево? Припускаю, що через те, що четверті мажори більше не випускаються, тож їх активно розпродають. Ця модель не підтримує застосунок Marshall Bluetooth. Вага моїх навушників — рівно 165г. Якщо зняти праву амбушуру і відсканувати код — він відповідає серійному номеру на коробці. Самі навушники деталізовані і якісні. Навряд би хтось підроблював настільки старанно (наприклад, лейбл на кабелі "папа-папа").
    Про звучання. Звук об'ємний і пахне професійним підходом до звуковідтворення. Відчувається британське звучання, всі компоненти композиції гармонійні і збалансовані.
    Однак, якщо ви любите метал, то, в порівнянні з славнозвісними порта_про, ці навушники програють. Але в цілому, класична музика, інді, рок і просто відоси та кіна — добре та якісно.
    Неочікувано — навушники суперзручні для телефонних розмов, мікрофон чудовий.
    Тиждень користуюсь щодня, ще не заряджала, було 50%, зараз — 40%.
    Ці навушники, мабуть, найзручніші для мене серед накладних.
    Блютуз дотягується з кінця квартири.
    Дивне спостереження — навушники прикрашають зовнішність

Достоинства:
    Додають 1000 до стилю та естетики.
    Оригінал, з імовірністю 99%. Джойстик, як виявилось, це — неймовірно зручно.
    Класичне британське звучання, об'єктивне і не спотворене.
    Заряд тримається довго.
    Недостатки:
    Не для відчайдушних фанів важкого металу. Black metal звучить тьмяно, але Muse та Placebo — дуже достойно. Бачила відгуки, що п'ята модель більш "металічна".
    • Тагир Н***

-Ця модель не підтримує застосунок Marshall Bluetooth.
      Тоди це не орігенал.

• Анастасія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Brown

Пишу повторний відгук через три тижні після покупки, бо зробила для себе відкриття. Виявляється, якщо слухати музику через кабель, якість звуковідтворення значно підвищується . І мій любий блек звучить так, як має. Отже, питання до передачі інформації саме через технологію блютуз, в не до самих навушників (як варіант — от чого їх знято з виробництва).
    Зазначу, що це тонкощі для збоченців. Людині, яка не поїхала музикою, навряд буде принципово. Хіба що гучність з кабелем більша.
    За три тижні заряджала 1 раз при щоденному бездротовому використанні.

Достоинства:
    Якісне, об'ємне, деталізоване і чисте звучання. Можливість використання як бездротовим, так і традиційним способом.
    Недостатки:
    Парять при спеці 32 (що логічно)
    Викликають залежність
  • Владислав Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Black

Вивчив трохи тему ОРИГІНАЛ – КОПІЯ. Збентежила, як і багатьох, ціна. Скажу по факту про ті моменти, які часто обговорюються через 3 дні використання. Звук подобається, до цього користувався AIRPODS, можна сказати небо і земля, звичайно ж це різний тип навушників, але тим не менше. Сидять добре, дискомфорту немає (слухаю музику багато). Збірка акуратна. Світло від світлодіода в гнізді зарядки не світиться. Щодо коробки: збентежило, що на скотчі не залишилося чорного і вушко було, як мені здалося, приклеєне до самої коробки. При скануванні штрих-коду на навушнику він збігається з цифрами на коробці. Через шнур звук інший, ще кращий. Начебто чув, що оригінал при зарядці продовжує грати. У мене вимикаються. Вмикаються і підключаються швидко. Заряд, думаю, триматиметься дуже довго.
    Покупкою задоволений, майже не розлучаюся з ними. Брав тут же чохол для них, відмінна річ. Доставка швидка, попередньо написали на вайбер, упаковано добре. Навіть якщо це і репліка преміум класу, за що багато хто так стурбований, за такі гроші я готовий закрити на це очі і потиснути китайцям руку.

• Олег Б***

Тобто це копія? А як від оригіналу відрізняється?

• Олексій Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Black

Вітаю. Придбав у цього продавця 2 комплекти навушників. Перші навушники пропрацювали 11 місяців і перестали заряджатись, їх продавець замінив на нові. На основі такого досвіду був придбаний ще один комплект навушників. Але пройшов майже рік і ті другі які прийшли на заміну вийшли з ладу (перестав працювати лівий навушник) прошу дати розʼяснення як бути далі.

Достоинства:
    Непоганий звук, тривалість роботи акумулятора дуууже добра, якість збірки
    Недостатки:
    Додаток просто існує, брак присутній в двох з трьох комплектах
  • Олександра Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Black

головним критерієм для мене стояв звук і оригінальність навушників. як музикант, можу сказати, що у маршалів звук добрий. вони не пропускають звук назовні, зручні у використанні, заряд тримають довго, стильні на вид. єдиним мінусом є (враховуючи, що в мене пірсинг у вухах) це те, що через пару годин можуть починати давити на вуха.

