Отзывы покупателей о 4G 3G LTE WiFi роутер Novatel MiFi 8800L для Киевстар, Vodafone, Lifecell

Оценка пользователей 4.2/5
  • Лазар Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: modem-go

Если понимаешь что делаешь, то быстрая настройка и полетели по взрослому

Достоинства:
    Очень функциональный и способный роутер за свои деньги
  • Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: modem-go

Роутер не новий, я так розумію вони встановлені чи ремонтовані. Весь в подряпинах. І бачу не тільки в мене. Відсутня коробка, просто роутер та кабель, одним словом б.у.
    Коли підключаємося до wifi більше 4 людей, викидає з wifi, хоча покриття оператора гарне. А написано в описі, що 15 пристроїв.

Достоинства:
    Швидко відправили
    Недостатки:
    Не новий, слабкий wifi, не вірний опис товару
  • Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: modem-go

Роутер прийшов з потертостями (що на швидкість не впливає). Прошивка українська, це плюс. Багато різних налаштувань. Підключення антени МІМО ще не робив, але буду пробувати, можливо тоді доповню відгук.
    Нажаль прийшов з непрацюючим блоком живлення (не рідним). Блок гріється але не заряджає, ні роутер, ні будь-який інший пристрій. Це не критично, бо блоки живлення в мене є і інші, але все одно мінус.

Достоинства:
    Працює нормально, прошивка українська
    Недостатки:
    В комплектації неробочий блок живлення
    • Продавец  modem-go

Добрий день. Найближчим часом з Вами зв'яжеться наш менеджер для вирішення ситуації з блоком живленням ( замінимо його або повернемо Вам його вартість). На передній панелі роутера присутня транспортувальна плівка, на якій можуть з'являтись потертості

• Сергій

Після залишення відгуку зі мною зв'язався представник продавця і ми прийшли до згоди щодо компенсації вартості неробочого блоку живлення. Дякую магазину за швидку реакцію.

• Сергій М***

Ок

• Влад Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: modem-go

Дякую продавцю за якісне обслуговування

Достоинства:
    Задоволений швидкістю роутеру, стабільний інтернет, прекрасно працює навіть в віддалених куточках квартири