Отзывы покупателей о Раскладушка-кровать ортопедическая "Венеция" с матрасом на ламелях (193x77x34см)
- Ольга Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: IVNA. Цвет: Разноцветный
"Знайшла"цю розкладачка випадково - шукала спальне місце для диспетчерів - почитала відгуки - замовила. Доки всі враження позитивні - і швидка, чітка, ввічлива реакція продавця,і швидка доставка під самий ґанок,і гарне пакування,і враження від власне самої розкладачки. Переживала, щоб матрац не ковзав по ліжку - даремно ;) - є спеціальні кріплення на "липучках", які достатньо міцно його фіксують. Якщо вам потрібно мобільне спальне місце для квартири, дачі, службового приміщення - рекомендую.
- Достоинства:
- Мобільна, зручна, симпатична.
- Недостатки:
- Поки не виявили, сподіваюсь і надалі не з'являться
- Дмитрий Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: IVNA. Цвет: Разноцветный
Майже рік користуюсь цією розкладушкою, а отже можна написати реальний відгук. Розкладушка використовується вже рік щодня, так як розміщуємо у себе ВПО і використовуємо цю розкладушку просто як ліжкомісце. Сплю на ній сам, і важу 101 кг - нічого не ламалось, не тріснуло, не зігнулось . Єдине, це матрац, який йде у комплекті із ліжком - він і так не дуже товстий, а якщо використовувати щодня - за півроку через нього відчуваєш всі ламелі (але, якщо користуватися час від часу - може прослугувати і довше). Взяв інший матрац, більш товстий - сплю як дитина. Дуже важливо для мене це те, що вона швидко і зручно розкладається/складається, має компактний розмір і її можна поставити десь, де вона не буде заважати. Окремо дякую продавцю - вічливий, обов'язковий і компетентний. Все швидко і по ділу, без затягувань і порожніх обіцянок. Отже рекомендую.
- Достоинства:
- якість, надійність, довговічність, зручність
- Недостатки:
- Не знайшок, якщо не враховувати (а я не враховував) матрац
- Зайцев А***Отзыв от покупателя. Продавец: IVNA. Цвет: Разноцветный
Не можу відредагувати минулий відгук тож пишу новий.
Отримав розкладачку, так сталось що по середині тріснула одна ламель, написав продавцю, описав ситуацію, мені повідомили що на ламелі є гарантія, тож в той же день мені відправли безкоштовно запасні 3 ламелі додаткове кріплення та ще й сплатили за доставку за нову пошту курьера до дверей.
Ще підказали що розкладачкою все одно можна далі користуватись, взяти ламель яка стоїть в ногах та переставити на те місце де була пошкоджена мною, поки очікую нову ламель.
Ламелі замінюються швидко та без інструменту.
Я вважаю що вона коштує своїх грошей, і вона дійсно зручна.
Рекомендую як товар так і цього продавця.- Достоинства:
- Зручна
- Вячеслав К***Отзыв от покупателя. Продавец: IVNA. Цвет: Разноцветный
Искал себе раскладушку работаю в ночную смену иногда бывает время передохнуть набраться сил, остановился на этом варианте, показалась крепкая та и цена приятная.
Со мной быстро связался менеджер уточнили детали заказа, в тот же день отправили, скорость обработки заказа невероятная, за это отдельное спасибо.
Товар был хорошо упакован.
Был просто потрясён что за такие деньги получил не просто раскладушку, а полноценную кровать, на корой отдыхаешь, однозначно рекомендую.- Достоинства:
- Полноценная кровать, не занимает много места, крепкая конструкция.
Цена.
Думаю заказать еще одну на дачу. - Недостатки:
- На удивление их нет
- ЄвгеніяОтзыв от покупателя. Продавец: IVNA. Цвет: Разноцветный
Вчора замовила, сьогодні вже у мене. Якість гарна. Вартує своїх коштів. Як буде в процесі експлуатації поки не ясно, бо тільки привезли. Все зібрано і гарно запаковано, залишалось лише прикрутити дошку в ізголів'ї. Я двома викрутками впоралась за хвилину. Брала, щоб поставити в коридорі на час тривог, бо сидіти, а тим паче спати, на подушках дитині не зручно. Продавець одразу зв'язався, все пояснив і залишається на зв'язку в разі виникнення питань.Тож рекомендую.