навушники оригінал, перевірили)

Достоинства:
    якісний звук, практичність, стиль, оригінал
    Недостатки:
    можуть давити на вуха через пару годин користування
    • Продавец  MirJim

Добрий день, дякуємо за Ваш відгук. Користуйтесь з задоволенням)

• Максим П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Black

Гарний товар, прийшла реплика Але за свою ціну як на мене якість хороша, звук хороший, електроніка прям херячить, бас ніби заточений більше під жанр, не скрізь відчувається низькі частоти, але я задоволений товаром

Достоинства:
    Хороший звук, приємний на дотик
    Недостатки:
    Бас працює не в кожній музиці, а так прямо критичних мінусів
  • Нестор П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Black

Придбав собі ці навушники в магазині MirJim (тут, на розетці) в останній день розпродажу "Чорної п'ятниці". Перед тим вагався, тому що ціна здалась підозріло низькою, але все ж подивився огляди оригінал\підробка, почитав відгуки й замовив.
    Навушники оригінальні, все ок :) Звук доволі класний, можливо трохи "заваляні" баси, але це маршалівська особливість, наскільки знаю. До цього довгий час (більше 8 років) використовував AKG K518.

Магазину дякую за гарну ціну та швидку відправку. Нещодавно замовив ще одні такі, в коричневому кольорі, на подарунок. Все супер. Рекомендую! :)

Достоинства:
    Гарна ціна, оригінальний товар, якісна збірка та звучання за свої кошти
    Недостатки:
    поки не виявив
    • Продавец  MirJim

Доброго дня! Щиро дякуємо, що поділилися своїми враженнями та обрали наш магазин. Нам дуже приємно знати, що ви залишилися задоволені, адже ваша думка надихає нас працювати ще краще. Якщо у вас з’являться будь-які запитання або потрібна буде консультація, не соромтеся звертатися - ми завжди готові допомогти! Гарного дня!

• Ольга П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Black

Покупали підлітку на новий рік, спочатку він хотів інші, але ми йому відповили, що Санта вже в розетці замовлення зробив))) Тепер він їх майже не знімає і каже що Санта йому зробив найкращий подарунок)))

Достоинства:
    Якість, гарний звук
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  MirJim

Дуже дякуємо вам за такий щирий і теплий відгук!
      Раді чути, що подарунок від Санти вийшов таким вдалим і приніс стільки радості. Нехай навушники і далі тішать гарним звуком, а Новий рік залишить тільки приємні спогади. Дякуємо за довіру до нашого магазину, будемо раді бачити вас знову!

• Олексій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Black

Давно хотів собі такі навушники і нарешті придбав. І недарма хотів, я вам скажу. Якість топ, на голові сидять зручно, ніщо нікуди не тисне, просте і зрозуміле керування всього одною кнопкою і прекрасний звук! В комплекті крім навушників два кабелі для підключення і зарядки, інструкція і гарантійний лист. Розумію, що це не оригінал, а копія. Але дуже гарна копія, і переплачувати за оригінальні не бачу сенсу. Ну й швидка відправка - наступного дня після замовлення навушники вже їхали до мене, тому однозначно всім рекомендую і товар, і продавця!

Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  MirJim

Доброго дня! Щиро дякуємо, що поділилися своїми враженнями та обрали наш магазин. Нам дуже приємно знати, що ви залишилися задоволені, адже ваша думка надихає нас працювати ще краще. Якщо у вас з’являться будь-які запитання або потрібна буде консультація, не соромтеся звертатися - ми завжди готові допомогти! Бажаємо вам гарного дня!

• Владислав У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Black

Круті навушники, як для любителів металу та року.

Достоинства:
    Компактність, комплектація, якість матеріалу, та якість звуку
    Приємні амбушури, гарна шумоізоляція.
    Недостатки:
    Не знайшов
    • Продавец  MirJim

• Антон Л***

Дуже оперативно відправили. Підтримували звязок. Дуже гарний продавець

Достоинства:
    Швидко і все без проблем.
    • Продавец  MirJim

Щиро вдячні за ваш відгук. Приємно, що ви поділилися своїми враженнями. Ми завжди намагаємось забезпечити належну якість товарів та сервісу.

• Наталя О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Brown

Купили ці навушники на подарунок Дитина дуже задоволена. Звук чистий, гучний, наче все добре. Заряд тримає довго. Дизайн стильний, виглядають якісно. Єдине, що при довгому носінні трохи втомлюються вушка. В комплекті придбали зручний кейс для навушників. Доставка була безкоштовна.

