Отзывы покупателей о Дитячий самокат з сидінням та ручкою Globber GO UP Deluxe Lights м’ятний (646-206)

Код:  398219259
Оценка пользователей 4.75/5
  • Отзывы про товар продавца RADIVA
  • Олег Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RADIVA. Цвет: Зеленый

Хороший дитячий самокат, дитина надзвичайно задоволена. Якість в цілому хороша. Зручно що збирається/розбирається в будь-яку конфігурацію без всіляких інструментів: можна вибратися на довгу прогулянку маючи одночасно самокат, беговел, беговел з підніжками і батьківським контролем поли дитина втомиться сама їздити. Та і в цілому з ростом дитини не доводиться купляти новий самокат, а просто перезбирається в новій конфігурації існуючий.

Достоинства:
    Модульність, якість за свої гроші
  • Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: DSI Trade. Цвет: Малиновый

Дуже крутий! Зручний, якісний, дуже задоволені батьки та дитина, кожний вечір тільки на ньому. Рекомендую.

Достоинства:
    Якісний та зручний, дуже крутий, беговел бомба!
    Недостатки:
    Немає.
  • Анастасія О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DSI Trade. Цвет: Бирюзовый

Чудовий самокат!Син зацінив!

Достоинства:
    Якісний, міцний
  • Алла К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой

Купляли ще півроку тому, дитині на той момент було рік і три місяці. Спочатку катали по квартирі в якості велосипеда, останній місяць - надворі. Самокат виконаний досить якісно, все складається і регулюється, як слід. Але як довго нести, то не дуже він легкий, бо всі деталі мощні

Достоинства:
    Якісний, багатофункціональний, тихо їздить по асфальту. Мерехтять передні колеса
  • Світлана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Чудовий самокат для малюка, яскравий та якісний

Достоинства:
    Надійний та гарний, малечі сподобався.
    Недостатки:
    Неможливо викрутити мигалку....
  • веселова Е***

красивый цвет
    удобно сидушка слегка назад сдвинута относительно передних колёс,не перевернётся вперёд малыш.
    колеса светятся при езде, но слабовато.
    единственное что расстроило - не удалось выгрузить звоночек мигалку и включить....и она не жмется,а просто как пластиковый муляж а не бибикалка,это обидно.

Достоинства:
    цвет,удобная конструкция
    Недостатки:
    не работает и не откручивается пищалка мигалка на руле,выглядит будто это муляж пластиковая вкладка без возможности нажимать(а дети это любят)

Добрый день. Звонком комплектуются только самокаты серии GO UP COMFORT PLAY, но они без светящихся колес, во всех остальных сериях на руле установлена заглушка.

• Ілона О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой

Сьогодні отримали, це наш перший самокат, тому нас все влаштовує! Доволі важкий, колеса світяться тільки при швидкій їзді!

Достоинства:
    Є підніжки
    Недостатки:
    Дитина відразу шукала де сигнал, тому відсутність вважаю мінусом
    • Вікторія

Підкажіть будьласка, на який ви вік купували, скільки зараз дитині, та який зріст ? Зручно сидіти на велобізі, переживаю, щоб не був замаленький

• Надежда Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Отличный самокат, качество супер! Ребёнок сразу же разобрался в управлении

• Мельничук Д***

Подскажите пожалуйста. Какая максимальная высота родительской ручки?

• Нестеренко К***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой

Ми в пошуках самокату, в наших друзів такий, спробували проїхатись, не зручний взагалі, везти дитину це тільки прямо, повороти робити складно і взагалі якось не реально, треба підіймати, а це не зручно. Як на мене він не вартує своїх грошей

• Раскинд М***

Якщо знайдете такий що можна керувати батькам не тільки прямо, а і вліво вправо, підкажіть будь ласка)