- Достоинства:
- Ціна, компактний розмір що у складеному стані, що у розкладеному, якість
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец IVNA
Євгенія, дуже Вам вдячні, за те що знайшли час та залишили позитивний та приємний відгук.
Для нас важлива вашу думка.
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: IVNA. Цвет: Разноцветный
Покупкою задоволена, повноцінне ліжко за бюджетну ціну. Доставка з Харькова. Молодці, працюють на совість. Рекомендую!
- Достоинства:
- Все Ок
- ЛюбовОтзыв от покупателя. Продавец: IVNA. Цвет: Разноцветный
По певних не дуже добрих життєвих обставинах була змушена замовити розкладушку.
Хотіла висловити щире захоплення роботою п. Івана (ввічливе консультування та досить деталізована розповідь про всі переваги розкладного ліжка, про умови доставки, як оплачувати). Мені сподобалось, бо відчувалась турбота про клієнта, незважаючи від того, на яку суму замовлення.
Також п. Іван допоміг вирішити деякі питання, які виникли.
Дякую за Вашу клієнтоорієнтованість.
Все швидко та оперативно було відправлено, вражена як гарно упакували, ламелі не були зіпсовані, матрас чистий та приємний на дотик.
Дякую за сервіс та дбайливе ставлення до своїх клієнтів.
І велике дякую, що продовжуєте працювати, попри ракетні обстріли та атаки дронів.- Достоинства:
- сервіс ( приємний та професійне консультування від п. Івана)+ упакування та доставка - все щільно та добре складено, не поломані ламелі.
- Ирина М***Отзыв от покупателя. Продавец: IVNA. Цвет: Разноцветный
Міцна,розміром з односпальне ліжко.
- Світлана В***Отзыв от покупателя. Продавец: IVNA. Цвет: Разноцветный
Зручне ліжко. За таку ціну, ще й з матрацом це супер бонус. Для дачі саме то. Дякую!
- Достоинства:
- Неймовірно швидко відправили.
- Недостатки:
- Трошки скрипить, але мені не заважає.
- ТимурОтзыв от покупателя. Продавец: IVNA. Цвет: Разноцветный
Полноценная односпальная кровать. Быстрая доставка.
- Достоинства:
- Качество
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: IVNA. Цвет: Разноцветный
Купувала це ліжко, як спальне місце для використання в обмеженому просторі (коридор, ванна). Підійшло ідеально за розмірами. Зручне у використанні, не потребує зусиль для розкладання, чудово, що є матрас і ламелі. Повноцінне спальне місце. Окремо хочу відзначити дуже фахового консультанта пана Івана. Такий рівень сервісу надають далеко не всі продавці - він забезпечив оперативний зворотний зв'язок, дотримання термінів відправки, відповідність товару заявленим характеристикам. Також цей продавець підтвердив свою готовність допомогти у разі виникнення якихось проблем. Отже, рекомендую цього продавця до співпраці, окремо дякую пану Івану, бажаю успіхів у бізнесі!
- Юрій В***Отзыв от покупателя. Продавец: IVNA. Цвет: Разноцветный
В перший же день провів випробування.
1. Дуже зручно, комфортно. Всю ніч спав як убитий.
2. В складеному вигляді займає мало місця.
3. Гвинти для бильця виявив тільки зранку, були пришпилені до кріплення по-похідному. Причиною є приїзд брата жінки з подальшим помірним зловживанням Red Label.
4. Звісно, ніхто не повірить в рекомендацію після одного використання, поділюсь подальшими враженнями за два тижні.
Окрема подяка Розетці і продавцю IVNA за швидке виконання замовлення.- Достоинства:
- Зручність, комфорт, ціна-якість.
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: IVNA. Цвет: Разноцветный
Швидко відреагували на замовлення, передзвонили,оформили кур'єрською доставкою. Дякую за допомогу)
- Достоинства:
- Легка, компактна
- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: IVNA. Цвет: Разноцветный
Дуже гарна , матрац добрий, не ватин!!! Удобна, компактна! Рекомендую! Доставка за один день. Дякую продавца.
