Отзывы покупателей о Повербанк умб 60000 mah QC 3.0 PD power bank Thatti WXJ-029 черный павербанк павер повер банк для ноутбука телефона роутера powerbank внешний портативный аккумулятор с дисплеем повербанки большой емкости павербанки пауэрбанки на 60000mah

Оценка пользователей 4.19/5
  • Іван Г***

Павербанк як павербанк

Достоинства:
    Є свій кабель
    Недостатки:
    Неможна заряджати телефон своїм кабелем тайпсі-тайпсі
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Іван! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!

• Віталій В***

Швидка доставка, відповідає опису

Достоинства:
    Швидка доставка, відповідає опису
    Недостатки:
    Поки що немає
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Віталій! Приємно отримати Ваш відгук. Завжди Вам раді!

• Людмила С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 60000. Цвет: Белый

Потужний павербанк з нормальною швидкістю зарядки і зручним дисплеєм. Реально виручає, вартий уваги.

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Людмила! Вдячні за відгук. Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!

• Мирон П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 60000. Цвет: Черный

Заряджає швидко, великий обсяг, важкий відчувається потужність. задоволений придбанням.

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Мирон! Дякуємо, що обрали саме нас. Завжди Вам раді!

• Юлия В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 60000. Цвет: Белый

Павер просто вогонь, заряджає все шустро і надовго, а дисплей показує рівень заряду. Єдине що, ну трошки важкуватий, але це дрібниці для такої ємності!

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Юлія! Вдячні за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!

• Валерія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 60000. Цвет: Черный

Акумулятор реально тримає заряд довго і швидко підзаряджає девайси.

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Валерія! Приємно отримати Ваш відгук. Завжди Вам раді!

• Микола Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 60000. Цвет: Черный

Повербанк відповідає опису! Працює відмінно! Дуже подобається. Дякую.

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Микола! Дякуємо за відгук. Нам приємно, що Ви вподобали наш товар та оцінили його якість. Завжди Вам раді!

• Марина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 60000. Цвет: Черный

Потужний гарний пристрій, функції всі працюють. В цілому все сподобалось. Дякую.

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Марина! Дякуємо за відгук. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.

• Жанна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 60000. Цвет: Черный

Рекомендую! Чудова річ! Потужний та якісний акумулятор.

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Жанна! Дякуємо за відгук та рекомендації. Раді, що Ви залишилися задоволені.

• Валерий Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 60000. Цвет: Черный

Задоволений покупкою, все працює як треба.

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Валерій! Дякуємо за відгук. Нам приємно, що Ви вподобали наші товари та оцінили якість. Завжди Вам раді!

• Коля К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 60000. Цвет: Черный

В ньому немає 60000 mah в ньому 30000mah в лучом случае я прошов 3 цикла зарядки як сказали продавець но не чого не помінялося він заряжав телефон 4раза так после цикла заряжае 4раза

Недостатки:
    Немає 60000mah
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Микола! Просимо вибачення, що наш товар не виправдав Ваших очікувань.
      Рекомендуємо заряджати цю модель павербанка без швидкої зарядки.

• Наталя В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 60000. Цвет: Черный

Швидко відправили, без затримок, якість товару чудова, працює добре.

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Наталя! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Раді, що Ви задоволені. Завжди Вам раді!

• Артем Л***

Хороший

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Артем! Дякуємо за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!

• Владислав Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 60000. Цвет: Белый

Батарея відповідає опису. Працю добре, виглядає добре

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Владислав! Дуже приємно отримати Ваш відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!

• Павел К***

Заряджається цілий день, а тримає заряд 2 години. По факту 5000 mah

Доброго дня!
      Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику для вирішення проблеми.
      Для того щоб павербанк почав працювати коректно, потрібно зробити 3 повні цикли заряду для калібрування батареї, оптимізація ємності, подовження терміну роботи.
      У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром.

• Евгений А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 60000. Цвет: Белый

все працює чудово, опис повністю відповідає, дякую

• Юлія Т***

Користуюсь вже кілька місяців. Дуже гарно виручає. Лампочка світла

Достоинства:
    Можна заряджати одразу до чотирьох гаджетів
    Недостатки:
    Не має
  • Олена М***

Все ок

• Олеся З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 60000. Цвет: Черный

Працює добре. Фонарики дуже якісні. Коли немає світла виручає.З великим фонарем дуже світло. Рекомендую.

Достоинства:
    Багато.
    Недостатки:
    Не має поки .
  • Татьяна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 60000. Цвет: Черный

Після перевірки ємності акумулятора повер банку виявилось, що не 60000 а - 23500

Доброго дня!
      Як виконувалася перевірка товару?

• Татьяна В***

Тестувала USB Тестер Keweisi KWS-V20 амперметр вольтметр измеритель емкости аккумулятора, юзб тестер

• Лев

Дайте угадаю, вы замеряли емкость при зарядке на 12 вольтах, и не подумали о переводе в номинал для 3.7 вольтовых ячеек внутри самой банки, которую как раз указывают ВСЕ продавцы всех банок.

При зарядке на 5 и 12 вольтах вы всегда получите разные показатели

А если просто посчитать: 23500 * 12 / 3,7 * 0,8 = 60972 (средний кпд зарядок 0.8 - 0.85, посчитал по низшему), по факту то что и указано в номинале товара.

Однажды люди узнают что емкость банок всегда указывают номинальную для 3.7 вольтовых ячеек внутри, а не для 5 - 12 вольтовых приборов что они будут питать по итогу.

