- Андрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Брав на подарунок дівчині. Дуже задоволена. Особисто здивований яскравістю ліхтаря. Якісний товар)
- Достоинства:
- Яскраво світить, швидка доставка, приємний сервіс
- Продавец GQbox
Добрий день, вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину, будемо раді бачити Вас знову. Також нагадуємо, у Вас є "Гарантія 1 рік" на цей товар, в разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.
- ИгорьОтзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Всё как в описании.
- Достоинства:
- Сделано добротно
- Недостатки:
- Яркости хотелось бы больше
- Продавец GQbox
- Оксана П***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Мені сподобався набір лампа невелика, але світить дуже яскраво, міцно кріпиться штатив, все працює, доставили швидко.
- Достоинства:
- Компактність, зручність, якість.
- Недостатки:
- Поки що не виявлено
- Продавец GQbox
- ЗорянаОтзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Дуже гарний набір, на диво якісний, 3 види світла лампи, регулювання контрасту
Хороший штатив, тримає міцно- Достоинства:
- Якісний набір за свої гроші
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Продавец GQbox
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Непоганий бюджетний варіант, все доїхало ціле, защіпка не злітає зі столу і тримається міцно. Виглядає не супер симпатично, шланг як у того персонажа з человека-паука :) Але при цьому класно освітлює, зручно перемикати режими та обирати яскравість. На максимальному режимі випалює очі, але гарно освітлює кімнату. Для того, щоб лице не було в тіні на дзвінках - підходить. Користуюсь перший день, якщо раптом зламається - оновлю відгук.
- Достоинства:
- Дешевий, яскраве світло на максимумі, можна використовувати павербанк, є перемикач, 3 режими
- Недостатки:
- Маленьке кільце, телефон трохи ковзає в тримачі
- Продавец GQbox
- Вікторія М***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Чудове обслуговування. Товар надіслали швидко. Брала на подарунок, доньці дуже подобається.
- Ольга О***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Супер лампа для майстра манікюра, через кільце лампи супер знімати відео. В неї 3 режими, то добре для фото. Прищіпка металева, міцна, що дуже мене задовольнило. Рекомендую для бюджетного використання.
- Достоинства:
- Світить добре, міцно тримається, металева.
- Недостатки:
- Жодного не знайшла
- Продавец GQbox
- Тамила Б***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Гарна лампа, яскраво світить, є різні види світла- жовте, біле, гарне кріплення
- Недостатки:
- Поки немає
- Продавец GQbox
- Вика Б***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Дякую прийшло все ціле
- Галина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Замечательная лампа, небольшая, но удивила ярким цветом.
Три варианта света: теплый, холодный, нейтральный.
Ещё приятно удивило качество прищепки и самого штатива.
Покупала в акции.
Лампу можно использовать для работы, а также во время отключения света, используя свой пауэр банк.
Компания, продающая лампу, исполнила все свои обязательства вовремя.
Отдельное спасибо Розетке!- Достоинства:
- Хорошая яркая лампа
- Недостатки:
- Пока не вижу
- Продавец GQbox
- Федір П***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Замовляв дівчині, все сподобалось. Якість перевершує очікування.
- Достоинства:
- Міцна, якісна конструкція
- Александр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Товар дуже якісний, швидко доставили. Зручно кріпиться, лампа світить яскраво.
- Анна В***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Доставка швидка !
- Достоинства:
- Сподобалася якість - міцна прищіпка - кріплення, металева ніжка, що гнеться, у лампи і тримача. Лампа яскрава, положення добре тримає.
- Недостатки:
- не знайдено
- Продавец GQbox
- Агеев Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Товар доставлен быстро. Порадовал сервис. Очень благодарен и вот оно - превосходное сочетание цены и качества:)
- Достоинства:
- Жёсткое крепление, позволяющее плотно закрепить предмет где угодно. Лампа светит хорошо даже на средней мощности. Положение лампы и держателя телефона удобно регулируются:)
- Недостатки:
- Не выявлено!
- Продавец GQbox
- Віталіна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Товар сподобався. Добротний, якісне кріплення, гарне пакування.
Окрема подяка продавцю за швидку відправку- Достоинства:
- Не хлипке, міцно тримається. Є кнопка керування.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Все чудово. Працює як треба.
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Штатив крепкий и стойкий, свет яркий, имеет 3 цвета и уровни яркости.
На самом ярком употребляет почти 1А, на желтом и синем 0,6А, а на самом мелком свете употребляет 0,02-0,05А - с таким светом можно использовать как ночник от слабого павербанка сутками =)- Достоинства:
- Цена, энергопотребление, качество.
- Недостатки:
- за такую цену их нет =)
- Продавец GQbox
Доброго дня! Щиро вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину, будемо раді бачити Вас знову
- Виктория Г***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Дуже міцне кріплення. Лед лампа дуже яскраво світить. Має декілька опцій на пульті (тепле, холодне, яскраве, тускле світло).
- Достоинства:
- Співвідношення ціна/якість
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец GQbox
- Елена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Отличный штатив с лампой, так же можно подключить к повербанку, что очень кстати в наше время.
- Дарья Т***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Заказала лампу, т.к. необходимо вести уроки в Зуме. Лампа маленькая, но светит очень ярко, как и большая лампа (за бОльшие деньги). Мобильная за счёт прищепки, можно прицепить за стол или за полку. Ножка гнётся, можно размещать под любым углом. Подключать можно к ноуту через USB, а можно через power-bank, что очень полезно когда нет света (работает 4 часа) в самом ярком режиме! Рекомендую!
- Достоинства:
- удобная, практичная, работает 4 часа от power-bank, мобильная
- Недостатки:
- не заметила
- Продавец GQbox
- Богдан А***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Одразу після оформлення мною замовлення зв’язався консультант магазину. У надзвичайно ввічливій формі уточнив необхідні деталі замовлення та виправив необхідне за моєю згодою.
На наступний день прийшло замовлення у точку видачі.
Обслуговування на вищому рівні, термін виконання та доставки дуже короткий, ціна найнижча порівняно з іншими магазинами, товар належної якості, працює, відповідає опису.
Покупкою повністю задоволений- Достоинства:
- Ціна, якість, терміновість, вічливість консультантів
- Недостатки:
- не виявив
- Продавец GQbox
- Маргарита Б***Отзыв от покупателя. Продавец: GQbox
Отличная лампа,свет яркий