Отзывы покупателей о Бизикуб бизиборд Монтессори для девочек Розовый 23х23х23 см 17 зон деревянный развивающий куб из экологических материалов
Есть в наличии
- Аліна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Expert Mall
Хороший товар, компактний кубик, все чудово запаковано та швидко надіслано
- Достоинства:
- Розмір, якість
- Продавец Expert Mall
Дякуємо Вам за відгук! Нам приємно, що Вам сподобався наш товар і Ви високо оцінили нашу роботу! Звертайтесь до нас ще!)
- Катерина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Expert Mall
Швидко оформили, відправили. Упаковано чудово .Товар в хорошому стані
- Продавец Expert Mall
Катерина, дякуємо Вам за вибір нашого інтернет-магазину та відгук! Нам приємно, що Вам сподобався бізікуб бізібор Монтесорі і Ви високо оцінили нашу роботу! Звертайтесь до нас ще!
- Екатерина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Expert Mall
Дуже дякую за товар , все добре , як на малюнку)
- Продавец Expert Mall
Катерина, дякуємо Вам за вибір нашого інтернет-магазину та відгук! Нам приємно, що Ви високо оцінили нашу роботу! Звертайтесь до нас ще!
- Виктория З***Отзыв от покупателя. Продавец: Expert Mall
Купили бизикуб нашей малышке - очень нравится играться . Спасибо.
- Достоинства:
- Отличное качество товара
- Продавец Expert Mall
Вікторія, дякуємо Вам за вибір нашого інтернет-магазину та відгук! Нам приємно, що дитині сподобався бізікуб бізібор Монтесорі і Ви високо оцінили нашу роботу! Звертайтесь до нас ще!
- Ланина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Expert Mall
Купували на подарунок, дитині дуже сподобалось. Якість на висоті.
- Продавец Expert Mall
Анастасія, дякуємо Вам за відгук! Нам приємно, що дитині сподобалась іграшка і що Ви високо оцінили нашу роботу! Звертайтесь до нас ще!
- Романченко Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Expert Mall
Отримали,все ціле,все фунціонує,задоволені)
- Достоинства:
- Мобільність
- Продавец Expert Mall
Роман, дякуємо Вам за відгук! Нам приємно, що задоволені бізі бордом і високо оцінили нашу роботу! Звертайтесь до нас ще!
- Анастасія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Expert Mall
Гарний бізікуб
Але тільки під наглядом дорослих (деякі деталі відкручуються)- Достоинства:
- Розвиваючий , гарний куб
- Недостатки:
- Деталі відпадають і відкручуються
- Продавец Expert Mall
Анастасія, дякуємо Вам за відгук! Нам приємно, що дитині та Вам сподобався бізікуб !
Діти дуже сильні, тому памʼятайте правила безпеки - не залишайте їх без нагляду дорослих. Саме це вказано в інструкції до іграшки.
Дякуємо за вибір нашого інтернет-магазину!
Бережіть себе та звертайтесь до нас ще!
- Лилия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Expert Mall
Купувала на подарунок, дитині сподобалось!
- Продавец Expert Mall
Лілія, дякуємо Вам за відгук! Нам приємно, що дитині сподобалась іграшка і Ви високо оцінили нашу роботу! Звертайтесь до нас ще!
- Анна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Expert Mall
Дуже якісний товар, все відповідає фото, дитина дуже задоволена! Дякую!
- Продавец Expert Mall
Анна, дякуємо Вам за вибір нашого інтернет-магазину та відгук! Нам приємно, що дитині сподобалась іграшка, і Ви високо оцінили нашу роботу! Звертайтесь до нас ще!
- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: Expert Mall
Ребенок довольный.
- Продавец Expert Mall
Дмитро, дякуємо Вам за високу оцінку! Нам приємно знати, що Ви задоволені вибором нашого магазину та якісними товарами. Ми стараємось радувати наших покупців відмінним сервісом та оперативною відправкою замовлень. Звертайтесь до нас ще наступного разу!
- Віталій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Expert Mall
ішрашка цікава дитину не може від неї відірватись але іграшка не є безпечна для дитини детальки сипляці
- Достоинства:
- іграшка цікава дитинка задоволена
- Недостатки:
- іграшке є небезпечна, дитинка відірвала детальку і взяла до рота
- Продавец Expert Mall
Віталій, доброго дня!
Дякуємо за вибір нашого інтернет-магазину. Шкода , що з іграшкою таке трапилось. Це перший випадок та відгук такого роду. Наразі памʼятайте, що дітей без нагляду дорослих залишати не можна. Це і вказано в інструкції до іграшки, так як може містити дрібні деталі.
Звертайтесь до нас ще та бережіть себе!
- Анна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Expert Mall
Куб сподобався дитині - грається.
Окрема вдячність продавцю за клієнтоорієнтованість та оперативне вирішення питань з доставкою.- Продавец Expert Mall
Анна, дякуємо Вам за високу оцінку! Нам приємно знати, що Ви задоволені вибором нашого магазину та якісними товарами. Ми стараємось радувати наших покупців відмінним сервісом та оперативною відправкою замовлень. Звертайтесь до нас ще наступного разу!
Бережіть себе та будьте здорові!
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Expert Mall
Хороший, качественный куб,ребенка осень заинтересовал))
Спасибо- Достоинства:
- Качество
- Продавец Expert Mall
Анна, дякуємо Вам за відгук! Нам приємно, що Ви високо оцінили нашу роботу!
Нехай дитина насолоджується іграшкою!
Звертайтесь до нас ще!
- Олег С***Отзыв от покупателя. Продавец: Expert Mall
Товар приїхав, все ок. Пакування відверто жахливе, просто обмотали плівкою та запакували в такий собі ящик. Коротше якщо будете тут купувати, планування відразу, якщо на подарунок десь перепакувати.
- Достоинства:
- Швидко відправили
- Недостатки:
- Погане пакування, не презентабельне.
- Продавец Expert Mall
Олег, дякуємо Вам за відгук! Нам приємно, що Ви високо оцінили нашу роботу!
Бізікуб був відправлений в стандартній упаковці для транспортування. І згодні, якщо товар на подарунок, то треба перепаковувати, як і зазвичай при будь-яких замовленнях в інтернет магазинах.
Звертайтесь до нас ще!