- Наталья Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 122. Цвет: Черный
Купальник гарної якості, Розмір купалника відповідає розміру
Соответствует
- Продавец Be in fashion
Добрий день! Дякуємо за позитивний відгук, ми раді, що товар Вам сподобався, до нових зустрічей в нашому магазині!
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 104. Цвет: Черный
Гарний купальник на зріст 100 брала 104,сів ідеально, не маломір
- Недостатки:
- Ігор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 140. Цвет: Черный
Все підійшло.
- Продавец Be in fashion
Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви оцінили нашу продукцію. Ваша підтримка для нас дуже цінна. Будемо раді бачити вас серед наших постійних покупців!
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 122. Цвет: Черный
На дитину зростом 100 см підійшов розмір 122, сів якраз по фігурці :без запасів ,але не впритик.
- Достоинства:
- Хорошої якості
- Недостатки:
- Маломірить
Маломерит
- Анна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 116. Цвет: Черный
Середня якість тканини і пошиву, після 3 зайнять повилазили нитки але по швах не розійшовся.
- Недостатки:
- Не дуже якісний товар.
- Продавец Feromon
Доброго дня! Все полотно, яке використовується для пошиття одягу, має високу якість, турецький трикотаж. Якщо дотримуватися правил догляду та за умови відсутності "агресивного" носіння - виріб зберігає первозданний вигляд.
- Елена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 110. Цвет: Черный
Купальних сподобався. Якісний. Вживу виглядає красивіше ніж на фото. Сидить гарно по фігурі. З розміром трохи незрозуміло, таки маломірять. Прочитала відгуки до цього товару і взяла на розмір більше тобто, на 104 я взяла 110 підійшов ідеально, не думаю що він буде на виріст, запас дуже маленький, впритик.
- Достоинства:
- Якісний матеріал і пошив
Маломерит
- Продавец Feromon
Дякуємо за Ваше замовлення та відгук! Дуже раді, що Ви залишилися задоволені покупкою.
- Світлана В***Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 128. Цвет: Черный
Гарна якість, доставка своєчасна. Але маломірять. На 110см взяла 128 розмір і не прогадала.
- Продавец Feromon
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук. Ми ретельно слідкуємо за тим, щоб надавати точну інформацію про продукт. Також, ми висилаємо окремо індивідуальну розмірну сітку товару , якщо є сумніви по розмірах.
- Аліса С***Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 134. Цвет: Черный
Хороша якість, швидко відправили, задоволена, дякую
- Достоинства:
- Якість, сервіс, ціна
- Продавец Feromon
Дякуємо за Ваше замовлення та відгук! Дуже раді, що Ви залишилися задоволені покупкою і якістю товару. Носіть із задоволенням!
- людмила к***Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 146. Цвет: Черный
Швидка відправка, купальник підійшов, все як у описі. Дякую
- Достоинства:
- Якість, без сентетики
- Продавец Feromon
- Анастасия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Be in fashion. Рост: 140. Цвет: Белый
Якісна тканина. Відправили швидко! Рекомендую