Достоинства:
    Недостатки:
    При довгому носінні трохи втомлюються вушка.
  • Всеволод В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Black

Тиждень користуємося, все підходить. Для подарунку саме те. Приїхали у точку рзтк на наступний день

Достоинства:
    Є
    Недостатки:
    Не побачив
  • Николай С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Black

Наушники просто космос, по блютуз с телефоном работают идеально, с компом не стал сопрягать, поскольку у меня к компу подключены две стерео системы, они в паре по проводам работают идеально, но вот как то пытался через блютуз колонку подключить, колонка заработала, но с системами пошёл сбой, еле потом те все настройки восстановил, кстати кто интересуется QR code совпал, та и всё остальное на высшем уровне
    Теперь ещё одна фишка, если у вас нет уже куда подключаться по проводам, то есть интересное предложение, вот как у меня, берёте удлинитель, затем, хаб, затем переходник, и всё рубит ну просто просто ..
    Товарищи кто не знает, провод это не хлам и не нитка, там целая система зашитных, чем чаше, тем и быстрее
    оплёток, и если кабель гнуть под углом но будем брать примерно 90° то такому кабелю или шнуру прийдёт конец

Достоинства:
    Прочные материалы
    Недостатки:
    Пока не выяснил
  • Максим А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Black

Купив на подарунок,дуже сподобалось .
    Слухав і вважаю що то найкращі навушники що були в моєму житті

• Анастасия Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Brown

Я давно дивилася на ці навушники і саме у цьому кольорі. Придбала їх і тільки потім зрозуміла після аналізу і перевірки що це оригінал)
    Гарне звучання, нагадало мені koss мого підліткового періоду ^^
    До речі, раджу спробувати плеєр Deezer при прослуховуванні музики у цих навушниках. Товаром задоволена )

Достоинства:
    Гарне звучання, стильний ретро дизайн, оригінал
    Недостатки:
    Ну може хотілося б трохи гучніше, але вони ж без шумоізоляції
  • Даніл Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Black

Забув коли купив, але з того часу майже кожен день користуюся. Як через блютуз так і по проводу. Задоволений як слон, щей в поштомати безкоштовно доставили.

Достоинства:
    Дуже добре тримають акамулятор. Регуляція достатньо для мене зручна, особливо в порівнянні з іншими подібними навушниками.
  • Аліна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Black

Навушники прийшли рівно через 24 години в поштомат безкоштовно. Вони мають неймовірний вигляд, класне звучання, комфортні, легкі в застосуванні, а головне дуже естетичні, рекомендую до придбання

Достоинства:
    - гарні
    - легкі у використанні
    - комфортні на вухах
    - швидка доставка
    - чудовий звук
    Недостатки:
    поки не виявлено
  • Богдан С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Black

Неймовірні навушники! Звук чистий, глибокий і дуже збалансований. Але найбільше вражає автономність — заряджати доводиться вкрай рідко. На голові сидять зручно, а фірмовий ретро-дизайн дуже круто виглядає. Рекомендую!
    Єдиний мінус напевно бракований кабель на 3.5 покоцаний з коробки був і швидко зламавсь біля навушників.

Достоинства:
    Автономність, дизайн, звук, ціна
    Недостатки:
    Брак кабелю підключення 3,5
  • Євген В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Black

Коробка прийшла в ідеальному стані, навушники чудово працюють та звучать. У порівнянні з моїми древніми Major 2 — небо і земля. Особливо радий гарному 3.5 mm кабелю в комплекті. Навушники відчуваються дуже міцно і якісно, все зібрано без скрипів та інших дефектів. Думаю, прослужать довго.

Достоинства:
    Покупка сподобалась
  • Виталий Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Black

Превзошли все мои ожидания.
    Для тех кто любит басы в самый раз.

Достоинства:
    Лучшие из тех что,я видел за последнее время.
    • Продавец  MirJim

Дякуємо за приємний відгук та довіру до нашого магазину! Нам дуже радісно, що покупка вам сподобалась. Якщо виникнуть будь-які питання - із задоволенням допоможемо. Гарного вам дня!

• Користувач777
    Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Brown

Швидко опрацювали замовлення. Вчасно прийшло. З упаковкою та якістю наче теж все ок.

Достоинства:
    Швидко опрацювали замовлення. Вчасно прийшло
    Недостатки:
    Відсутні наразі
    • Продавец  MirJim

• Людмила С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Black

Чудові навушники, швидка доставка, повна комплектація!