• Наташа
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 60000. Цвет: Черный

Мощный павер, большая емкость, пока еще тестирую, все нравится.

Вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину)
      Будемо раді бачити Вас знову. В разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.

• Мазуренко А***

Всё как на картинке

Достоинства:
    цена
    Недостатки:
    пока нет
    • Продавец  KayDzen

• Богдан Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 60000. Цвет: Черный

Зарядное не поддерживает быструю зарядку 3.0.При подключении телефона изначально показывает время заряда как на быстрой зарядке,через минуту уже 2 с лишним часа,еще через пару минут 3 часа.Теперь надо разобраться есть ли в ней вообще заявленых 60000 мАч..

• Роман

І шо? розібрались? тестували якось?

• Виталий
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 60000. Цвет: Черный

Отличная банка, выручает когда отключают свет

Достоинства:
    Быстрая зарядка
    Недостатки:
    Пока нет
    • Продавец  KayDzen

• Анна Р***

Всё как на картинке

Достоинства:
    Цена

• Иван Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 60000. Цвет: Черный

Такой увесистый повер банк. С виду классный. Теперь по руководству будем разряжать и заряжать 3 раза чтобы набралась полная емкость батареи. Всё хорошо было упаковано, недостатков пока не выявил, про работоспособность тоже рановато говорить, но надеюсь не будет вопросов. В целом мне нравится.

Достоинства:
    увесистый, внушает доверие, красивый дизайн и практичный
    Недостатки:
    не выявил
    • Продавец  KayDzen

• Олег Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 60000. Цвет: Черный

1. Приїхав зарядженим. З миготливих 75% до миготливих 25% зарядив планшет до 78% і телефон (Всього десь 6240 mАh)
    2. З 0% до 100% заряджався 18 годин. Ємність 23450 mАh а не 60000 mАh. Перевіряв через USB тестер Atorch U96P.

Достоинства:
    Хочаб якось працює
    Недостатки:
    Ємність 23450 mАh а не 60000 mАh
    • Продавец  KayDzen

Дякуємо, що знайшли час для написання відгука!
      У разі виникнення питань (по поверненню, або обміну товару), Ви можете скористатися довідковим центром.

• Лев

Обычно же производители указывают номинальная емкость банок для вольтажа батарей внутри, т.е. 3.7в, а зарядка устройств от банки происходит на 5в, т.е. идет через повышающий преобразователь который сам расходует какое-то количество энергии на работу, и получается что реальная емкость банки 60 000 * 3,7 / 5 * 0,8 = 35 520

И количество мАч для зарядки от 5в и для 12в вроде как разные показатели, надо смотреть на заряженные ват часы, или сделать ту же калькуляцию но в обратную сторону.

23450 * 12 / 3,7 * 0,8 = 60843.

• Юлия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 60000. Цвет: Белый

Дякую, за швидке опрацювання та доставку товару. Перевірити все працює, ліхтарики супер . Тривалість заряду поки, не встигла перевірити.

Достоинства:
    Ліхтарики, кобеля.
    Недостатки:
    Поки на виявлено.
    • Продавец  KayDzen

• Андрій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 60000. Цвет: Черный

Повербанк вроде бы нормальный но нету индикатора заряда только на дисплее цыфры *25 50 75 100*

Достоинства:
    Встроенный фонарик, Usb лампочка в комплекте
    Недостатки:
    Нету индикатора заряда
    • Продавец  KayDzen

Доброго дня!
      Це і є індикатор заряду. Дякуємо, що знайшли час для написання відгука.

• Александр Б***

Отлично

• Александр Г***

Не работает тайп с , быстрой зарядкой не заряжает. 2 дня звоню не берут трубки

Недостатки:
    Продавец
    • Продавец  KayDzen

Доброго дня!
      Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику для вирішення проблеми, Вам вже написали в особисті повідомлення. Очікуємо від Вас відповіді.
      У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром.

• Василий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 60000. Цвет: Белый

Увесистый, не плохой дизайн, хорошо что есть фонарик встроенный, так же в подарок шла лампочка от юсб. Доволен покупкой

Достоинства:
    реальная емкость
    • Продавец  KayDzen

• Алексей В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 60000. Цвет: Белый

Нет USB лампочки в подарок.

Недостатки:
    притензии к продавцу
    • Продавец  KayDzen

Доброго дня, Олексій!
      Наш менеджер написав Вам для вирішення питання, очікує відповіді.

• Любов М***

хорошая якість, тримає довго, зручний. ставлю 5 з 5

Достоинства:
    якість та велика ємкість
    • Продавец  KayDzen

• марина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 60000. Цвет: Белый

Замовляли білий павербанк, а прислали чорний і навіть не подзвонили з магазину і не спитали чи я згодна. Гарантія 1 місяць. А на розетці 5 років такий само, але трішки дорожчий. Про товар напишу пізніше після використання.

Доброго дня, Марина!
      Зі сторони складу була помилка при комплектуванні замовлення. Нажаль, але зараз немає в наявності в білому кольорі, Якщо Вас не влаштовує товар/колір - Ви можете звернутися до наших менеджерів для вирішення питання. Дякуємо за відгук.

• Анна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Емкость батареи: 60000. Цвет: Белый

наче хороший, поки тестуємо, не легкий, є ліхтар. дякую за швидку доставку і гарний сервіс. пізніше додам відгук після користування.

• Продавец  KayDzen

Дуже приємно отримати Ваш позитивний відгук. Раді, що Ви обрали саме нас та залишилися задоволені!