- Достоинства:
- Компактна
- Евгения П***Отзыв от покупателя. Продавец: IVNA. Цвет: Разноцветный
Дякую за оперативне своєчасне відправлення товару)))
Розкладне ліжко приїхало вчасно без жодних пошкоджень. Дуже зручне і комфортне. Ще раз дякую)- Достоинства:
- Міцне, комфортне, як повноцінне ліжко, швидка доставка, супер комунікація
- Недостатки:
- Не виявила
- Продавец IVNA
Ми цінуємо вашу довіру та раді, що змогли вас порадувати. Дуже дякуємо за Ваш відгук!
- Світлана Н***Отзыв от покупателя. Продавец: IVNA. Цвет: Разноцветный
Super!
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: IVNA. Цвет: Разноцветный
Про товар: придбав розкладушку в червні. Наразі сплю на ній майже щоночі: зручно. Поперек після ночі не болить, як при сні на м'якому ліжку.
Про сервіс: дружина гралась з дитиною - зламали одну ламель. Звернувся по допомогу до менеджера Івана - наступного дня приїхав цілий ремкомплект.
Цілком позитивні враження, за сервіс пану Івану окрема подяка.- Достоинства:
- Зручно, швидка доставка, сервіс.
- Недостатки:
- Наразі не виявлено.
- Виктория М***Отзыв от покупателя. Продавец: IVNA. Цвет: Разноцветный
Не можу відредагувати минулий відгук, тому пишу новий. Зі мною, через декілька хвилин після публікації відруга, зв'язався продавець, та дуже ввічливо пояснив, що конструкцією передбачено бильце поза каркасом. (Я була впевнена в зворотному). Також запропонував безкоштовно замінити бильце, та прислати з дірочками, що будуть перед каркасом. Ще раз хотілося подякувати продавцю за ввічливість, та переживання за кожного покупця. Рекомендую!
- Достоинства:
- Зручна, м'яка, компактна, легко збирається/розбирається (швидка доставка).
- Руслана О***Отзыв от покупателя. Продавец: IVNA. Цвет: Разноцветный
Отримали швидко. Гарний колір матрасика. Наче все добре. Все ціле. Рекомендую.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: IVNA. Цвет: Разноцветный
Гарне ліжко за свої гроші. На ліжку реально добре відпочивати, скарг зі сторони спини немає.
- Достоинства:
- Зручне, достатньо компактне.
- Недостатки:
- 1) Для транспортування трохи не вистачає гачків, якими би можна було зафіксувати ліжко в зібраному вигляді.
2) якщо посунути його вперед чи назад може скластися через особливість конструкції.
- Роман Б***Отзыв от покупателя. Продавец: IVNA. Цвет: Разноцветный
Гарний варіант, щоб мати вдома переносне одномісне ліжко, яке за потреби можна дістати з кладовки, а потім сховати. Купували на випадок, коли хтось завітаає в гості із ночівлею. На одну-дві ночі - спати дуже зручно.
По за домом не використовували, бо важкувате і переносити не дуже зручно. Все ж таки, трохи габарітне і з'їдає багато місця у багажнику авто.
По якості - за рік нічого не зломалось, не заскрипіло, не продавилось і не порвалось.
Нормальне співвідношення ціни та якості.
Рекомендую.- Достоинства:
- Повноцінне переносне одномісне ліжко.
- Олексій М***Отзыв от покупателя. Продавец: IVNA. Цвет: Разноцветный
Зламалась одна, прийшли додаткових три.
Тут без сарказму.
Справді дякую, спрацювали на відмінно.
Ніяких сперечань, відмовок чи ще щось- Недостатки:
- Недоліків фактично і немає.
- Лилия Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: IVNA. Цвет: Разноцветный
Виправдала всі очікування!Суперова,якість відмінна. Менеджер казав, що вона вічна Доставка миттєва! Дякую!
- Достоинства:
- Зручна, міцна
- Недостатки:
- Поки що не знайшла
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: IVNA. Цвет: Разноцветный
Зручна, якісна, міцна розкладачка. Швидка доставка. Все відмінно. Рекомендую!
- Бойко А***Отзыв от покупателя. Продавец: IVNA. Цвет: Разноцветный
Покупкою задоволені,товар відповідає фото.Все в наявності.Вибачте за скаргу,все знайшлося.Продавець одразу відписала і все знайшлося, дякуємо.Мирного неба нам усім і перемоги
- Игорь М***Отзыв от покупателя. Продавец: IVNA. Цвет: Разноцветный
Після написання свого відгуку зі мною відразу зв'язався представник продавця, з розумінням поставився до ситуації. Проблему взяли в роботу та одразу відправили новий матрац на заміну.
