Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Мини бизиборд-куб дорожный для девочек мальчиков Бежевый 5х5х5 см 6 зон деревянный развивающий куб Монтессори

• Диана В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Expert Mall

Нічого особливого але трохи дитина грається . Для машини піде .

• Продавец  Expert Mall

Діана, дякуємо Вам за відгук! Нам приємно, що Ви високо оцінили нашу роботу! Звертайтесь до нас ще!

• Александра Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Expert Mall

Прикольный дорожный кубик )спинер зашел на ура ,ребенок в восторге )
    Для нашего возраста (10месяцев)-сам кубик тяжелый ,но мы растем и это дело времени )
    Обратная связь с магазином быстрая )

• Продавец  Expert Mall

Олександра, дякуємо Вам за відгук! Нам приємно, що дитині сподобалась іграшка і Ви високо оцінили нашу роботу! Ми стараємось радувати наших покупців відмінним сервісом та оперативною відправкою замовлень. Звертайтесь до нас ще наступного разу!

• Яна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Expert Mall

Качество быстрая доставка , перезванивают уточняю все , за это отдельный плюс . Всем советую

• Продавец  Expert Mall

Яна, дякуємо Вам за високу оцінку! Нам приємно знати, що Ви задоволені вибором нашого магазину та якісним товаром. Ми стараємось радувати наших покупців відмінним сервісом та оперативною відправкою замовлень. Звертайтесь до нас ще наступного разу!

• Александр Ш***

Все отлично

• Продавец  Expert Mall

Олександр, дякуємо Вам за відгук! Нам приємно, що Ви високо оцінили нашу роботу! Звертайтесь до нас ще!