- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший і якісний товар. Виглядають міцно. Трішки люфт на шарнірах
- Достоинства:
- Подвійний шарнір. Якісна конмтрукція
- Недостатки:
- Люфт
- Пархоменко В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудові проскогубці. Міцно утримують, легкі, в порівнянні зі звичайними такого ж розміру. Зручні рукоятки, які не набивають долоню і пальці. Якісно виготовлені.
- Достоинства:
- Легкі і надійно затискають
- Недостатки:
- Досить дорогі
- Евгений Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Качественый инструмент, советую!
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Присутній невеликий люфт через особливості механізму. Також 8 дюймів завеликий розмір для зручного хвату, хоча й долоня в мене немаленька. Мабуть, краще взяти класичні на 7 дюймів.
- МиколаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже круті плоскогубці. Кусають легко товсту стальну проволоку.
- Достоинства:
- Зручно сидять в руці, легше перекушувати ніж звичайними
- Недостатки:
- Не побачив
- РодионОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличные плоскогубцы, рекомендую к покупке
- Богдан О***Продавец: Rozetka
Не раз виручали. Щось перекусити або міцно потримати. Трохи повищерблювались але я ними кусав такі речі що вони явно не розраховані на таке болт на шість укорочував відкусював і саморізи перекусював кальонні і і проволоку оцинковану.
- ЕвгенийПродавец: Rozetka
Плоскогубцы с отличной стали, удобство в работе гарантировано и мне очень понравились, особенно двойное усилие когда нужно что то зажать и не нужно брать ключ, советую к покупке
- Достоинства:
- Качество стали, удобство при работе, двойное усилие
- Владимир С***Продавец: Rozetka
Купил себе в гараж эти плоскогубцы Toptul 8" с удвоенным усилием. В руке лежат замечательно - очень удобные, прочные, хорошо держат и надежно зажимают. По цене доступные, не скользят в руке. Доволен плоскогубцами - РЕКОМЕНДУЮ!
- Достоинства:
- Удобно лежат в руке, качественные, хорошо держат и надежно зажимают, хорошая цена