Отзывы покупателей о Пододеяльник Бязь White 175*210 см Белый

Оценка пользователей 4.67/5
  • Ольга Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Цвет: Белый. Спальный размер: Двуспальные

Хорошее качество. Размер один в один. Спасибо

• Продавец  Gentle sleep

Доброго дня! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)

• Ірина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Цвет: Голубой. Спальный размер: Полуторные

Сьогодні забрала постільну білизну. Замовляла підковдру та наволочки із бязі. Колір, як на картинці. Швидка доставка, чудове пакування. Після прання додам відгук). Якщо все буде ок ,замовлятиму ще. Дякую продавцю.

Достоинства:
    Пакування гарне, колір співпадає
    Недостатки:
    Поки не бачу. Чекаю на прання.
    • Продавец  Gentle sleep

• Лілія Д***

Колір і якість сподобались ! Не така м'яка , як полісатин, але це ж БЯЗЬ . Ще сподобалось, що у шафі займає не багато місця, бо це СУЧАСНА бязь , більш елегантна , не товста , але міцна.

Достоинства:
    Займає мало місця у шафі. Насичений колір. Натуральна тканина. Пошив акуратний.
    Недостатки:
    Не знайшла.
    • Продавец  Gentle sleep

• Тетяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Цвет: Белый. Спальный размер: Полуторные

Ціна-якість. Все ОК.

• Валентин Ш***

Купив дві штуки цього постачальника . Чисто білу . Спеціально брав рулетку з собою . Все чітко . Рекомендую .

Достоинства:
    Зовнішній вигляд та матеріал чудовий . Розмір абсолютно точний , це головне було .
    Недостатки:
    Поки не бачу .
    • Продавец  Gentle sleep

• Микита
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Цвет: Кремовый. Спальный размер: Полуторные

Гарна півковдра з дуже приємним пастельним кольором

• Виктория Б***

Постельное бельё Шикарного качества!

Достоинства:
    Качество!
    Недостатки:
    Нет!
    • Продавец  Gentle sleep

• Оксана К***

Пододеяльник понравился, качество хорошее, недорого. Заказала два и повторила заказ. Рекомендую!

• Антон Ш***

Можно брать

• Тетяна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gentle sleep. Цвет: Розовый. Спальный размер: Евро

Дякую що підійшли людяно до моєї ситуації і замінили підковдру.

Достоинства:
    Гарна тканина.
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  Gentle sleep

Доброго вечора!
      Ми дуже вдячні , що Ви повідомили про ситуацію, зі своєї сторони будемо слідкувати щоб подібного не повторювалося.
      І щиро надіємося, що Ви будете нашим клієнтом в подальшому)

• Тетяна Б***

Не можу навіть підібрати коректних слів. Мені надіслали підковдру з бракованої тканини, в якій стирчать червоні нитки(нитки можна дістати і тканина буде нормальною) ще і з іржою. Все було загорнуто гарно і запаковано, але ніяких розпізнавальних знаків, який розмір підковдри, як прати - взагалі нічого. Я замовила все наложкою, але ви попереджайте, що треба з рулеткою приходити на пошту і перевіряти. Дуже не приємно. Фото сюди публікувати не буду, не хочу щоб у розетки був доступ до моїх фотографій.

Достоинства:
    Я не знайшла. Я дуже розлючена, так не можна.
    Недостатки:
    Вони всюди на тканині.
    • Продавец  Gentle sleep

Доброго дня!

Нам дуже соромно за дану ситуацію. Вдійсності тканина надійшла з браком, на виробництві не повідомили про брак і взяли рулон на пошив.
      В якості вибачень та компенсації Вам сьогодні вислали підкодру з тканини ранфорс, більш преміального класу матеріал, щоб хоч якось загладити свою провину.
      Щиро надіємося. що Ви дасте нам шанс та будете в подальшому нашим клієнтом.

• мария р***

Все добре

Достоинства:
    Понравился пододеяльник . Хорошего качества
    • Продавец  Gentle sleep

Доброго дня, шановна Марія! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)