Отзывы покупателей о Наволочка Бязь 40*60 см White Белый

• Ксенія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 40 x 60

Білосніжні наволочки, дуже приємні, блискавка дитяча, як раз для дитячого ліжечка. Дуже гарне пакування. Дякую за швидку відправку.

Достоинства:
    Якість, ціна, пакування, швидка відправка
    • Продавец  Gentle sleep

Доброго дня! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)

• Наталя Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 70 x 70

Дуже сподобалось гарна якість тканини , ідеальний пошив.

• Бурилко І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 60 x 60

Відмінно пошито. Покупкою задоволена.

Достоинства:
    Якість

• Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 50 x 70

Гарні наволочки. Біленьки! Дуже порадувало пакування! Дякую!

Достоинства:
    розмір і колір
    Недостатки:
    не помітила
    • Продавец  Gentle sleep

• Марина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 70 x 70

Отличная наволочка, качество пошива отменное, края хорошо оверлочены. Товаром довольна

• Ольга Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 70 x 70

Аккуратно пошиты наволочки. Хорошее качество. Упаковано с уважением к покупателю и любовью к своей работе. Рекомендую.

Достоинства:
    Хорошее качество наволочек.

• Виктория Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 70 x 70

Постельное бельё Шикарного качества!

Достоинства:
    Качество!
    Недостатки:
    Нет!
    • Продавец  Gentle sleep

• Наталя Е***

Сподобалось все !

• Алла Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 60 x 60

Гарні наволочки, тканина щільна та якісна, є потаємна блискавка. Порадувало, що красиво запаковано, як на подарунок.
    Доставка була швидкою. Продавця однозначно рекомендую.

Достоинства:
    Гарна якість, приємні на дотик

• Марина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 50 x 70

Хороша тканина, якісна потаємна блискавка. Я їх використала як чохол для наповнювача у подушці.

Достоинства:
    якість
    • Продавец  Gentle sleep

• Анна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 40 x 60

Гарна якість. Приємна на дотик.

• Тетяна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Размеры: 40 x 60

Чудова наволочка. На замочку. Хороша якість. Тканина в міру плотна. Охайно пошита. Замовила 4 шт: 2 білі і 2 рожеві. Замовлення прийшло дуже гарно запаковане, як на подарунок. Однозначно рекомендую

• Продавец  Gentle sleep

Доброго дня, шановна Тетяна! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)