- Ольга Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Prolime. Вес 1 шт: 1.8 кг
Якість хороша Акани як завжди. Але цей корм дуже твердий. Не змогла наша кішечка маленька їсти його. Так і стоїть відкритий. Розмочений уже не такий. Пес їв мішками Акану.
- Максим О***Отзыв от покупателя. Продавец: Prolime. Вес 1 шт: 1.8 кг
Прийшло швидко
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Prolime. Вес 1 шт: 1.8 кг
Заказываю уже не первый раз, всё супер, спасибо!
- Ольга Я***Отзыв от покупателя. Продавец: ЕКСПЕРТПЕТ. Вес 1 шт: 340 г
Наша киця виросла. Їсть тепер з радістю. У 2 місяці не могла розгризти від виснаження корминки. Будемо замовляти ще чередуючи з другими смаками.
- Недостатки:
- Немає.
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.8 кг
Занадто жирний. Викликав розлади травлення та алергічну реакцію. Під час вживання іншого виду корму цього виробника подібного не було. Спочатку було не зрозуміло причину погіршення стану тварин. Все починалося з небажання їсти, яке переросло у млявість, зниження активності, апатії, розладу ЖКТ. Залучили до зʼясування причин навіть заводчика породи, окрім ветеринарів. Після заміни на інший корм симптоматика зникла
- Сергей П***Отзыв от покупателя. Продавец: BaksPetBarsik. Вес 1 шт: 1.8 кг
Все сподобалось, рекомендую.
- Достоинства:
- Оперативно
- Елена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.8 кг
Замовила ,не забрала товар ,прийшла пошкодженна упаковка, корм аж висипався.
- Достоинства:
- Не відомо
- Недостатки:
- Пошкоджена упаковка
- Елена М***Отзыв от покупателя. Продавец: BaksPetBarsik. Вес 1 шт: 1.8 кг
Дякую, дуже швидко відправили, корм гарно запакований в коробці. Гарні дати, виробник Канада. Буду замовляти і рекомендувати друзям.
- Достоинства:
- Оригінал, гарна ціна і дати.
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: MrKan. Вес 1 шт: 1.8 кг
Корм якісний, кошенята їдять з задоволенням. Доставка швидка, що не може не радувати
- Владимир Р***Отзыв от покупателя. Продавец: AMZip Care. Вес 1 шт: 1.8 кг
Дуже гарний корм для кошенят, наша киця виросла на ньому.Ціна=якість, рекомендую.
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: AMZip Care. Вес 1 шт: 1.8 кг
Чудове обслуговування, відправила тоді коли і обіцяли, а це для мене дуже важливо, щоб котик не залишився голодним)) Терміни придатності також в нормі, дякую вам
- Достоинства:
- швидка доставка, та швидкі відповіді
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: AMZip Care. Вес 1 шт: 1.8 кг
Улюблений і перевірений часом корм. Не завжди можна зараз знайти у продажу, але тут пощастило і він був. Продавець на звʼязку і інформує щодо статусу.
- Достоинства:
- Топ
- Олексій А***Отзыв от покупателя. Продавец: ZooWorld. Вес 1 шт: 340 г
Супер качество
- Достоинства:
- Состав
- Володимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: ZooWorld. Вес 1 шт: 1.8 кг
Все як заявлено, дякую!
- Віталій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ЕКСПЕРТПЕТ. Вес 1 шт: 340 г
Давав коту різні корми Acana, одного з них (іншого смаку) він навіть пережер, я став чередувати. От саме First Feast йому якось не дуже зайшов. Сам спробував - дуже смачно, особливо під пиво, а йому - не те. Примхливий.
- Достоинства:
- Смачний, хороша якість, доставлено вчасно.
- Недостатки:
- не зайшов моєму коту
- Дмитро Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Opti Mix. Вес 1 шт: 1.8 кг
Наш котенок вырос на этом корме здоровым и счастливым, после года перешли на другой корм от Acana
- Достоинства:
- Идеальный состав
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Animal Yummy. Вес 1 шт: 1.8 кг
Хоч і напартачили трохи з доставкою, але швидко відреагували і виправили все. Ще і посилка прийшла з бонусом у вигляді маленького доп пакетику з кормом. Дякуємо разом із моїм хвостиком
- Виктория Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Чорна кішка. Вес 1 шт: 340 г
Отличный корм, котёнок кушает с удовольствием
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 340 г
Берём уже вторую маленькую пачку. Переводили плавно на него. Остался только он в рационе и котёнок меньше и меньше его ест( Либо наедается либо хочет другой. Сдали анализы, она здорова. Но вот почему-то села с акана на диету. Сейчас весит 1,1 кг, даю 6 раз по 10 грамм. Но сьедает половину за день(((
- Достоинства:
- Состав
- Недостатки:
- Не хочет его есть((
- Анна П***
З якого корму ви переводили? В складі багато м’яса, цим кормом кошенята швидко наїдаються( його не треба так багато як рояла чи іншого)
- Елена В***
Це тому що Acana дуже ситний корм, його менше потрібно. Була схожа ситуація у кошеняти - ProPlan їв багато, Acana набагато менше. Але стан шерсті та кошеняти на Acana набагато краще, хоча і їсть менше.
- Юрий и***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 340 г
Говорят что лучший,будем верить
- Достоинства:
- Есть наличие рыбы
- Юрий и***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 340 г
Купил корм, надеюсь ,что производитель канада
- Достоинства:
- Говорят хорошый
- Недостатки:
- Пока нет
- Аня Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.8 кг
Котята едят корм хорошо, но не передают его, как консервы, на них они налетают за секунду.
Запах у корма очень легкий и приятный.- Недостатки:
- Ирина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 340 г
Кошка ест с удовольствием!
- Достоинства:
- Котёнку понравился, подъедает часто. Состав хороший
- Недостатки:
- Цена немного кусается