- Лазар Я***Отзыв от покупателя. Продавец: modem-go
Если понимаешь что делаешь, то быстрая настройка и полетели по взрослому
- Достоинства:
- Очень функциональный и способный роутер за свои деньги
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: modem-go
Роутер не новий, я так розумію вони встановлені чи ремонтовані. Весь в подряпинах. І бачу не тільки в мене. Відсутня коробка, просто роутер та кабель, одним словом б.у.
Коли підключаємося до wifi більше 4 людей, викидає з wifi, хоча покриття оператора гарне. А написано в описі, що 15 пристроїв.- Достоинства:
- Швидко відправили
- Недостатки:
- Не новий, слабкий wifi, не вірний опис товару
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: modem-go
Роутер прийшов з потертостями (що на швидкість не впливає). Прошивка українська, це плюс. Багато різних налаштувань. Підключення антени МІМО ще не робив, але буду пробувати, можливо тоді доповню відгук.
Нажаль прийшов з непрацюючим блоком живлення (не рідним). Блок гріється але не заряджає, ні роутер, ні будь-який інший пристрій. Це не критично, бо блоки живлення в мене є і інші, але все одно мінус.- Достоинства:
- Працює нормально, прошивка українська
- Недостатки:
- В комплектації неробочий блок живлення
- Продавец modem-go
Добрий день. Найближчим часом з Вами зв'яжеться наш менеджер для вирішення ситуації з блоком живленням ( замінимо його або повернемо Вам його вартість). На передній панелі роутера присутня транспортувальна плівка, на якій можуть з'являтись потертості
- Сергій
Після залишення відгуку зі мною зв'язався представник продавця і ми прийшли до згоди щодо компенсації вартості неробочого блоку живлення. Дякую магазину за швидку реакцію.
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: modem-go
Ок
- Влад Б***Отзыв от покупателя. Продавец: modem-go
Дякую продавцю за якісне обслуговування
- Достоинства:
- Задоволений швидкістю роутеру, стабільний інтернет, прекрасно працює навіть в віддалених куточках квартири