Отзывы покупателей о Сковорода с антипригарным покрытием Biol 2607P Модерн, 26см

Оценка пользователей 4.5/5
  • Світлана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Юзон. Диаметр: 26

Давно користуюсь сковорідками фірми Біол.Замовила іншу модель,дуже схожу.(колекція ,,сатин" більше не виробляється) Сподіваюсь що ця модель буде не гірше.

Достоинства:
    Ще не користувалися
    • Продавец  Юзон

Добрий день. Дуже сподіваємось, що і ця сковорода Вам буде до вподоби. Будемо раді бачити Вас знов)

• Елена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Юзон. Диаметр: 26

Покупала в феврале 2024 года, к сожалению уже начала прилипать еда,хватило на пол года…. Также неровное дно, масло стекает к кроям

Недостатки:
    Через пол года использования еда пригорает
    • Продавец  Юзон

Добрий день. Дякуємо за звороній зв`язок. Нам дуже шкода, що наш товар не виправдав ваших очікувань. Вашу інформацію обов`язково передамо виробнику.

• Марина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Юзон. Диаметр: 26

В цілому сковорода сподобалась. Можна жарити як з маслом, так і без. Навіть якщо трохи пригорає, без проблем прибирається серветкою, а не прилипає як в моїй старій сковороді) Дуже сподобалась ручка, для мене виявилася найзручнішою з усіх, що я зустрічала. Стара модель прослужила 4 роки, сподіваюсь ця витримає так само.
    Окрема подяка продавцеві за якісну упаковку в пузирчату плівку та коробку! Забирала самовивозом з Розетки, жодних подряпин чи дефектів

• Продавец  Юзон

Добрий день! Щиро вдячні за чудовий відгук та довіру. Раді, що ваше замовлення залишило позитивні враження.

• Елена Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Юзон. Диаметр: 24

Это первая сковорода за мои 45 лет жизни, которая Действительно с антипригарным покрытием. Пользуюсь уже с пол года и ничего не прилипает. Даже без капли масла.

Достоинства:
    Можно жарить без масла
    Недостатки:
    Не
    • Продавец  Юзон