Доставка безкоштовна.
Дякую за гарний сервіс та швидке вирішення питання.
Всім задоволений. Дуже приємно мати справу. Я давно не відчував з боку продавця такої турботи про клієнта.
Тепер можу надалі використовувати ліжко.- Достоинства:
- Ліжко зручне та надійне. Після майже шести місяців щоденного користування всі ламелі цілі. Сервіс на найвищому рівні, всім рекомендую як ліжко, так і продавця. Все супер!
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: IVNA. Цвет: Разноцветный
Замовляла розкладне ліжко - прийшло швидше, ніж очікували, дуже зручне, після
надувного матрасу за два роки, я спала ,як на нормальному ліжку .Дякую за
обслуговування, Ви чудові!!!- Достоинства:
- Якісна
- Недостатки:
- Для мене ,як для жінки трохи важка
- Вадим Х***Отзыв от покупателя. Продавец: IVNA. Цвет: Разноцветный
Почитавши відгуки все ж вирішили спробувати зупинитись на цьому варіанті.
Поспілкувались з представником магазину, досить приємна консультація. В додаток скинули відео де тестами ліжка.
Загалом ліжко доволі зручне. Те що писали про якісь кульки в матраці, представник пояснив, що матрац не литий, але зібраний з паролонової стружки і зміцнений тканиною, що пояснює особливість конструкції.
дуже порадувала ціна ліжка за сьогоднішніми реаліями.
У складеному вигляді повнісьтю вміщається в багажник авто універсал. Враховуючи все вище перераховане, тверда 5-ка- Достоинства:
- компактне, доволі зручне, місце
- Недостатки:
- на момент написання відгуку не знайшли
- Юлия Р***Отзыв от покупателя. Продавец: IVNA. Цвет: Разноцветный
Розкладачка Компетентний менеджер, високий рівень сервісу. Всі деталі замовлення та запитання вирішили. Якість чудова, пакування надійне, швидка доставка. Дякую.
- Достоинства:
- Якість розкладачки, високий рівень сервісу, компетентний менеджер
- Олена Р***Отзыв от покупателя. Продавец: IVNA. Цвет: Разноцветный
Розкладачка зручна, стійка бо важкенька. Зручно, що у матраца є кріплення і тому він не совається. Таке собі просто ліжко для одного. Не те, що спадає на думку при слові " розкладачка"))). Дуже швидко отримали зворотній зв'язок від продавця і саме замовлення. Дякую!
- Достоинства:
- Зручна, надійна, уважний продавець.
- Недостатки:
- Не знайшли
- АлінаОтзыв от покупателя. Продавец: IVNA. Цвет: Разноцветный
Дуже зручна, комфортна та якісна річ. Легко складається та розкладається, не займає багато місця. Відправили в день оплати. Клієнтоорієнтовність продавця на вищому рівні!
- Достоинства:
- Зручна
- Недостатки:
- Поки що не виявлено
- ТарасОтзыв от покупателя. Продавец: IVNA. Цвет: Разноцветный
Комфортна для сну розкладачка.
Досить хорошої якості. Зручно що є підголівник. Матрац непоганий, добре тримається і не ковзає.- Достоинства:
- Зручна, непоганої якості.
- Анжелика К***Отзыв от покупателя. Продавец: IVNA. Цвет: Разноцветный
Товар пришёл без дефектов, обслуживание отличное, на первый взгляд всё удобно в использовании.
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: IVNA. Цвет: Разноцветный
Посилку отримав вчасно. Розкладушка зроблена якісно. У комплекті є запасні деталі. Сподіваюсь, прослужить довго.
- Ллайн К***Отзыв от покупателя. Продавец: IVNA. Цвет: Разноцветный
Все йде добре
- Достоинства:
- Все йде добре
- Недостатки:
- Поки що жодного
- Марина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: IVNA. Цвет: Разноцветный
Хорошої якості розкладне ліжко, швидка доставка, приємне обслуговування - залишились всім задоволені. За такої кількості повітряних тривог чудове рішення для перебування в коридорі. Спати комфортно.
- Достоинства:
- Хороша конструкція, є застібки для фіксації в складеному стані, матрас має зручні стрічки-липучки для фіксації до каркасу.
- Недостатки:
- Не виявили