Достоинства:
    Ціна, звук, колір

• Денис Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Black

Обалденные наушники в стиле минимализм, ничего лишнего, онли бомбейское качество начиная от дизайна и сборки наушников заканчивая звуком. Максимально простые в пользовании, одна кнопка джойстик заменяет все кнопки, на мой вкус и на мой взгляд лучшие наушники из всех которые у меня были. Всем советую и себе купил бы 10 штук таких наушников на всю жизнь если бы у меня были лишние деньги))

Достоинства:
    Качество товара
    Недостатки:
    Отсутствуют :)
  • Олег М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Brown

Мої перші накладні навушники і я дуже вражений якістю звучання. Зроблені добре, нічого не тіліпається. Маю в колекції колонку Marshall, тому знав що звук мені сподобається. Дякую магазину за гарне обслуговування, обробили і відправили в день оплати.

Достоинства:
    Якісне заучання і ціна.
    Недостатки:
    Поки не виявив.
    • Продавец  MirJim

Дякуємо, що обрали наш магазин і поділилися враженнями! Нам дуже приємно отримувати такий зворотний зв’язок. Звертайтесь, будемо раді допомогти. Гарного дня!

• Ганна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Black

Навушники зручні, гарні, добре тримають заряд і мають гарне звучання. Продавець швидко відправив товар, упакування надійне.

• Продавец  MirJim

Дякуємо за ваш відгук і приділений час. Нам важливо отримувати зворотний зв’язок, адже це допомагає покращувати сервіс. Гарного дня!

• Юрій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Black

Приїхали швидко, в чудовій якості, звук не менш чудовий, користуюсь вже два тижні, все влаштовує

Достоинства:
    звук, компактність, вигляд, приємні тактильно
    Недостатки:
    немає активного шумопоглинання
    • Продавец  MirJim

• Наталія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Black

Чудові навушники, хороший звук, зручні, добре сідають

Достоинства:
    Зручні
    • Продавец  MirJim

• Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Brown

Задоволений навушниками, оригінал, дуже класний звук.

Достоинства:
    Оригінал, висока якість

• Ірина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Brown

Дякую Швидко звʼязалися, швидко доставили. Наушники круті! Звук чистий, як на мене збалансований. Найбільше вражає автономність роботи- нескінченна)

Достоинства:
    Гарна ціна, відмінна якість
    Недостатки:
    Я не знайшла
    • Продавец  MirJim

Велике спасибі за ваш відгук! Дуже раді, що покупка принесла позитивні емоції. Якщо буде потреба у консультації - завжди готові підказати. Усього найкращого!

• Катерина Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Brown

Доставили быстро, при первой распаковке почти все работает , подключение у блютуз это конечно танец с бубном)) но товаром довольна !

Достоинства:
    Товар оригинальный!! ( Хоть и не верилось за такую цену )
    Недостатки:
    Возможно это фишка, но слишком душит басс
    • Продавец  MirJim

• Сергій І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Black

Дуже задоволений покупкою. Навушники стильні, якісно зібрані, зручні для щоденного використання. Звук гучний, чистий, бас приємний і не «бубнить». З iPhone підключилися швидко, зв’язок стабільний.
    Окремий плюс — батарея, тримає реально довго, заряджаю дуже рідко. Для прогулянок, дому й роботи — топ. За свою ціну повністю виправдовують очікування. Рекомендую

Достоинства:
    Чистий звук, стильні
    Недостатки:
    Не знайшов
    • Продавец  MirJim

• Сергій

Тут без коментарів
    Ще Marshall Major 2 на поличці, років вже більше пʼяти працюють.
    Вирішив оновити.
    Дякую

Достоинства:
    5 із 5
    Недостатки:
    Поки не знайшов.
    • Продавец  MirJim

• Сергій

Доповню свій коментар. Major 2 має ліпші властивості стосовно звуку, мою музику чули лише тоді коли знімаю навушники, Major 4 такого не має, мою музику чують навіть коли навушники на голові! Враховуючи смаки різних людей і те як деякі відносяться до реп-метал, ню-метал, треп, альтернативний хіп-хоп… Колеги вже зробили зауваження ;)

• Илля О***

Мені сподобались

Достоинства:
    Файне звучання, дизайн та мікро
    • Продавец  MirJim

Дякуємо за відгук і окреме спасибі за фото, котик просто чарівний! Якщо виникнуть питання - пишіть, із радістю відповімо. Гарного дня!

• МАКСИМ М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Black

купував як подарунок для дівчини. стильні, компактні, зручні і все це за адекватну ціну.

Достоинства:
    класний звук, добре сидять, не давлять, чотко виглядають
    Недостатки:
    нема вологозахисту
    • Продавец  MirJim

Дякуємо, що поділилися враженнями, Максиме! Для нас дуже важливо знати, що ви залишилися задоволені покупкою. Будемо раді бачити вас знову. Гарного дня!

• Анастасія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MirJim. Цвет: Black

Гарні навушники, довго тримають заряд

• Продавец  MirJim

Дякуємо за ваш відгук і вибір нашого магазину! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені. Якщо виникнуть запитання - із радістю допоможемо. Гарного дня!